Şimdi Ara

FORUMUN KURALLARı BAYRAĞIMIZI EZDİ (Ne yazık ki) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Ordu yok"dediler, "Yapılır!" dedi;
    "Para yok"dediler, "Bulunur!" dedi;
    "Düşman çok"dediler, "Yenilir!" dedi;

Ve dediklerinin hepsini yaptı !!!

FORUMUN KURALLARı BAYRAĞIMIZI EZDİ (Ne yazık ki)
  • BENİM BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN İMZAMI DA SİLMİŞLER, TEK SATIR VE KURALLARA UYGUN AMA
    FORUMDA BAYRAĞA GAREZİ OLAN BİR MOD VAR!!!!
  • Bizde senin kadar vatanımızı seviyoruz nokta arkadaşım

Ama bunu küçük bir gif resmiyle göstermek bence çok daha güzel...Kocaman bayrak koyunca çok seviyorsun anlamına gelmezki bu?

Biz ufak bayrak gifi koyduk biz azmı seviyor oluyoruz?Böyle ufak şeylere takılmamakta fayda war bence

Sende bizim gibi ufak bir resim koy we konu tatlıya bağlansın bence...Çok uzarsa ne sen ne yönetim bişi kaybedecek we ya kazanacaksınız...

Burda Türkiyeyi bölmeye kalkanlarla mücadele edeceğimize,kendi kendimize mücadele ediyoruz...Vatana we millete ihanet eden her fırsatta yurdumuzu bölmeyi we parçalamayı amaçlayan bölücülerinde amaç;bu we benzeri dawranışları we eylemleri toplumun her kesiminde görmek we emellerine ulaşmak...ONlara bu şansı wermeyelim

• arkadaşlar forumda imzaları silen benim.forumdaki hiçbir yöneticinin bayrağa karşı bir saygısızlık yaptığını görmedim. böyle birşey olsa bile karşısında ilk ben olurum merak etmeyin. sadece kurallara uygun imza kullanın lütfen
  • BKNZ: İMZAM
  • imzalar kurala uygun olsun uyarak bayrak saygımız gösterebiliriz diye düşünüyorum ama olağanüstü günlerde ufak tolerans olmalıdır diye de ekliyorum....

İNSAN YÜKLENDİĞİ İŞ KADAR BÜYÜK TAŞIDIĞI YÜK KADAR GÜÇLÜDÜR...*nakka

• quote:

Orjinalden alıntı: nakka

imzalar kurala uygun olsun uyarak bayrak saygımız gösterebiliriz diye düşünüyorum ama olağanüstü günlerde ufak tolerans olmalıdır diye de ekliyorum....

/>
    />

İNSAN YÜKLENDİĞİ İŞ KADAR BÜYÜK TAŞIDIĞI YÜK KADAR GÜÇLÜDÜR...*nakka

+9 Bencede Dun icin mesela Bana guzel bir tolerans Tanıdılar Tesekkur ederim bugun duzelttim...

• tolerans tamamda işi abartanlar var ama boyutları biraz geçer kabulum ama kocaman da konulmazki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerstorm

tolerans tamamda işi abartanlar var ama boyutları biraz geçer kabulum ama kocaman da konulmazki.

Ben abatmamıştım ama silmişler... Neyse kimseyide suçlayacak halim yok... Sizde haklısınız sonuçta.

Tolerans gösterin yoksa hırsımı sizde alırım haa

• Ne bu muhabbet böyle yahu..Eften püften şeyleri problem ediyorsun ? Neden sadece olaya kendi bakış açınla değerlendirme yapma gereği duyuyorsun ? Buna da yargısız infaz denilir...
  • ben ilk defa bu kadar mod un aynı anda bi foruma yazı yazdıgını gördüm e heralde buda hasssasiyetlerini gösteriyo sanırım ama LÜTFEN böle gereksiz tartışmalara BAYRAĞI alet etmeyelim arkadaşlar zaten şu an için herkes patlamaya hazır bomba gibi biri bişey sölesede dalsam die oyüzden fazla abartısız bi bayrak ve iki satır yazı yeterlidir imza için. yoksa zaten TÜRK BAYRAGINI bırak bu foruma sıgmayı dünyaya sığdıramazsınız

AYRICA BAŞLIĞIN ACİLEN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞNÜYORUM HİÇBİRŞEY BAYRAĞIMIZI EZEMEZ . DAN RİCAM BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMESİ ÇÜNKÜ BİTAKIM ÇEVRELER BUNDAN RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞABİLİRLER LÜTFEN DUYARLI OL........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 26 Mart 2005, 2:41:49 >
  • ne kadar boş bir şeyle uğraşıyorsunuz...sen imza olarak bile bile kuraldışı bir bayrak koy....eğer silinecek olursa da türk bayrağını sildiler diye yaygara koparmayı planla....yahu siz hiç durupta bir ne yapıyorum ben diye düşünmez misiniz....senin zihniyetinde olan kişiler yüzünden bu ülke bu halde zaten....her türlü kuralsızlığı yaparsınız....sonra bu farkedilince de vatan millet sakarya edebiyatı yapıp mangalda kül bırakmayarak bir de haklı çıkarsınız....kendi işleriniz yürüsün de bu uğurda ne kadar ortak değer varsa kır geçir umrunda değil...sen o savunduğun bayrağa kıçını sildiğin bir kağıt parçası kadar bile değer vermiyorsun....eğer birazcık değer verseydin onu böyle saçma sapan bir tartışmanın içine çekmeye gönlün elvermezdi.....

böyle mi savunuyosun sen ülkeni vatanını bayrağını toprağı....böyle mi sahip çıkıyosun geçmişine....bir yanda amerika ıraka girmiş afganistana girmiş iranı tehdit ediyor sonrasında nereyi tehdit edeceği gün gibi ortadayken diğer yanda bu ülkenin güneyinde onca şehit vermemize rağmen hala orada kürt devleti kurulmaya çalışılıyorken sen burada sanal bir ortamda imza diye koyduğun bayrağın silindiği için kendinin de inanmadığın bir yaygaranın içindesin....ne yapmaya çalışıyosunuz......bu kadar mı basit bu işler..... kendinize gelin......

umarım kızgınlığımı belirtebilecek kadar ağır olmuştur bu mesaj.... umarım o bayrağın gerçek değerinin nasıl bir şey oldunu da hatırlatacak kadar da ağır olmuştur....burada yaptığınınz şekilde ne bayrağı savunuyorsunuz ne de atatürk'ün bizlere emanet ettiği şeyleri koruyosunuz.... ilerde torunlarınız olduğunda onlar karşınıza geçip "dede, senin gençliğinde türkiye böyle böyle tehlike altındaymış sen bu tehlike esnasında ne yaptın?" dediği zaman sen " evt bende o zamanlar bir forumda türk bayrağını silmişlerdi buna acaip tepki gösterdim" mi diyeceksin...

umarım bunla yetinmeyi planlamıyosunudur....çünkü böyle bir planınız varsa o zaman geldiğinde torunlarına anlatacak ne bir ülke ne de bir bayrak bulamazsan şaşırmazsınız....ve de umarım size bu anlattıklarım şaka gibi gelmiyordur....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.