Şimdi Ara

Forumun eşrafı kim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Efet her gelen afallıyor anlamayanlar baştan sona okuyabilirler.Barışma üstüne bi parti gider
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalinden alıntı: Faux Carnival

Kimin ne kadar eski olduğu önemli bence.. Adamın nick'inin üzerine getir mouse'u ve browser'ın alt bölümünde çıkan linke bak. Oradaki sayı adamın kaçıncı üye olduğunu gösterir. Mesela benim member ID 12.770 yani ben eskilerdenim. Ama adama bakıyosun ID'si 30.000 ama mesaj sayısı benden fazla. Ama tam tersi de geçerli. Yani mesaj sayısı HİÇBİR şey ifade etmiyor. Bu arada fake'sin gibi bir his var içimde ama neyse..

ID rullaz

katılıyorum 14954

• quote:

Orijinalinden alıntı: guenen

quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: Faux Carnival

Kimin ne kadar eski olduğu önemli bence.. Adamın nick'inin üzerine getir mouse'u ve browser'ın alt bölümünde çıkan linke bak. Oradaki sayı adamın kaçıncı üye olduğunu gösterir. Mesela benim member ID 12.770 yani ben eskilerdenim. Ama adama bakıyosun ID'si 30.000 ama mesaj sayısı benden fazla. Ama tam tersi de geçerli. Yani mesaj sayısı HİÇBİR şey ifade etmiyor. Bu arada fake'sin gibi bir his var içimde ama neyse..

ID rullaz

katılıyorum 14954

İmzan için çeşitli bakım sevislerimiz vardır..Sana da uygun fiyat söleriz nasıl sence ?

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: universty

Ne oluyor burda..

Nakka' nın amma reklamı yapıldı bu arada.

• quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi.foruma gelir gelmez bana sataşmaya başlayan bu üyelere sesleniyorum.bu ne kindir?bu ne nefrettir?anlayabilmiş değilim.

malmüdürü arkadaş,sanada gereken cevabı yukarıda linkini verdiğin topicte verdim.

arkadaşım o zaman barıştık sana kastım olmadığını anladın yarın okulum var moralimi düzeltmem lazım yok burada 1-2 postlu üyeler diyerek küçük gördüğün ben 10 puanın üstündeyim ve yönetime bildirdim nakka diyerek bildirdim diyorsun bunu düzeltecek yazı istiyorum ben kimsenin yerine girmedim girmem o adamıda tanımıyorum kimdir daha kimse dahi söylemedi böyle iftira ve suçlama doğrumu sence. tamam barıştık üstelik ilk sen sataştın diyorsun ben orada sadece bu kıl laflar niye edilmiş dedim konu acill ama laflar değişik sana direk bişi dedimmi sen hemen seni tanıyom diye tehdit ettin azarladın ordan başladı.

neyse barıştık bunları unuttum.

• quote:

Orijinalinden alıntı: malmüdürü

quote:

nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi.foruma gelir gelmez bana sataşmaya başlayan bu üyelere sesleniyorum.bu ne kindir?bu ne nefrettir?anlayabilmiş değilim.

malmüdürü arkadaş,sanada gereken cevabı yukarıda linkini verdiğin topicte verdim.

bunu düzeltecek yazı istiyorum

neyse barıştık bunları unuttum

düzelticek birşey yok.

unutmana sevindim.

• ya şimdi bu ne demek özürden döndünmü ben de özür dledim.bana sen başkası diyerek iftiira ve suçlama yapıyorsun bu doğrumu yok ÜYELİĞİ silindi falan deyip yanıltıyorsun niye silinsinki normal üye olmak kusurmu ben kimsenin değilim diyorum ortaya insanlar görüyor.başkası değilim daha kaç kere demem gerekir tanıyorsan kimliğimi ortaya koy hangi lisede okuduğumu hangi fabrikada staj yaptığımı adımı tc kmilik nomu baba adımı söyle dedim söylemedin ama düzeltecek birşey yok deyip sen nakkamı nedir odur diyerek bana şantaj ve iftira atıyorsun bu moral ve duygu ile forumda nasıl durabilriim. HERKES DUYSUN VE HAKEM OLSUN NELER OLUYORDA BU ARKADAŞ ÖZÜR DİLEDİĞİ BENDE DİLEDİĞİM HALDE İDDİASINDAN VAZGEÇMİYOR MORAL SIFIR DURUMDAYIM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalinden alıntı: malmüdürü

