Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full debriyaj ne arkadaslar hangi ayardan degistiriyoruz onu?
  • Gameman,
    Anladim :(

mrmrmrmr,
    Fairlady Z Drift icin cok iyi
    Pistlerden ise, Tskuba-Mugello kisa, mapple Valley kisa, Silverstone kisalar, Suzuka, Sunfield vs. vs.

kevinsert,
    Sorunu tam anlayamadim...

Darkplaces,
    Aksama görusuruz
  • manuel vites+ full depriyaj demissinizde ondan sordum..su ayarlardaki muhabetleri anlatirmisin camber ne stiffness ne:/ rear front tire nasil ayarliycaz bi solermisiniz:) cok sey istiom biliyorum ama drift yapcaz akil verin
  • geymer abi seni ekleyemiyorum friends list dolu o yüzden bi türlü bulamadım sizin yarışları :(
    diğer eklediğim arkadaşlarda girmiyor livea
    benim GT '' dark360places ''
  • kevinsert,
    O Race07 oyunu icin gecerliydi. Race07'de debriyaji otomatige getirme ayari var (Formula icin iyidir anca o ayar ), Full debriyajla debriyaj dahil manueldedir hersey demek istedim normal yaris arabalariyla surdugumde

Ayarlara gelince, bu iste benden cok daha ustalar var mesela...su arkadaslarin GT'lerini ekleyiver.

mer81
    haldunabi
    yosunkaya

Darkplace,
    Dun aksam malesef isim cikti ve katilamadim ama bu aksam kacmaz. Her klasda en az 1-2 araba ayarla, hem uppgrade-hemde tuning olarak, aksama görusuruz...bu arada seni ekledim

Eveli aksamdan yaristigimizin birkac resmini koyayim hem, bayag kafa kafaya giden yarislarimiz oldu, cok zevkliydi

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

• Silverstone olabilir
  • ilk drift denemelerim:

[DHTUBE=hzTJTXXLdNk]

http://www.youtube.com/watch?v=hzTJTXXLdNk

pek başarılı olduğum söylenemez. öğrenmeye çalışıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 20 Ocak 2008; 20:59:31 >
  • mrmrmrmr,
    Videonu seyrettim, buyuk bir ihtimalle TCS ve Stability acik, yoksa o arabaya söyle hafif yan baksan 360 yapar
    Eger onlar aciktiysa kapatman sart ve daha cok ayarlardan (Tuning) Drift versus Kontrolu ayarlarini yapman lazim. Filmindeki muzik guzeldi, sabah kahvaltisina iyi gitti diyebilirim ama yarida sarkilar bitti...gerisinede motor sesiyle devam ettim

Dun sabah 2'ye kadar yaristik, ne yarislarmis be
    Mini'lerle yaristik cogunlukla, araba D-klas'da normalde, B-A ve S-klas'a uppgrade yaptigimizda Mini'ler resmen canavar oldu
    Dark360'da dun aramiza katildi ve Tskuba'da birinciligi kapti, helal olsun

Dunun yaris resimleri

Pika Pika Pika...

Mini DeLa Rainbow Six Vegas...

Truelov'dan, Homer Da Man

Mini Da Monster Inc...

Pembe Pantera...

Yosunkaya'nin kendi elleriyle cizdigi Porsche Carrerasi

Dark360'in Sabir BMW'si

NaAsna'yla bas basa...

ve kazalarimiz

ve kaza sonrasi aldigi agir hasarlardan dolayi, Suzuka'da gecilen kardesimiz NaAsna

Ne Drift yaparmisim be Mini'yle

ve Assassinim

Su son 2 gundur Forza2'den Race07'ye zaman kalmadi...önumuzdeki gunlerde 1-2 filimde ondan koyarim

• cumartesi gecesi misafir geldi,ben gelemedim yine
    abi şu mini lerin üzerindeki resimleri nasıl yapıyorsunuz yaww çok hoşuma gitti..
  • Benim hakkimda bilmen gereken 1-2 nokta!
    -Surus kabiliyetim 10 uzeri 8-9 derim
    -Resim kabiliyetim (eksi)-20'lerde gezer

