Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk önce yarislar, sonrada Burnout stili yarislar ...4 kisi carpismalar acik olarak yaristik, sonra Drift ve en son olarakda Drag yarislarina ilk adimimizi attik ve isin en guzeli...tum oyun modlarini rahatca tek bir oyunda uygulayabildik F-O-R-Z-A 2'de

Cok zevkliydi, hem bir yandan muhabbet, hemde yarismak harika arkadaslar.

Drift ve Drag yarislarimizdan resimler nerede?

Tabii ki sonradan 3 silahsörler gibi Burnout Paradise demosuna yumulduk 4-5 gibi, bir baktik sabahin 6-7'si olmus

Burnout'daki turnuvamizdaki sonuclar...

Drift rekoru: NFA
    Airtime: NFA
    Distance NFA
    Oncoming traffic: TK
    Near miss: TK
    Dark360places: Daha calismasi lazim

Bu arada yosunkaya,
    Bak, carpismalar acik olarak yarisalim dedin...eveli gece denedik bak neler oldu. Hep NFA ile Dark'in sucu...carpmayin diyorum, ustume ustume geliyorlar yaw

KAKÁ,
    Resimler harika, özellikle yerin anasini aglattigin fotograf...bu ne lastik izleri böyle

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

• ya elegan abi sen bende online hiç görünmüosun nedendir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

ya elegan abi sen bende online hiç görünmüosun nedendir acaba?

Son uppdatten sonra görunmez adam olarak Live'a giriyorum, Online oldugum halde, offline gözukuyorum anlayacagin. Ben herkesi zaten görebildigimden pek ustune dusmedim
    Ama, sizleri Live'da gördugum zaman davetiye atiyorum hemen...az evvel Alfaholics ve NFA'yla Halo3'e takildik biraz...aksama Forza2 yapariz bir ara sonrada ya COD4 veya Halo3'e gecis yapariz, ne dersin...varmisin?

• Bunlar evvelki akşam yaptığımız drift resimleri
    Geymer

Dark360

Benim araba haşat olmuştu Koymaya utandım, aslımda güzel drift lerim var ama tipten kaybediyoruz
    Onun yerine bunla idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 26 Ocak 2008; 22:53:41 >

• Hocam Şu Coca-Cola Mini Cooper kimin yav hoşuma gitti güzel yapmışlar
  • KAKÁ,
    Benim, göndereyim sana Mini Cola Cooperi...bugun-yarin Forza2 postana bak, elinde olur

NFA,
    Cok guzel cekmissin, ellerine saglik
  • Eyvallah hocam sağolasın
  • 1 tane daha racing kokpit almam gerekiyor...G25'e...youtube'da degisik kokpitlere bakarken sunu buldum, ne dersiniz
    http://uk.youtube.com/watch?v=RqZsW-uU5B4

Bu daha cok hosuma gitti ama
    http://www.playking.eu/main/index.php?option=com_wrapper&Itemid=150

Buda videosu...
    http://www.youtube.com/watch?v=FUIkkcSHHw0

• Arkadaşlar imreniyorum size yahu, kaç gecedir katılamadım :( Pazarda çalışacağız beton dökümü var anasını satiim.Sakın inşaat sektörüne falan gireyim demeyin.Ne gece var ne gündüz.Dün gece 2 de evdeydim sabaha karşı .

Neyse, yarışın bakalım bensiz.Drag konusunda da kesinlikle tcs kapalı olarak kalmak lazım ki ustalık belli olsun değil mi? Bu arada çarpışmaların açık olduğu yaışmalara katılmaya can atıyorum ama bakalım bu gece mümkün olacak mı ?

Sağlıcakla kalın dostlar.
  • google checkouttaki bi sorundan dolayı alamıyorum bende msp lerimi =(
  • Yepyeni drift resimleri.. Drift acayip sarıyor insanı yaw

Enjoy!!!

• bu akşam yarış varmı nfa ??
  • mspoint alabileceğim başka bir yer biliormusunuz
  • Ben de kariyerde biraz para kazanıp araçlarımı güçlendirip biraz da sürüş tecrübesi ile aranıza ciddi olarak katılmayı planlıyorum.. Bi süre kariyer kasmam lazım, değilse finiş çizgisinde beni beklemek durumunda kalıyorsunuz..

CoD4 gelmeseydi daha çok üzerine düşmek isterdim ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 26 Ocak 2008; 23:33:32 >
  • Bu akşam kimse gelmedi. Bi alfaholics msj atmış, (kusura bakma yeğenim xbox ın başındaydı). Bende bu boşlukta biraz araba alım-satımı yaptım, para kazandım.
    Tabi drift yapmayı da ihmal etmedim

Bu benim drift için özel olarak hazırlayıp tune yaptığım iki arabadan biri (Nissan Silvia Z ve BMW M3)...

Siz fotolara baka durun ben de bu akşam erken yatayım bari

• yosunkaya,
    Kolay gelsin, benimde isim kafasina göre hareket ediyor malesef...az evel geldim bende, Forza2'de 3-5 yaris yaptim bayag zevkli gecti...1 ve 2'ci geldim Nordschleife ve Silverstone GP'de
    Bu aksam TR saatiyle 20:00 civari Forza2'deyim, umarim sende gelebilirsin.

NFA,
    Yukarida dedigim gibi acilen ise gitmem gerekti...bu aksam Forza2'yle baslariz...sonrada bakariz Live ruzgarlari ne yöne esecek o.k.
    Resimler harika, sanki su Nissan Batman arabasi bende de var gibi
    FXX'i kendinmi yaptin, bu sekilde dizaynli olanini? Bayag hosuma gitti

Bu arada bana gönderdigin/auction house style... o özel dizaynli BMW M3 E30'umu A-Klas'a uppgrade yaptim, ayarlarida gözden gecirdim...araba dehset oldu, yolda biraz zorluyor ama ah su E30'u surmesi ne zevkli be...resimleri yarin -öburgun koyarim

• Bu aksamki yarislar icin tesekkurler arkadaslar, her zamanki gibi cok zevkli gecti
    Hele aramiza katilan yeni arkadas superdi...6 yasinda ama simdiden has yarisci vallaha...resimleri cektim, sonradan Halo3'e gectik, ordanda 3-5 resim cektim...artik yarin eklerim buraya, su an gözumden uykular akiyor
  • Abi nasıl geçiyor yarışlar, driftler ??
  • Bu akşamki yarışların benim için önemiçok büyük, çünkü yaptığımız yarışlardan ikisini; finish ten önceki son viraj larda kazandım. DAha öncesinde yarışı bırakmayı bile aklımdan geçirmiştim fakat bir umut olur diye sonuna kadar sürdürmeye karar verdim ve meyvelerini yedim

Bu arada elimde iki tane ingilizce kaynak var arabaları tune yapmak çin tüm bilgileri veren. Vaktim olur ve kafama eserse tamamıyle türkçeye çevirip burada yayınlamayı düşünüyorum. onun dışında orjinalini isteyen varsa yollarım...
  • Yeni Drag Monsterim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.