ya şimdi bu ne demek özürden döndünmü ben de özür dledim.bana sen başkası diyerek iftiira ve suçlama yapıyorsun bu doğrumu yok ÜYELİĞİ silindi falan deyip yanıltıyorsun niye silinsinki normal üye olmak kusurmu ben kimsenin değilim diyorum ortaya insanlar görüyor.başkası değilim daha kaç kere demem gerekir tanıyorsan kimliğimi ortaya koy hangi lisede okuduğumu hangi fabrikada staj yaptığımı adımı tc kmilik nomu baba adımı söyle dedim söylemedin ama düzeltecek birşey yok deyip sen nakkamı nedir odur diyerek bana şantaj ve iftira atıyorsun bu moral ve duygu ile forumda nasıl durabilriim. HERKES DUYSUN VE HAKEM OLSUN NELER OLUYORDA BU ARKADAŞ ÖZÜR DİLEDİĞİ BENDE DİLEDİĞİM HALDE İDDİASINDAN VAZGEÇMİYOR MORAL SIFIR DURUMDAYIM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR

sana nakka falan demedim ben.dediğim cümleyi göster.haa unutmadan bahsettiğin şahısta olayları böyle abatıp ceza almamı talep ederdi sıklıkla

şantaj demişsin.ne şantajı?

• quote:

nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi

hayır millet senin dediğini öyle yorumlamış ve buradanda öyle anlaşılıyor zaten nakkayı bağlantı yapıp fake niklerle derken benin demişsin ayıp değilmi o zaman direk demesen bile fake nik demeye getirmişsin beni kimin feyki milletin dediği nakka mı nedir o

şantaj dediğim sen esas üye değilsin bildirdim sildirdim demek değilmi. bende diyorum biz yanlış anlaşıldık senide abartmıyorum sadece orada sildirdim ettim dediğin benim hakkımdaki kelimeyi sil diye rica ettim

bunu bile yanlışa niye çekiyorsun anlamıyorum sen burada herkese böylemisin her kelimeden nem kapıp kapıp cevapmı verirsin anlamadım şimdi yazdığım açık ortada bana fake deyip birine benzetip bildirdim sildirdim diyorsun onu ricayla sil dedim madem özürleştik barıştık doğrusu bu değilmi herkes hakem olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malmüdürü -- 21 Ağustos 2005, 16:24:44 >

• quote:

görüldüğü gibi seni sildirdim demedim ben.nakkanın fakeleri silindi dedim ve yeni yeni üyeler türedi bana sataşmaya başladı dedim.sen niye üstüne alınıyorsun?niye nakkayı savunuyorsun?

nasıl silindi,nereden anlaşıldı gibi sorularla muhattap değilim.yönetim uygun görmüş silmiş.sorun varsa git yönetime sor.

annemin kızlık soyadını babamın ismini staj gördüğüm fabrikanın ismini yaz gibi isteklerdede bulunma.benim george bush olmadığımı ispatla diyormuyum ben sana?

• allahım yarabbim nerde nakkayı savundum ya nakkanın allah belasını versin kimse neyse o sen ne biçim adamsın yahu noraml şekilde yaszıyorum hala nakka nakka nakka kim buya nakka. yeter yav yeter yav.

seni tanıyorum dedin ordan diyorum nerden tanıyorsun yalanmı diyorum mesajlar burada bende diyorum okuldan mı mahalledenmi adım ne söyle diyorum ne var bunda bu mu nakkayı savunmak
    silinen kim ben hala burdayım niye yanıltıyorsun diyorum ben de oraya benim nikimi yazmıssın ve silindi diyorsun bu yalan değilmi. o zaman benim nikimi kaldır ordan silinen kimse onu yaz buraya olayı polemiğe getirme.
  • bu kadarı yeter.afiyet olsun...
  • DOĞRU KONUŞ NE DEMEK AFİYET OLSUN SENİ TERBİYEYE DAVET EDİYORUM NE YEDİMKİ AFİYET OLSUN DEDİĞİME CEVAP VER YUTKUNMANA GEREK YOK
  • Gerekli araştırmalar yapılacaktır....
    Konu Kilitlenmiştir...
    İYİ FORUMLAR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.