Şimdi Ara

Forumun Süper Zenginleri Gelsin [Gitar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şimdihttp://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=61325312 şu konuyu görünce bana bir ilham geldi. Şimdi anlatmaya başlıyorum altına özet olarak da geçeceğim.

Müzik hayatıma ilk piyano ile başladım 1-1.5 sene sonrası okulumda resital verdim SBS yüzünden çalmayı bıraktım. Sonra kemana başladım onu da çalamadım zordu 1 sene çaldım bıraktım üstüne atlayınca telleri koptu yanlışlıkla telleri taktırmaya bile param yok. Sonra gitara başladım, aralarından en çok sevdiğim gitar oldu. Ama gel gör ki ülkemizde olan maddi durumlardan dolayı kendime ekipman ve hiçbir şey alamıyorum. En son kullandığım gitarı satmak zorunda kaldım. Şu an sadece klasik gitarımın paslanmış telleriyle çalmaya çalışıyorum. Sizden bazı isteklerim var. Bana sponsor olun veya bilmiyorum bir şekilde ekipmanları almama yardımcı olun. YouTube'da channel açar markanızı ünlü ederim. Bazı insanlar restoranlarda yüzlerce lira harcayıp yanına bir o kadar da bahşiş bırakıyorlar. O bırakılan bahşişler bile benim için çok önemli. Maddi yardımda bulunmayacaksanız da. Bana yazın çalışabileceğim restoran önerin aylık 600TL'ye razıyım sigorta önemli değil. 3 ayda 1800TL eder onla da gitarın yarı parası çıkar. Eğer kullanmadığınız elektro gitar varsa onları da alabilirim çok kötü olmadığı sürece (cort x2 gibi). Ayrıca İstanbul'da bulunan benim gibi liseli baterist,bas gitarist arkadaşlar varsa onlarla da tanışıp bir araya gelmek isterim.

Özet

Yeni gitara ihtiyacım var.

• Ben Elazığ'da üniversitenin stüdyosuna binbir yalandan dolayı alınmıyorum. grupça apartmanda çalışıyoruz dayak yiyecez az kaldı. Türkiye'de önem verilmiyor sanatçıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCoDiNs

Ben Elazığ'da üniversitenin stüdyosuna binbir yalandan dolayı alınmıyorum. grupça apartmanda çalışıyoruz dayak yiyecez az kaldı. Türkiye'de önem verilmiyor sanatçıya.

Millet arabesk rap, pop dinlediği için değer verilmiyor. Büyükler de Türk Sanat Müziği takılıyor bizimkilere kuru gürültü diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

quote:

Ben Elazığ'da üniversitenin stüdyosuna binbir yalandan dolayı alınmıyorum. grupça apartmanda çalışıyoruz dayak yiyecez az kaldı. Türkiye'de önem verilmiyor sanatçıya.

Millet arabesk rap, pop dinlediği için değer verilmiyor. Büyükler de Türk Sanat Müziği takılıyor bizimkilere kuru gürültü diyorlar.

Aynen öyle. 10 watt amfi ve grg170 sapı kıytırık gitarla birşeyler yapmaya çalışıyorum. Çok şükür baterist biraz blues ve benim sevdiğim tarzları biliyor. Bir kez önümüz açılsa hiç pişman olmayacaklar ama.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. 10 watt amfi ve grg170 sapı kıytırık gitarla birşeyler yapmaya çalışıyorum. Çok şükür baterist biraz blues ve benim sevdiğim tarzları biliyor. Bir kez önümüz açılsa hiç pişman olmayacaklar ama.

Alıntıları Göster
    çocuğun ayfon 4es i var burda gitar dileniyor beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

çocuğun ayfon 4es i var burda gitar dileniyor beyler

Onu da satmayı düşünüyorum merak etme.
  • iphone unu sat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

iphone unu sat
    Bende ESP M-II var satayım sana
    Normalde 3000 ama sana 5000 olur

• quote:

quote:

quote:

grg170dx ile blues mu çalıyorsun. Çaresizlik işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

grg170dx ile blues mu çalıyorsun. Çaresizlik işte

Alıntıları Göster
    İster misin?

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-2-1959-Les-Paul-Goldie.aspx

• Iphone alacağına gitar alsaydın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

İster misin?

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-2-1959-Les-Paul-Goldie.aspx

Standart'a da razıyım ben.

quote:

Orjinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Iphone alacağına gitar alsaydın..

Gitar daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: skylonia

İster misin?

Alıntıları Göster
    banada verin banada lazım gitar şöyle zakk wylde bullseye sından ibanez jem v777 vb.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

İster misin?

Standart'a da razıyım ben.

quote:

Orjinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Iphone alacağına gitar alsaydın..

