Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkplaces

@yosunkaya
    yine inanmayacaksın ama auction house taki arabalar gerçektende NFA nın dediği gibi parçalar üst üste konularak yapılıyo videosunu izledim az önce

bizimle paylaşır mısın darkplaces ,harbiden çok merak ettim.

• Geymer;

ben ekledim listeye tesekkur ederim. gamertagimda nedendir bilmiyorum oyle bir problem var ve baya birsey denedim ama hala daha gamertagim microsoft tarafindan goruntulenemiyor. ve de kimse beni ekleyemiyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_20559852/mpage_1/key_//tm.htm#20559852

Buraya da yazdim, insallah yardimci olabilecek birileri cikar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Geymer;

ben ekledim listeye tesekkur ederim. gamertagimda nedendir bilmiyorum oyle bir problem var ve baya birsey denedim ama hala daha gamertagim microsoft tarafindan goruntulenemiyor. ve de kimse beni ekleyemiyor..

Dostum arasana Microsoft'u....Hemen hallolur
  • gameman yuotube kapalı diye link vermedim ama açabiliyosan veriyim
    bunu yapan adam hasta olur yapana kadar
    ama helal olsun

http://www.youtube.com/v/ctMttBpoE3g&rel=1

edit : youtube açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplaces -- 24 Ocak 2008; 1:10:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

mrmrmrmr,
    Yeni videonu seyrettim ve bu cok daha iyiydi
    Arabanida boyamissin, guzel olmus...gelismelerini seyretmek bayag zevkli
    Yalniz, su muzik olayi...ara-sira söyle göbek havasi filan koysan fena olmaz

tesekkurler.
    muzik konusunda; haklısın hep aynı müzik olunca hoş olmadı ama bu tip başka yeni bişiler bulamadım koyacak.
    göbek havası konusunda ciddi olmadığını düşünüyorum :)

• @mrmrmrmr
    youtube daki yasak kalktı ve videolarını izleyebildim sonunda.
    ilk izlenim olarak,viraja girişlerde düzgün bir açı yakalayamıyorsun.yani araç viraja girerken arka kısmı aksi istikamete atamıyor.web sitesindeki videoları izlediysen eğer,feint videosunu tekrar izle demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın.
    + olarak yosunkaya abimizden öğrendiğim kadarıyla aracı 45 derecelik bir açı ile tutmak yanlamanın temel kuralı,buna G noktası deniyor.
    drift yaparken joypad in yön tuşlarından yukarı bas ve yön tuşları ile Body Acceleration kısmına gel.ekranda büyük bir artı işareti çıkacak.aracın body tepkisine göre kırmızı çizgi beliriyor,bu çizgiyi yanlama sırasında + nın tam arasında tutmaya çalış.direksiyonu sağ sol yaparak dengede tut aracı.dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım biraz..videoları kesinlikle izle.
    yosunkaya abim biraz daha açıklayıcı bir yazı yazarsan sevinirim.yanlış bir şey söylememişimdir umarım.

edit:imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 24 Ocak 2008; 1:26:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Geymer;

Dostum arasana Microsoft'u....Hemen hallolur

Geymer abi benim yerime sağolsun Support'u arayıp sormuş fakat onlar da zaten benim önceden denemiş olduğum Privacy Settings'i Everyone olarak ayarlamamı söylemişler, yani hala işe yaramıyor..

Sanırım tek çözüm 1 aylık live üyeliğim tamamlandıktan sonra yeni bir gamertag almak olacak..

•  Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

Şu golf hoşuma gitti ama rengi biraz tuhaf
  • Geymer abi arabayı beğenmene sevindim:) senin gönderdiğin anime de fena değildi

Bu akşamda 2 kişi başladık sonra 7 kişiye kadar çıktık yine çok eğlendik. Foto koyamıyorum çünkü hiç replay kaydetmedim..

Bu arada atık işi ben ticarete döktüm, araba alım satım işleriyle uğraşıyorum 3 gündür, bu 3 günlük süre zarfında oyunu aldığım 2 ayda, toplam kazandığım paradan bile fazla para kazandım. Kendime hep imrenerek baktığım fakat fiyatı 250.000 olan arabalardan aldım, gerekli modifikasyonları yaptım.

Size önerim, Action house dan ucuz araba satın alıp pahalı fiyattan satmanız, tabi piyasayı araştırmanız ve sürekli yeni gelen malları kontrol etmeniz...

Aklıma geldikçe yarıştığımız herkese eşantiyon araba yollamaya çalışıyorum, yollayamadığım varsa kusura bakmasın, mutlaka yollarım...

**Elegan abi artık bende maserati tarafına geçtim. sonunda bir maserati ayarladım açık arttırmadan, yani artık beni maserati ile yarışırken hiç şaşma

• quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

Şu golf hoşuma gitti ama rengi biraz tuhaf

O golf benim açık ispirto rengi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplaces -- 24 Ocak 2008; 3:47:36 >

• NFA,
    Yaw dun sizleri yarisirken görunce icim gitti ama klantoplantimiz bayag gec bitti o yuzden gelemedim, bu aksam kacmaz ama
    Maseratiye gecmen cok buyuk bir sanssizlik...NaAsna sevinmistir
    Dunku yarislardan hicbir resim olmamasina gercekten cok uzuldum...neyse bu aksaminkini cekip koyariz ;)

Bynedim icin dun suportu aradim ama privacy settings'den ayarlanir dediler...o ayarlarida o yapmis zaten daha evvelden. Daha ayrintili bir cözum icin kendisinin aramasi sart.

