Şimdi Ara

Forumun seviyesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumdaki yönetici arkadaşlara şikayet mesajlarımla ilgilendikleri için teşekkür ederim. Bir konu açtım, konumda HDD IO & hdd overload / internet hızı ile ilgili bir soru sordum, aldığım cevaplar "eheh o kadar hızlı internetin nasıl var senin","sen bizi mi kandırıyosun", "zenginsin artistlik mi yapıyosun" oldu. Konuya gelen üç mesajdan sadece birisi konu ile ilgiliydi. Mesaj yazan iki arkadaşın bilmediği ve tahmin edemediği şey ise soruyu dedicated sunucum için sorduğum gerçeği idi.

Forumlara pek girmem, uzun zamandır girmediğim donanımhabere bugün bu soruyu sormak için girdim ancak aldığım cevaplar karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Forumların yaş seviyesinin çok düşük olduğunu biliyorum ancak en azından yaşı küçük de olsa herkesin birbirinin hakkına saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum.

Ego yapmadan, efendi efendi sorumu sordum, aldığım cevaplar yukarıda yazdığım şekilde oldu.

Konuyu açarak kimseden birşey talep etmiyorum, herhangi bir beklentim yok. Ancak yardım alma amacıyla açtığım (ki teknik bilgim yetersiz değil, birilerinin tecrübesini dinlemek istedim) konuda resmen iki üye benimle dalga geçti.

Herkese iyi geceler dilerim.

• Yaş seviyesinden değil, amaç eğlenmek. Hiç konu dışında takılmıyormusunuz ?
  • konuyu konu dışında açtıysan ciddi cevap beklemek büyük bir hata bölümünde açtıysan eğer şikayet et gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.