Gitar daha pahalı

Alıntıları Göster
    Eğer imkanın varsa paranı biriktir ve bekle bir Gibson marka gitar al. Ama dayanamıyorsan bir Epiphone veya düşük Fender alabilirsin. Şahsen dayanamadım ve bazı olaylar dolayısıyla Gibson Les Paul 2008 Standard'dan vaz geçtim. Epiphone Les Paul Standard Plus Top alacağım. Ama ileride imkanım olursa mutlaka alacağım gitar Gibson LP 2008 Standard.

• quote:

Evet şimdihttp://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=61325312 şu konuyu görünce bana bir ilham geldi. Şimdi anlatmaya başlıyorum altına özet olarak da geçeceğim.

Müzik hayatıma ilk piyano ile başladım 1-1.5 sene sonrası okulumda resital verdim SBS yüzünden çalmayı bıraktım. Sonra kemana başladım onu da çalamadım zordu 1 sene çaldım bıraktım üstüne atlayınca telleri koptu yanlışlıkla telleri taktırmaya bile param yok. Sonra gitara başladım, aralarından en çok sevdiğim gitar oldu. Ama gel gör ki ülkemizde olan maddi durumlardan dolayı kendime ekipman ve hiçbir şey alamıyorum. En son kullandığım gitarı satmak zorunda kaldım. Şu an sadece klasik gitarımın paslanmış telleriyle çalmaya çalışıyorum. Sizden bazı isteklerim var. Bana sponsor olun veya bilmiyorum bir şekilde ekipmanları almama yardımcı olun. YouTube'da channel açar markanızı ünlü ederim. Bazı insanlar restoranlarda yüzlerce lira harcayıp yanına bir o kadar da bahşiş bırakıyorlar. O bırakılan bahşişler bile benim için çok önemli. Maddi yardımda bulunmayacaksanız da. Bana yazın çalışabileceğim restoran önerin aylık 600TL'ye razıyım sigorta önemli değil. 3 ayda 1800TL eder onla da gitarın yarı parası çıkar. Eğer kullanmadığınız elektro gitar varsa onları da alabilirim çok kötü olmadığı sürece (cort x2 gibi). Ayrıca İstanbul'da bulunan benim gibi liseli baterist,bas gitarist arkadaşlar varsa onlarla da tanışıp bir araya gelmek isterim.

Özet

Ama gel gör ki ülkemizde olan maddi durumlardan dolayı kendime ekipman ve hiçbir şey alamıyorum.
    ★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►
    iPhone 4S 16GB 5.0.1 | Gamecenter: afterlife97

• quote:

İster misin?

Alıntıları Göster
    Umarım hedeflediğin noktaya kadar ulaşırsın Talha.

• quote:

İster misin?

Alıntıları Göster
    Yine iyisin be bilader, hayatımda en sevdiğim enstrüman piano. Ama nerede piyano alacak para. Gitara başladık, bir heves. Kendim çalışıp zorla bir e-akustik aldım. Gel gelelim ki dinlediğim müzik tarzı genellikle rock. Olmuyor akustikle, nereden para bulurumda elektro bir set düzerim diye düşünüyorum. Öyle yükseklerde gözümde yok. 700-800 liralık gitar+amfi+processor düzebilsem yetecek. Ama yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Yine iyisin be bilader, hayatımda en sevdiğim enstrüman piano. Ama nerede piyano alacak para. Gitara başladık, bir heves. Kendim çalışıp zorla bir e-akustik aldım. Gel gelelim ki dinlediğim müzik tarzı genellikle rock. Olmuyor akustikle, nereden para bulurumda elektro bir set düzerim diye düşünüyorum. Öyle yükseklerde gözümde yok. 700-800 liralık gitar+amfi+processor düzebilsem yetecek. Ama yok..

Alıntıları Göster
    Allah versin , iphone almış burda dilencilik yapıyor adama bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

quote:

Evet şimdihttp://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=61325312 şu konuyu görünce bana bir ilham geldi. Şimdi anlatmaya başlıyorum altına özet olarak da geçeceğim.

Özet

Ama gel gör ki ülkemizde olan maddi durumlardan dolayı kendime ekipman ve hiçbir şey alamıyorum.
    ★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►
    iPhone 4S 16GB 5.0.1 | Gamecenter: afterlife97

Arkadaşım daha önce de soranlar oldu internet para kazanıyorum ara sıra ve bazen telefoncuda iPhone'ların yazılımsal olayları ile uğraşıp para alıyorum. Yurtdışından bazen ürün getirip satıyorum para biriktirip aldım sayılır zaten. Öğrenciyim.

• Ben de

gitar cort x2
    Pedal metal muff!

Amfi ibanez tbrx15r var.

Ama calmaya vaktim yok

İs okul derken kaliyor hep.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.