Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackgod

Abi nasıl geçiyor yarışlar, driftler ??

Iyi gidiyor, muhabbetler super...senide bekleriz ;)
    Bu arada G25'i Race07'yle denedinmi? FFB + Rumble + Realism ayarlari hakkinda bilgi alis-verislerine baslayalim o zaman
    Race07'ye tum yeni pistleri yuklemeyi unutma, yenileri geldi!

G25'i GT5p'yle surdunmu...nasil? Dedigim gibimi cikti yoksa MS'in Wireless Wheel'i kadar ciktimi, FFB+Rumblesi destegi vs.?

Darkplaces,
    Drag araban super, hayirdir...Auction House'dan banin kalktimi

NFA,
    Ne yarislardi be...son virajda gecmen zaten yarislarin doruk noktalariydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 28 Ocak 2008; 16:43:23 >

• darkplaces araban çok güzel hediye eder misin bana..

Elagan abi burda sorayım; snn bahsettiğin reverse effect i bulamadım abi ben race07 de yaww.realism ayarlarına tek tek baktım..
  • Geymer,

Abi üzülerek söylüyorum ki, G25+GT5 istediğim gibi çıkmadı. Caanım G25'in 900 derece dönebilme kapasitesini oyuna tam oturtamamışlar. Race 07'de denemedim daha. Abi bu akşam msn'de buluşup bir konuşalım yav, live'a gelirim bende olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

darkplaces araban çok güzel hediye eder misin bana..

Elagan abi burda sorayım; snn bahsettiğin reverse effect i bulamadım abi ben race07 de yaww.realism ayarlarına tek tek baktım..

Reverse Effect = ON gördugun gibi ;)
    Bu arada benim ayarlarla surersen neredeyse gercek araba surer gibi hissedersin kendini

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

Mert,
    En kötu ihtimalle buradan Race07 demosunu yukle! Allah diyeceksin, iyiki G25'i almisim

Race07 Demosu

• darkplaces, gerçek hayatta da kullanmak istediğim ve evimde modellerini temin edebildikçe biriktirdiğim arabalardan birine sahipsin, gameman ile aynı temennileri paylaşıyoruz..

Mach 1 sanırım model, hatta 1970'te olabilir, sırf bu arabanın sahibi olup aracı geliştirmek için kariyere asılıcam sanırım, Mustang'lere bayılıyorum ama arkadan çekişli modeller çoğu, henüz yolda tutamıyorum..

Bu problemimi aşmak için ne gibi mod'lar yapmam lazım sahip olduğum araca?..
  • geymer, abi auction house açılmadı daha arabayı ben kendi ellerimle yaptım.

bynedim, aynen bende hastasıyım mustang ve camaronun eski modellerinin ve gerçek hayatta en çok almak istediğim arabalardan birisi
    1970 Ford Mustang Boss 429

gameman, şu benim auction house açılsın onun şerefine hediye edeyim sana arabayı
  • Dark,
    Vallaha helal olsun kardesim, cok guzel olmus...cantlar orijinalmi, yoksa senmi degistirdin...super gitmis Canavara
  • cantlar kendi orjinali ben sadece parlattım biraz
    zaten başka cant gitmiyo bu arabalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplaces -- 29 Ocak 2008; 2:35:10 >
  • Gecen aksamki yarislarin resimleri

• uzun süredir katılamıyorum yarışlara. beni xbox ımla yalnız bırakmıyorlar arkadaşlarım artık,xbox ı göreli playstation ı unuttular.bu böyle olmayacak en iyisi onlarda alsınlar birer tane.

Elegan abi ayarları yaptım snn ss deki gibi.dümen yerinde durmuyor tutamıyorum,aşırı fazla geldi snn ayarlar bana.uzun süre oynarsam alışabilirim belki.nü resimli araba kimin ?bnm aklım hâla almıyor bu resimlerin yapılışını.fotoğraf çekip koysan bu kadar olmaz.bu akşam saat 10 gibi Forza dayım inşallah görüşmek üzere.