Dizaynli Minilerimi Auction House'dan satin aldim

Dun neredeyse full odaydi, 1 kisilik yer vardi...keske gelebilseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

mrmrmrmr,
    Videonu seyrettim, buyuk bir ihtimalle TCS ve Stability acik, yoksa o arabaya söyle hafif yan baksan 360 yapar
    Eger onlar aciktiysa kapatman sart ve daha cok ayarlardan (Tuning) Drift versus Kontrolu ayarlarini yapman lazim. Filmindeki muzik guzeldi, sabah kahvaltisina iyi gitti diyebilirim ama yarida sarkilar bitti...gerisinede motor sesiyle devam ettim

Geymer,

Yorumun için teşekkürler.
    İşin gerçeği şu :
    - TCS ve Stability kapalı, sadece ABS açık.
    - Kullandığım Fairlady Z drift manual'de tavsiye edildiği şekilde mod. ve tune edildi.

Yani dediğin gibi sürekli drif yapabilmem gerekirken, malesef beceremedim.
    Acaba neyi eksik yapıyorum ?

• mrmrmrmr,
    Bir aksam bulusalim ve beraber calisalim su Drift'e
    Senin GT'n ne?
  • dünkü yarışlar gerçekten çok renkli geçti.
    Sabır çok güvendiğim bi araba hikayesi derin
    inşallah ayarları taam olurda bi dahaki sefere S Klassta kendi arabamla yarışırım
    yoksa mecbur başka bi tane yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

mrmrmrmr,
    Bir aksam bulusalim ve beraber calisalim su Drift'e
    Senin GT'n ne?

teşekkür ederim de malesef Live'a giremiyorum.
    1. xbox'im banlı
    2. Live accountum yok

yine de teşekkür ederim teklifin için.
  • artık bende mini sahibiyim.. Auction House'dan 55000 e aldım..modifiye ile S class güzel bir araç oldu..şu mini yarışlarını tekrarlayalım bir ara,ben gelemedim içimde uhde kaldı vala..MINI fotosu ve yine birkaç drift fotosu ekliyorum..Saygılar

• mrmrmrmr,
    Uzuldum arkadasim gercekten, umarim ilerde yeni bir makine alma imkanin olur ve Live alemine orijinal ile geri dönersin...en gec Forza 3'e

Gameman,
    Mini Poker araban super, cok begendim...nasil kacirdim ben o arabayi yaw...hemde sadece 55000.- birsey degil vallaha
    Drift resimlerin super...yarin aksam katilmaya calisacam...Mini yarislarini tekrarlariz, arabalar B-A ve S-Klas'da delilesiyorlar, FFB+Rumble ne yapacaklarini, nereye kacacaklarini sapitiyorlar

Bu aksam gelemedim, ama hic uzulmeyin...uzaklardanda olsa kimin hangi saatte, hangi oyunda, oyunun neresinde oldugunuzu göruyorum...kacmaz. Gözunu seveyim su Live'in

• Arkadaşlar selam,

Yarışlardan sonra burada da sizlerle yazışarak ta olsa görüşmek ve resimlerden yarışları hatırlamak süper, geymer öncelikle sana çok teşekkür ederim , ayrıca NFA ile şans eseri tanışmıştık iyi ahpab olduk oda beni sizlerle tanıştırdı.
    Bu arada sizlere bahsettiğim eski arabamın resimlerini bu linke te bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_7324422/mpage_2/key_club%2Cnissan/tm.htm

Aşağılara doğru bakın ;)

Açıkcası carera yı da amatör olarak boyamaya başladım ve devam da edeceğim.Bu aralar şantiyeden acaip geç dönüyorum ve ufaklık bir türlü uyumak bilmiyor.Bu nedenle ne doğru dürüst araba yapabildim ne de doğru dürüst keyif alabiliyorum yaptığım modlardan.
    Dark360 dostum geçen bana yolladığın gift car'ı nedense dün akşam alamadım.Zaten dün akşam live nedense berbattı, benden mi kaynaklanıyordu bilemiyorum ama.Elime geçer geçmez ayarlarıyla oynamaya başlayacağım emin olabilirsin :)

Bu arada sizlere drift ve araç setup ları konusunda elimden geldiğince ve bilgim yettiğince yardımcı olmak istiyorum.
    Aslında işin bir püf noktası var eylemsizlik momentini düzgün ve etkili kullanabilmek.Ayarlarınızı bunu düşünerek yaparsanız başarılı olursunuz.eylemsizlik momenti nedir diyenler google dan bir araştırsınlar.
    Bunu aracınızda koruyabilirseniz (ki aslında bunu tamamen diferansiyel acceleration ve deacceleration dan ve ayrıca hemen değiştirdiğimiz volant (flywheel) ağırlığınızı düzgün seçerek sağlayabilirsiniz) ve diğer ayarlarınızı bunun üzerine kurarsanız süper sonuçlar elde edebilirsiniz.

