Şimdi Ara

Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Eğer imkanın varsa paranı biriktir ve bekle bir Gibson marka gitar al. Ama dayanamıyorsan bir Epiphone veya düşük Fender alabilirsin. Şahsen dayanamadım ve bazı olaylar dolayısıyla Gibson Les Paul 2008 Standard'dan vaz geçtim. Epiphone Les Paul Standard Plus Top alacağım. Ama ileride imkanım olursa mutlaka alacağım gitar Gibson LP 2008 Standard.

http://www.muzikenstrumani.com/Gibson-LPSTDHSCH1-Les-Paul-Standard-2008-Professional-Premium-Finish-Heritage-Cherry-Sunburst-Elektro-Gitar-Or_6343.html

Bu gitarı Zuhal'den 4.500'e alabilirim param olsa.

• Sen bu kafayla çok kaybedersin.
  • Süper zengin nedir ?
  • Benim gitarla işim olmaz ama abim bunu kullanıyor. Gayet memnun.

MyDukkan
    Fender Yngwie Malmsteen Stratocaster Vintage White Scalloped Rosewood Elektro Gitar
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1890&gid=109

• bu yaz ben de bass gitara başlamayı düşünüyorum, şan dersi de alıcam, mersin ve izmir'de stüdyolarda filan tanırlar beni de istanbul'da bi b*k yaptığım yok, baterist tanıdığım var 4 5 kişi, yazın idare et sen yaz bitince birlikte bir şeyler yapabiliriz, tanıyorum zaten seni, istersen pm at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ergene yardım edeceğinize sokaktan bir insanı doyurun.
  • quote:

İster misin?

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-2-1959-Les-Paul-Goldie.aspx

Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar]

Bunu mu denemek istemiştin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Evet şimdihttp://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=61325312 şu konuyu görünce bana bir ilham geldi. Şimdi anlatmaya başlıyorum altına özet olarak da geçeceğim.

Müzik hayatıma ilk piyano ile başladım 1-1.5 sene sonrası okulumda resital verdim SBS yüzünden çalmayı bıraktım. Sonra kemana başladım onu da çalamadım zordu 1 sene çaldım bıraktım üstüne atlayınca telleri koptu yanlışlıkla telleri taktırmaya bile param yok. Sonra gitara başladım, aralarından en çok sevdiğim gitar oldu. Ama gel gör ki ülkemizde olan maddi durumlardan dolayı kendime ekipman ve hiçbir şey alamıyorum. En son kullandığım gitarı satmak zorunda kaldım. Şu an sadece klasik gitarımın paslanmış telleriyle çalmaya çalışıyorum. Sizden bazı isteklerim var. Bana sponsor olun veya bilmiyorum bir şekilde ekipmanları almama yardımcı olun. YouTube'da channel açar markanızı ünlü ederim. Bazı insanlar restoranlarda yüzlerce lira harcayıp yanına bir o kadar da bahşiş bırakıyorlar. O bırakılan bahşişler bile benim için çok önemli. Maddi yardımda bulunmayacaksanız da. Bana yazın çalışabileceğim restoran önerin aylık 600TL'ye razıyım sigorta önemli değil. 3 ayda 1800TL eder onla da gitarın yarı parası çıkar. Eğer kullanmadığınız elektro gitar varsa onları da alabilirim çok kötü olmadığı sürece (cort x2 gibi). Ayrıca İstanbul'da bulunan benim gibi liseli baterist,bas gitarist arkadaşlar varsa onlarla da tanışıp bir araya gelmek isterim.

Özet

Yeni gitara ihtiyacım var.

30 dakika icerisinde Yavuz CETIN - oyuncak dunyayi calip herhangi bir video iZleme sitesine koyuyorsun. Eger eksiksiz calabilirsen ve begenirsem sana istedigin gitari hediye edecegim. Paradan yana limitim yok.

Edit: 15:00:01 de suren bitiyor ona gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 27 Mayıs 2012; 14:37:38 >

•  Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

İster misin?

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-2-1959-Les-Paul-Goldie.aspx

Çakma Gibson?

• les paul kardeşim ben uzun süre gitar çalan biri olarak sana tavsiyem tarzına göre 2. el 500 700 tl aralığında bir gitar alman ben şu an rg350 mz düşünüyorum 500 e 2. el alınabilecek çok güzel bir gitar..bir gitara gidip 1500 2000 tl vermenin manası yok çalan adam squier le bile çalar yani.prof olursun sahne vs durumlar olur o usa fender gibson felan düşünebilirsin.yukardaki gibson da çakma kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 27 Mayıs 2012; 14:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Yazık lan her konusunda yapmayın şunu çocuğa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılm4z

quote:

Yazık lan her konusunda yapmayın şunu çocuğa

Ben şimdiye kadar kimseye böyle bir şey yapmadım da , bu çocuk istisna arkadaş . İnanın duramıyorum , arkadaşta kusura bakmasın .

• quote:

quote:

quote:

İster misin?

Çakma Gibson?

Çekemeyen EmreOzcelik61 ?

• quote:

Konuyu açan eleman bu değil mi

Bu arada senden cacık olmaz git üniye meslek edin kendine.
  • Tel alcak param yok diyosun gibson les paul istiyosun oyle mi?

• quote:

Vallahi dayaklık bi tip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Allah versin , iphone almış burda dilencilik yapıyor adama bak ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

İster misin?

Çakma Gibson?

Çekemeyen EmreOzcelik61 ?

Çekemeyen? Arkadaşa bir gitar linki attım üstüne gelip anlamsızca Gibson marka olmayan çakma Les Paul marka bir gitar koymuşsun üstelik yazıcıdan Gibson logosu çıkarıp eski logonun üstüne eklemişsin ve laf atıyorsun. Önce güzel bir gitar al, sonra havanı ve lafını atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylonia -- 27 Mayıs 2012; 14:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bende ESP M-II var satayım sana
    Normalde 3000 ama sana 5000 olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.