Şimdi Ara

FORUMUN KURALLARı BAYRAĞIMIZI EZDİ (Ne yazık ki) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi de bir admin ve bir yöneticinin de dahil olduğu şu "bayraklı imza silinmesi" topicinde "manyaks" diye bir tipin imzası da kural dışı !

yani admin, yönetici, üye tartışıyor... birbirine giriyor... aralarda da sıyrıntı bir tip var ! imzası kural dışı bayrak içeriyor !

bizimkiler birbirini yiyor ama bu sıyrıntı sırıta sırıta forumda geziyor, yazıyor !

tam bir trajedi ! tam bir komedi !

REZALET YAAA...

quote:

Orjinalden alıntı: manyaks

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

ATALARIMIZ CANINI VERMİŞ
    FORUM BİLMEM KAÇA KAÇ YERİ ÇOK GÖRÜYOR

• İSKİ KALKMASIN BİR TARAFIN...
    quote:

Orjinalden alıntı: iski

iyi de bir admin ve bir yöneticinin de dahil olduğu şu "bayraklı imza silinmesi" topicinde "manyaks" diye bir tipin imzası da kural dışı !

yani admin, yönetici, üye tartışıyor... birbirine giriyor... aralarda da sıyrıntı bir tip var ! imzası kural dışı bayrak içeriyor !

bizimkiler birbirini yiyor ama bu sıyrıntı sırıta sırıta forumda geziyor, yazıyor !

REZALET YAAA...

quote:

ATALARIMIZ CANINI VERMİŞ

• Burası özel bir işletme ve kaça kaç bayrak asılacağınada biz karar veririz. Bu hiç bir şekilde kanun dışı değildir. Bayrağa saygımız herkes kadardır fakat bu forumunda kuralları var lütfen 100x100 piksel sınırına çekiniz.

Eğer özellikle büyük bir bayrak şeklini beğendiyseniz bilgisayarınıza kayıt edip boyutlarını ufaltmak ve tekrar yüklemek maksimum iki dakikanızı alır eğer bunu yapamıyorsanız (ki paint çoğu işletim sisteminde var) bize gönderin biz sizin için yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

iyi de bir admin ve bir yöneticinin de dahil olduğu şu "bayraklı imza silinmesi" topicinde "manyaks" diye bir tipin imzası da kural dışı !

REZALET YAAA...

quote:

ATALARIMIZ CANINI VERMİŞ

iski senin için de yukardaki teoriye benzer bi durum var.

Olayın iç yüzü bilinmez, manyak adlı üyenin 2 dakika önce sırf gıcıklığına o büyük resimi koyduğu araştırılıp sorulmaz. Fırsat bu fırsat tutarsızlık bu tutarsızlık denir ve tüm var gücüyle yüklenilir.

• YA GICIKLIĞINA KOYMADIM O RESMİ
    AMA BİRİLERİ GICIKLIK YAPACAK İLLE
    BUNA MODLAR KARIŞIR GEREKİRSE SİLERLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Olayın yönü faklı. Komplo teorisi yazayım derhal. Bu anlatacağım şey kurgulamadır gerçek olmayabilir de.

Şöyle anlatalım:

Önce forumdan bi sebep dolayısıyle ceza alınması gerekir ve forum yöneticilerine ve foruma bundan dolayı gıcık olunur. Sonra nerede bi eleştri topiği görülürse hemen oraya atlanır. Ama en önemlisi kritik durumlarda forumu ve yönetimi rezil etmektir. Aha işte böyle milli duyguların da sömürüleceği vakit geldiği zaman hemen öne atlanır. İnadına kural dışı hareketler yapılır ki dikkat çekilsin. Bu kuralsızlık milliyetçiliğe ya da vatan sevgisine bir güzel bağlanır. Uyarı geldiği vakit de "haydi bastır" mantığıyla foruma ya da yönetime hakaretler dize dize sıralanır.