Bu aksam Minilerinizi hazirlayin + S-klas'ada bir Viper hazirlayin...yarisacagimiz pistler arasinda Nordschleife, Suzuka, Mapple Valley, Silverstone ve Peninsula olacak...arabalara ayarlariniza ona göre ayar cekin

Yarislarin haricinde birde Drift yapacaz tabii ki...ben E30'umu hazirladim.

• yahu eve geç geliyorum yarışmaktan öte bişey yapamıyorum , en sonunda bana ayarlamalar için firmaya xbox360 taşıttıracaksınız :)

Şaka bir yana epey bir orjinal oyunum olmasına rağmen şu son 1 aydır forza2 den başka bişey oynamıyorum.Kariyer moduna ilgi göstermediğim için para yok pul yok.Arkadaşların arabalrı geliyor ayar yapacam vakit yok.offf.

Dün akşam için dark, çağrı,nfa teşekkür ederim dostlar. şu giydirilmiş arabalardan alsam yada yollasanız hiç fena olmayacak.Artık oyunda kariyer modundan dilenci moduna geçmiş bulunmaktayım parayı sadece yarışlarda kazandığımdan Hellrider gibi hissediyorum kendimi.

Sağlıcakla kalın.
  • Bu arada sadece bir tekliftir...

Yarışları biraz daha profosyonelliğe taşıyıp, çarpışmalarıda açmayı teklif edeceğim.Elbette Bir fikstür oluşturup bu şekilde yarışmak gerekecektir diye düşünüyorum.İçimizde ciddiyeti elden bırakıp olayı çarpışan arabalara dönüştürecek arkadaşlar olmadığından bu teklifi yapayım dedim.Böyle insanları bir arada bulmak zor çünkü.Benim daha evvelki denemelerimde arkadaşlar cıvıyıp tersten falan giderek birde olaylara kaza süsü vererek işin tadını kaçırmışlardır.Bunun olmayacağını umarak bu teklifi yapıyorum.

Araçlar gerçek gibi hasar aldığından bizde birbirimize çarpmamak için daha bir farklı daha bir atraksiyonlu kullanırız kanaatindeyim.Mesela kalkışlarda bile özen gösterilecek bir durum bu.

Buna göre bir yarış fikstürü oluşturulur, katılımcılar katılır zaten buna benzer bişey yapıyoruz :) Ben deneyelim derim, bilerek çarpanlara o gün bizle oynamama cezası verebiliriz mesela.

Neyse sdece bir fikir, pek isteyen olmayacaktır ama inanın bana sollamaya çalışırken araçların içinden geçmek değilde yanlarından geçip gitmek ayrı bir pilotaj gerektiriyor.Direksiyonu olanlar kafadan şanslı zaten :)

Sağlıcakla kalın.

• yosunkaya , carpma açık olarak oynuyorduk zaten. Sadece bazılarımız Forza2 yeni başladığı için (örn: ben :D ) istemedende olsa kazalara sebep oluyorduk. Fakat herkez epey tecrübe kazandığı için bencede carpışmaları açmak daha bir zevk katacaktır.

Geymer : Nihayet beklediğim S class viper yarışı yapacağız... Benim vipera o kadar para verip garajda yatırmak ayıp oluyordu zaten.
  • bende oynamak isterim
    yer oluyor mu
    birde herkeste varmı december pack, bende yok almam gerekirmi oynamam için

bu arada gamertagim
    le chuck ze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 24 Ocak 2008; 10:02:23 >
  • Forza2 ye kendini kaptıran herkezde var december pack ve diğer paketler. Yeni packler ve ve mapler için puan xboxlive point gerekiyor.

Sen yarışmak iste, yer buluruz.

gamertag : gstruelove16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truelove -- 24 Ocak 2008; 10:06:04 >
  • Walla bende bütün packler var şimdiye kadar çıkan dayanamıyorum walla.Şimdi bir R8 sürmeden oynanırmı hiç bu oyun :)
  • yosunkaya abimin fikrine katılıyorum.yarışlara başka bir hava verecektir.zaten kasıtlı çarpma olacağını sanmıyorum.
    ben ilk oyun kurduğumda unutmuştum kapatmayı,o yarışı kazasız bitirmiştik..daha bir dikkat ve konsantire ile oynayacak yarışcılar.
  • yosunkaya,
    Normalde sizlerle yarismadigim zaman carpismalar herzaman acik yarisirim...ama TR'yle baglantilarimizda "Lagg" oldugundan anca 2-3 kisi olunca laggsiz yaris yapabiliyoruz. Ben olmadigim surece full kadro carpismalar acik olarak yarisabilirsiniz, lagg probleminiz olmaz.
    Carpismalar acik olunca zaten surus tamamen degisiyor ve her pist en az 8-10 tur yapilir, yani birbirlerimize carpmadan usta surus yeteneklerimize dayanarak 1'ci olmak icin

Lt.Chuck...aramiza hosgelirsin

Ekleyecegin birkac GT yazayim buraya...

-gstruelove16
    -NaAsna
    -GamemanTR
    -yosunkaya
    -xNFAx
    -Alfaholics
    -mer81 (su an tatilde, yakinda aramizda)
    -akin147ti
    -Andro 127
    -cemo17
    -dark360places
    -haldunabi
    -SwTaArRs
    -x 4Li3N x
    -EMRAH360 TR
    -batubatubatu
    -KRATOS47 TR
    -overrid3r

• Ya ne dicem ben elegan abi NITRO RACING WHEEL nasıldır?bana dandik geldide biraz buldum biyerde.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.