• Gameman,
    Evet, bencede arkadaslarini Live alemine getirelim....zaten Live'i ele gecirmemize az kaldi. Hangi oyuna girsem, her 3 oyundan birinde muhakkak bir Turk'le karsilasiyorum, yakinda Xbox-Live'in adini bile degistiririz...Turkbox-Live'a

Sana verdigim ss'deki ayarlar gucludur ve ben ne zaman yarisacak olsam muhakkak masayi temizlerim...azmi kahve döktum Race07'de

Su da var, ayarlarimi araba ve pist'e göre degistiriyorum!

3'cu resimdeki araba NFA'nin galiba...

Bu aksam 20:00 gibi Forza2'deyim, 22:00 civari BurnOut Paradise'ye sözumuz var e sonrada ya Halo3 veya COD4'e geceriz

• dün akşam da süper yarışlar yaptık yine.Herkes en iyi performasını sergiledi.Foto ları Geymer abimiz akler birazdan.
    Bu akşam RACE 07 gecesi olacak..
    Blackgod bende hazırım seni bekliyoruz artık Geymer abimle..
  • Helal be Gameman
    Race07'yi en nihayet aldin...bu gece kacmaz Race07'deyiz
    Mert'cim senide bekliyoruz...hem Forza2'ye, hemde Race07'ye ama bu aksam kesinlikle Race07'deyim!

Bu arada dun geceki yarislar dehsetti, heleki birkac yarista carpismalari acinca...konsantrasyon yuzde 1500'e yukseldi, 8 turluk yarislarda basa bas gitmeler...akillara zarar yarislardi. Drag racing desen, BurnOut Stili desen...dun hakikatten en favori gecelerimden birini yasadim...herkese cok tesekkur ederim

Bazi zaman gulmekten kasiklarima sancilar girdi, heleki NFA kardesimin Auction House piyasa muhabbetine gelince

Dun aksamki yarislardan resimleri birazdan eklerim, ama Dragracing filmini save yapmamisim...umarim biriniz yapmssinizdir ve resimleri eklersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Helal be Gameman
    Race07'yi en nihayet aldin...bu gece kacmaz Race07'deyiz
    Mert'cim senide bekliyoruz...hem Forza2'ye, hemde Race07'ye ama bu aksam kesinlikle Race07'deyim!

Bu arada dun geceki yarislar dehsetti, heleki birkac yarista carpismalari acinca...konsantrasyon yuzde 1500'e yukseldi, 8 turluk yarislarda basa bas gitmeler...akillara zarar yarislardi. Drag racing desen, BurnOut Stili desen...dun hakikatten en favori gecelerimden birini yasadim...herkese cok tesekkur ederim

Bazi zaman gulmekten kasiklarima sancilar girdi, heleki NFA kardesimin Auction House piyasa muhabbetine gelince

Dun aksamki yarislardan resimleri birazdan eklerim, ama Dragracing filmini save yapmamisim...umarim biriniz yapmssinizdir ve resimleri eklersiniz

Geymer,

NFA kendisine galeri açacakmış Auction House'da

• Mış'ı fazla...acti bile
  • mert sen naptın race 07 yi..gelebilecek misin bu akşam ?
  • Ben yalanım : )

Sadece 360 yanımda. Onunda ayarlarıyla uğraşmadım. Live'dan başka bir seçeneğim yok 10 gün boyunca.
  • Mert,
    Bu aksam Race07'deyiz Gameman'la...filimlerini cekip youtube'ye koyarim
    10 gun sonrami geliyorsun, tam anlayamadim!
  • dünkü yarışlar içi bütün yarışçı arkadaşlara teşekkürler güzeldi özellikle drag racing.
    Geymer , aynen bende savesini almayı unuttum drag yarışlarının

NFA . Sen aldıysan benim kalkıştaki fotolardan bi kaç tane koyarmısın farkı görmek istiyorum
    ama uçuş fotoğraflarını koyma
  • Ben kaydetttim fakat foruma yeni girfiğim için sabah söz size kalkınca ilk iş olarak kayacağım. Bu akşam kimse yoktu bende bu saate kadar elimde olan design ları bir araya toparlayıp arabaların resimlerini çektim, fazlalık arabaları satıyorum vs. şu anda 11 tane açık arttırma arabam var

Bir kaç güne kadar burada bir mini sergi düzenlemeyi düşünüyorum. Artık ya ayrı bir başlık açarım veya buraya yollarım postları, saatlerdir resim çekiyorum, totalde 100 küşür resim var işte...

Buyrun bir kaç ön çalışma:

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.