Umulur ki; bu milli duygular yardımıyla forumdaki diğer kullanıcılar da nasıl olsa ondan olacak ve amaca ulaşılacak. Ettiği hakaretlerin ardından oturduğu yerden kıs kıs gülecek, "nasıl da çoluk çocuk dedim koskoca adamlara, valla kimse benim gibi cesur olamamıştır şimdiye kadar, nasıl da sokmuşum lafları sıra sıra" diye.

Güzel bir kurgulama.

Peki neden bir kullanıcı durduk yerde, haksız yere ceza aldığını düşünsün ki? Forum yönetimi, kişiyi dinlemeden, anlamadan durduk yere haksız yere cezalar veren bir oluşum mu???

Yoksa kendi başına her şeyi bilip çözen, medyum/peygamber gibi insanlardan mı oluşuyor yönetim? Gözü kapalı verdiği her karar tartışmasız doğru ve kuralları bayraktan bile üstün.

Öyle mi?

Biraz fazla şımarıkça gelmiyor mu böyle bir anlayış?

-------------------------------------------------------------

Hem bir moderatör olarak sana aşağıdaki linki okumanı öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_2321284/mpage_1/key_//tm.htm#2323909

Daha önce okuyup da farkedemediysen tabii bu durumu.

Bilmem kaç metrelik direğe bilmem kaç metrelik bayrak ifadesi ise, tamamen abartılı bir savunma. Silinen gif yaklaşık %50-60 kadar abartılı sadece.

• quote:

Orjinalden alıntı: .

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Olayın yönü faklı. Komplo teorisi yazayım derhal. Bu anlatacağım şey kurgulamadır gerçek olmayabilir de.

Şöyle anlatalım:

Önce forumdan bi sebep dolayısıyle ceza alınması gerekir ve forum yöneticilerine ve foruma bundan dolayı gıcık olunur. Sonra nerede bi eleştri topiği görülürse hemen oraya atlanır. Ama en önemlisi kritik durumlarda forumu ve yönetimi rezil etmektir. Aha işte böyle milli duyguların da sömürüleceği vakit geldiği zaman hemen öne atlanır. İnadına kural dışı hareketler yapılır ki dikkat çekilsin. Bu kuralsızlık milliyetçiliğe ya da vatan sevgisine bir güzel bağlanır. Uyarı geldiği vakit de "haydi bastır" mantığıyla foruma ya da yönetime hakaretler dize dize sıralanır.

Umulur ki; bu milli duygular yardımıyla forumdaki diğer kullanıcılar da nasıl olsa ondan olacak ve amaca ulaşılacak. Ettiği hakaretlerin ardından oturduğu yerden kıs kıs gülecek, "nasıl da çoluk çocuk dedim koskoca adamlara, valla kimse benim gibi cesur olamamıştır şimdiye kadar, nasıl da sokmuşum lafları sıra sıra" diye.

Güzel bir kurgulama.

Peki neden bir kullanıcı durduk yerde, haksız yere ceza aldığını düşünsün ki? Forum yönetimi, kişiyi dinlemeden, anlamadan durduk yere haksız yere cezalar veren bir oluşum mu???

Yoksa kendi başına her şeyi bilip çözen, medyum/peygamber gibi insanlardan mı oluşuyor yönetim? Gözü kapalı verdiği her karar tartışmasız doğru ve kuralları bayraktan bile üstün.

Öyle mi?

Biraz fazla şımarıkça gelmiyor mu böyle bir anlayış?

Hem bir moderatör olarak sana aşağıdaki linki okumanı öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_2321284/mpage_1/key_//tm.htm#2323909

Daha önce okuyup da farkedemediysen tabii bu durumu.

Bilmem kaç metrelik direğe bilmem kaç metrelik bayrak ifadesi ise, tamamen abartılı bir savunma. Silinen gif yaklaşık %50-60 kadar abartılı sadece.

Sen asıl bayrak gibi kutsal bir değeri, foruma laf sokmak gibi saçma bir neden için kullandığın için çok şımarıkça davranmışsın bayrağa karşı. O topiği de biliyorum merak etme. Orada da yeterince soktun zaten bizlere tabi cevap vermedik diye başka yollar seçiyorsun. Özgürce tüm eleştrilerini yaptın, hiç bir yorum da yapmadım, sen söyledikleinin doğru olduğunu düşün de peşimi(zi) bırak diye. Ama burada haksız yere milli duyguları alet ettiğin için cevap yazdım.