Eylemsizlik momenti hesapları için aracınızın ağırlığını bilmemiz yeterli aslında, daha sonra bunu durduracak gücü frenlerden , yanal güçlerini viraj denge çubuklarınadn faydalanarak düzenleyebilirsiniz.

Karışık esasında değil mi, ne o oyun oynayacaz alt tarafı ,ama cidden kazın ayağı o şekilde değil.Oyun gerçekten bir simulasyon dostlar. Vites aralıklarından tutunda aracınızın yere basması için gerekli downforce lara kadar herşey birebir etki ediyor.
    Mesela arka spoiler ın downforce bölümünü en yüksek ayara getirip eğer önde downforce kullanmazsanız aracınız 120km den sonra kafa gezdirmeye başlar ve yüksek süratlerde dayanılmaz olur.Drift için uygulanabilitesi olan ama pist yarışları için ölümcül bir ayardır.

Sizlere basitten başlayıp zora doğru anlatımlarla bazı tüyoları vermek isterim ama bana zaman tanıyın lütfen, yoğunluğum beni aşmış durumda.geceleri oyuna girip 3-4 yarış yapıp yatıyorum.Ama aklınıza takılan sorulara yanıt vermeye devam ederim elimden geldiğince.Gündüz msn kullanamıyorum bilginiz olsun.

Son bilgi, pist yarışlarında başarı hafif araç, atmosferik ve güçlü bir motor ve süper slick lastiklerden geçer, en azından ben böyle düşünüyorum.

Hepinize iyi yarışlar ve iyi günler dilerim.Kendi araçlarınız içinde(gerçek hayatta kullandığınız) soru sormaktan çekinmeyin.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 22 Ocak 2008; 9:28:57 >

• Olaya aşırı teknik dalmış olabilirim arkadaşlar ama inanın bana araç simulasyonlarının uçak simulasyonlarından farkı yoktur.Orada bilgisayarlar bazı hesaplar yapıyor burada da biz bazı hesaplar yapmak zorunda kalıyoruz.
    Mesela neden her araçtan yarış arabası yapılamıyor ? Touring car yarışlarında bile belli markalar öne çıkıyor.Mesela tvr sagaris bence fevkalade bir araba ve modlaması bir o kadar da zor, bazıları viper ı modlamaktan hoşlanıyor ben viper ı sevemedim.O kadar uzun bir burnu varki arabanın hesap kitap karıştırıyor, küçükcük bir kıç up uzun bir burun.Ama bu arabayı dehşet modlayıp kullananlar var.

elimize hesap makinesi alma zamanı geldi demiyeyim, ben sizler için hesap kitap kısımlarını hallederim ama bana neden spring rate bilmem kaç kilo abi diye sormayın sonra.alın hesaplayın derim valla.

Gerçekten bu oyundan keyif almak var birde gerçekten hesap kitap yaparak oyunun yapımcılarına gıpta edip oyundan aşırı keyif almak var, hangisini seçerseniz seçin keyif alacağınız garanti ama.

Daha sonra tekrar yazmak üzere.

Sağlıcala kalın.

• yosunkaya,

Henüz tanışamadık ama bende bayılıyorum bu işlere. En kısa zamanda live'da görüşmek üzere.
  • baktım herkeste bir mini var bende pazarlığa girdim bi tane alacaz inşallah açık artırmayla
    alırsam resimlerini buraya koyarım birazdan çok tatlı bişe
    yosunkaya abi gerçek hayatta bu işten anlayan biri olarak ,aynı ortamda yarışmak gerçekten çok keyif verici
    dün sizinde dediğiniz gibi live biraz problemliydi.
    ayarlarda anlamadığım bi nokta mesela size gönderdiğim arabada diferansiyel mesafesi kısaltma gibi bazı ayarlar pasif durumda sizin bilgilerinizden faydalanarak bizde bu işin kurdu olmak isteriz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.