Şimdi Ara

Forumun Teknoloji Dışında Her Tür Konu İçin Kullanılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanımhaber forumu neredeyse 5 senedir takip ediyorum. Galiba ilk defa konu açıyorum konu dışı forumuna.
    Son zamanlarda, özellikle son 10 aydır popülerdeki her 10 konudan dört veya beşinin siyaset veyahut dini konularda olması beni çok rahatsız etmeye başladı. Tabi rahatsız oluyorsan girmeye bilirsin diyebilirsiniz. Belki haklısınız da fakat bu tür konulardaki açılan postların gitgide artması beni rahatsız ettiği kadar diğer forum üyelerini de rahatsız ediyor mu bilmek istiyorum. Sonuçta isminden de alışageldiğimiz üzere birçoğumuz burada teknoloji veyahut türevi konulardaki postları takip etmek için girdiğimizi düşünüyorum. Hal böyle olunca vaktimizi yeni bir teknolojik ürün ya da benzeri şeyler hakkında bir bilgi öğrenmek yerine; siyasi, dini veya karalama tarzı konuları okuyarak hem boşa harcıyoruz üzerine "Dur şunu okuyayım bir" diye girip sinir hastası olup çıkıyoruz.

Ey Donanımhaber ahalisi sorarım size nedir bu konu hakkındaki düşünceleriniz?

• kendi kendine gaza gelme. ülke ve dünya gündemi bölümüne girme zorunluluğun yok, ve burası özgür(!) bir forum. isteyen,istediğini yazabilir,çizebilir.
  • Allah büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

kendi kendine gaza gelme. ülke ve dünya gündemi bölümüne girme zorunluluğun yok, ve burası özgür(!) bir forum. isteyen,istediğini yazabilir,çizebilir.

Sıkıntı bunu konu dışında yapmaları zaten
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Kardeş o bölüme girdiğimiz yok zaten populerde gozukmesinden bahsediyoruz konuların
  • ne alaka zamanımızı boşa harcamak?
    ülkede olan olayların gerçek yüzünü öğrenmek, bilgilenmek, boş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold_sivasta_Ne_GEZER -- 13 Temmuz 2017; 13:34:34 >
  • Teknoloji kısımlarında gezmeyip gelip burada dolaşırsan tabi sitede neler paylaşıldığından haberin olmaz. Burası konu dışı adı üstünde teknoloji konuşacak değiliz burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androit kullanici

Sözlükmü la burası siyaset yapıp duruyorlar

Ulke ve dunya gundeminde futbol mu tartışılsın + Block

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.