Sonuçta yazdığım kurgulama biraz doğru çıktı. Amacın bayrak falan değilmiş de bizim dikkatimizi çekmekmiş. Sana haklı veya haksız ceza aldığını söylemedim. Ocak ayında tatilde olduğum için haberim yok senin durumundan. Ama ceza aldım diye de her eleştriyi kötüye yorumlamak yanlış. Bize bu kadar mı gıcıksın?

• Bunun sana gıcık olmakla falan ilgisi yok ki. Sen o zaman o konuyla ilgili değilsen, neden kendi üstüne alınıyorsun? Konuları ben öyle geçmiş olaylara götürmedim. (Söz hakkı doğdu diye o konuda da cevap verdim.)

Ben daha önceden imza nedeniyle ceza almış olsam ya da imzam silinmiş olsa, bu defa da konuyu buraya bağlayıp, açıklama yapıcaktın. Oysa ilgisi yok. Konuya biraz objektif bakarak yanıt ver.

Ben o dalgalanan bayrağı görüp, beğenip imzama koydum ve silindi. Benim bu topicde söylediğim ve savunduğum da şu:

O bayrak çok da abartılı değildi ve
    Forumdaki üç beş çok bilmişin kuralı bayraktan üstün olamaz.

SİLENİ DE SİLDİRENİ DE KINIYORUM!

(Masal anlatmak yerine, bu koyu renkle yazdığım cümlelere cevap veren varsa versin. Silenler çocuk da olsa büyük de olsa bu böyledir. Kızdığım için "çoluk çocuk" demiş olabilirim, ama silinmemeliydi.

Bu şekilde bir açıklama getirildiğine göre, bana kişisel tepki olsun diye mi silindi, de sonra olayın boyutu çarpıtıldı? Kişisel tepkinin bayrağa karşı yapılmış olması da ilginç. Birçok kişinin imzasında benzerleri dururken neden önce ve sadece benimki silindi?)

BAYRAĞIMIZI SİLENİ DE SİLDİRENİ DE KINIYORUM!

• BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN
  • boşver bunlar habire imza silip dururlar zaten.Esas bayrak sevgisi kalbimizde olmalı sadece imzalarda değil.
  • BURADA YÖNETİM HAKLIDIR. AMACI SAPTIRMAYIN. BU FORUMUN BİR KURALI VAR VE O ADAMLAR BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞIYOR. MOD YALAKASI FALAN DA DEĞİLİM. EN ÇOK ELEŞTİRENLERDEN BİRİYİM, BİLENLER İYİ BİLİR BENİ. EN AZ SİZLER KADAR ONLAR DA TÜRK BAYRAĞINI SEVİYORDUR VE EN AZ SİZLER KADAR ONLAR DA SİNİRLENMİŞLERDİR YAPILANLARA. 2 GÜNDÜR ZATEN YETERLİ MÜSAMAHA GÖSTERİLEREK HİÇBİR BAYRAK GİFİ SİLİNMEMİŞTİR. ÜSTELİK HAKARETE VE KÜFRE VARAN MESAJLAR BİLE UZUN SÜRE FORUMDA YAZILI KALMIŞTIR. HATTA BUNDAN DOLAYI KİMSEYE CEZA VERİLMEMİŞTİR. BU KADAR DA "VURUN ABALIYA" MANTIĞINI KABUL EDEMEM. SÖZ KONUSU OLAN MOD'LAR OLSA BİLE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .

Bunun sana gıcık olmakla falan ilgisi yok ki. Sen o zaman o konuyla ilgili değilsen, neden kendi üstüne alınıyorsun? Konuları ben öyle geçmiş olaylara götürmedim. (Söz hakkı doğdu diye o konuda da cevap verdim.)

