Şimdi Ara

Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

İster misin?

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-2-1959-Les-Paul-Goldie.aspx

Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar]

Bunu mu denemek istemiştin?

Çakma Gibson?

Çekemeyen EmreOzcelik61 ?

Çekemeyen? Arkadaşa bir gitar linki attım üstüne gelip anlamsızca Gibson marka olmayan çakma Les Paul marka bir gitar koymuşsun üstelik yazıcıdan Gibson logosu çıkarıp eski logonun üstüne eklemişsin ve laf atıyorsun. Önce güzel bir gitar al, sonra havanı ve lafını atarsın.

• Topitanem aldığın paralrı biriktirseydin şimdi bu durumda olmazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Benim boyle tipim olacak ve millet bunu bilecek, sonra foruma boyle konu acacagim.

• http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=584&gid=169

@Arda*: Keşke bunu alacağına gidip başka bir gitar alsaymışsın. Yazıcıyla falan uğraşmazdın en azından. Daha iyi olurdu kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylonia -- 27 Mayıs 2012; 14:59:23 >
  • quote:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=584&gid=169

@Arda*: Keşke bunu alacağına gidip başka bir gitar alsaymışsın. Yazıcıyla falan uğraşmazdın en azından. Daha iyi olurdu kanımca.

DH ifşa team iş başında

• 05418657917 ara teli istanbul da ekibimiz var adı mARquss | RockTeAm

Konuşuruz yetenekliysen neden olmasın... Özelden pm at ..
  • Arkadaşım sen ne diye gidip en pahalı gibson lardan almaya çalışıyorsun ki enin belli boyun belli o cebindeki mereti satıp az bir miktar para eklesen gayet de güzel bir gitar alırsın.
  • Keşke dün söyleseydin çünkü çok param vardı harcayacak yer bulamıyordum bende gittim tıvorlu İsmaile sponsor oldum.

• Bende piyano caliyorum bosver gitari piyano iyidir.

• Nickindeki gitarı alabilmek için kaç yazımı heba ettim. Öyle kolay olsa o işler keşke. Gidip iş bul çalış al gitarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Nickindeki gitarı alabilmek için kaç yazımı heba ettim. Öyle kolay olsa o işler keşke. Gidip iş bul çalış al gitarını.

Benim yaşımda çalışabileceğim yer varsa karne günü gidip çalışmayı düşünüyorum direk.
  • Lan 1800 tl gitarin yarisi eder demiissin naptn olm oyle gitarlara bakarsan parayi zor bulursun

• Bim'e gitar geliyor bu zamanlar git onu al evlat!

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Lan 1800 tl gitarin yarisi eder demiissin naptn olm oyle gitarlara bakarsan parayi zor bulursun

+1905

Iphone 4'ün varmış.En kötü ihtimalle 800 liraya satsan+ yazın 400 lira biriktirsen çok feci gitarlar alırsın 1200 liraya.
  • Burger King'de çalışabilirsin.Maaşı iyi oranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Lan 1800 tl gitarin yarisi eder demiissin naptn olm oyle gitarlara bakarsan parayi zor bulursun

+1905

Iphone 4'ün varmış.En kötü ihtimalle 800 liraya satsan+ yazın 400 lira biriktirsen çok feci gitarlar alırsın 1200 liraya.

4S var en kötü 1500'e gider. Kullanacak başka telefon da almam lazım.
  • gardaşım 100 200 liralık gitar neyinize yetmiyo.önce çalmayı öğrenin sonra gitar bulur sizi zaten.satriani aga nın yalancısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

gardaşım 100 200 liralık gitar neyinize yetmiyo.önce çalmayı öğrenin sonra gitar bulur sizi zaten.satriani aga nın yalancısıyım

Arkadaş doğru diyor.Jimi Hendrix ilk gitarı Cort X2'den beter ve amfi olmadan çalışmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.