Ben daha önceden imza nedeniyle ceza almış olsam ya da imzam silinmiş olsa, bu defa da konuyu buraya bağlayıp, açıklama yapıcaktın. Oysa ilgisi yok. Konuya biraz objektif bakarak yanıt ver.

Ben o dalgalanan bayrağı görüp, beğenip imzama koydum ve silindi. Benim bu topicde söylediğim ve savunduğum da şu:

O bayrak çok da abartılı değildi ve
    Forumdaki üç beş çok bilmişin kuralı bayraktan üstün olamaz.

SİLENİ DE SİLDİRENİ DE KINIYORUM!

(Masal anlatmak yerine, bu koyu renkle yazdığım cümlelere cevap veren varsa versin. Silenler çocuk da olsa büyük de olsa bu böyledir. Kızdığım için "çoluk çocuk" demiş olabilirim, ama silinmemeliydi.

Bu şekilde bir açıklama getirildiğine göre, bana kişisel tepki olsun diye mi silindi, de sonra olayın boyutu çarpıtıldı? Kişisel tepkinin bayrağa karşı yapılmış olması da ilginç. Birçok kişinin imzasında benzerleri dururken neden önce ve sadece benimki silindi?)

BAYRAĞIMIZI SİLENİ DE SİLDİRENİ DE KINIYORUM!

Ben ilgili değilim zaten o topicte de bu yüzden cevap vermedim. İstesem konuyu orada da istediğim yere getirirdim.

Nasıl olsa milli duygu ya ver bakalım gazı. 3-5 çok bilmişin kuralından üstün olamazmış. Sanki oraya koyduğun bayrağı alıp yere atmışız gibi konuşuyorsun.
    Masal anlatan sensin kuralların nasıl işlediğinden haberin yok gelip bizi kınıyorsun. Kural dışı imzalar bize şikayetle gelir ve 1 gün sonra da silinir şu anda kural dışı imza, aşırı büyük bayrak varsa onlar da bugün koymuşlardır ya da kimse tarafından görülmemiştir. Ondan kalmıştır.

Yani haksızım, küçük bayrak koysaydım keşke diyemiyorsun da, bize Vatan Millet Sakarya tadında kınamalar yapıyorsun. Vatanınızı bi tek siz seviyorsunuz zaten, biz nefret ediyoruz(!). Demek ki çözünürlük ne kadar büyük, vatan sevgisi de o kadar büyük oluyormuş. Senin mantığın bu mudur?

Tekrar söylüyorum milli duyguları kullanarak polemik yapmaya çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 25 Mart 2005, 18:48:52 >

• Neremle gülsem sasırdım

yane mılletı kek mı sandın sen arkadasım yok bayrak boyutu yok daha onceden yasananlar,yazıktır gunahtır mıllete saldırmak ıcın kullanma su bayragı admın sana gıder ızın werır onu koymana ertesı gun daha buyugunu koymak ıstersın bu bole uzar gıder sen adamlara sarcak yer arıosun mıllı duyguları bahane etmeye calısıosun ama gordugun gıbı yıyen yok...
  • İlkokulda bayrağında bir standartı olduğunu öğretmediler mi dostum? Herşeyin bir standartı vardır. Bu kadar ucuz milliyetçilik ve Foxrun ın değimiyle vurun abalıyacılık(tatlı hayat gibi oldu) hak değildir. Eleştirinin düzeyini ve yapıcı olmasını ayarlayalım lütfen.
  • Bayrağın standardı vardır ve ölçülere bağlı olarak, istediğin boyutta büyütebilirsin. Bilen bilmeyen konuşuyor.

Mersin'de bayrağı yerlerde sürüyene sorsan, onun da kendine göre bir cevabı olur.

Çok çirkin şeyler, hem silip, hem de kulp uydurup, olayın yönünü saptırıp, bayrak silmeyi savunmak.

Hadi peki bayrak silindi;

"BAYRAĞA KALKAN ELLER KIRILSIN!"

diye yazıyordu, o niye silindi?

Yazı da mı kurala aykırıydı?

"BAYRAĞA KALKAN ELLER KIRILSIN!"
  • Ya hade İmzaları Gectik Bir Bayrak Koyun su sitenin girişine dedik Turk oldugumz Belli olsun dedik kampanyayı destekliyelim dedik CVp yok ustune topik kilitlendi... Ne diyeyim...
  • TÜRK BAYRAĞI KANUNU

Kanun Numarası : 2893
    Kabul Tarihi : 22/9/1983

Yayımlandığı R. Gazete : Tarih: 24/9/ 1983 Sayı : 18171
    Yayımlandığı Düstur : Tertip: 5 Cilt : 22 Sayfa : 599

Amaç

Madde 1 - Bu Kanunun amacı Türk Bayrağının şekli, yapımı ve korunması ile ilgili esas ve usulleri belirlemektir.

Bayrağın Şekli ve Yapımı

Madde 2 - Türk Bayrağı, bu Kanuna ekli cetvelde gösterilen şekil ve oranlarda olmak kaydıyla beyaz ay - yıldızlı albayraktır.
    Bayrak ile özel bayrakların (sembolik bayrak, özel işaret, flama, flandra ve fors) standartları, hangi kumaş ve maddelerden yapılacağı tüzükte gösterilir.
  • Genelkurmay'ın Bayrağımız konusundaki açıklamasınin metni:

Büyük Türk Milleti,

Hiçbir değerden nasip almamış bir grup tarafından, insanlığın ortak değeri olan Baharın gelişini kutlama adına düzenlenen masum etkinlikler, yüce Türk Ulusunun sembolü, her zerresi şehit kanıyla bezenmiş şanlı Türk Bayrağına saldırı densizliğinde bulunulacak kadar ileri götürülmüştür.

Türk Milleti engin tarihinde iyi ve kötü günler görmüş, sayısız zaferler yanında ihanetler de yaşamıştır. Ancak hiçbir zaman kendi vatanında kendi sözde vatandaşları tarafından yapılan böyle bir alçaklıkla karşılaşmamıştır.

Savaş meydanında vuruştuğu bir düşmanın Bayrağına dahi saygı gösteren bir ulusun, kendi Bayrağının, kendi topraklarında sözde kendi vatandaşları tarafından böyle bir muameleye maruz kalması hiçbir şekilde izah edilemez ve mazur görülemez.

Bu haince bir davranıştır.

Hem bir ülkenin vatandaşı olmak, havasını teneffüs etmek, suyunu içmek, karnını doyurmak hem de o ülkenin en kutsal ortak değeri olan Bayrağına el kaldırmaya yeltenmek, gaflet, dalalet ve hıyanetten başka bir şekilde tarif edilemez.

Dost ve düşman herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; Ne bu Ülkenin Bölünmez Bütünlüğü ne de bu birlik ve bütünlüğün sembolü olan şanlı Türk Bayrağı asla sahipsiz değildir. Başta yüce Türk Milleti olmak üzere onun bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetleri, tıpkı atalarının yaptığı gibi, Ülkesini ve Bayrağını koruma ve kollamaya, bunun için gerekirse kanının son damlasını akıtmaya hazırdır. Yeminlidir. Onun vakar ve ciddiyetini, sabrını yanlış yorumlayanlara, yanlış hesap peşinde koşanlara, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Vatan ve Bayrak Sevgisini denemeye kalkışanlara, tarihin sayfalarına bakmalarını öneririz.

Saygı ile duyurulur.

• İmzanla ne alakası var bu yazdığının.Milli duygularına dokunarak insanların kendi tarafına çekip sonrada "oh oh nasıl koydum yönetime laflarımı" yapıcaksın. Ya bu kadarda olmaz hepimiz koyalım o zaman öküz gibi imzaları o zaman. Bende kendi inandığım değerler için koskoca imza yapiim o zaman. Koyiyim buraya koskoca sonrada yönetim silince bana inanan çoğunluğu toparlayıp böle akılsızca bişiler yapiim. Zaten sömürülmesi en kolay olan şey din ve milliyetçi duygulardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.