Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle büyük bişeyse kesin getiremem beah :)
  • bende Almanya da amcamdan istemeyi düşünüyorum.yazdan yaza geliyor, o kadar bekleyemem vala ama o gelene kadar tr de bulamazsam gelmesine yakın isterim.

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi
  • Kutusu pek ufak değil :) Hatta 360'ın kutusundan daha büyük :)

Yurtdışı fiyatı €140 civarında olması lazım.
  • Getirecek varsa benim için kutu falan önemli değil... Takım taklavat elime ulaşsın hayırlısıyla başka birşey istemem.. Getirebilecek varsa görüşelim lütfen...
  • yurt dışından sürekli alışveriş yapan bir arkadaşımla irtibata geçtim,araştırıp fiyat verecek bana kargo dahil olmak üzere.
    100 $ altı olduğu için vergide vermeyiz.çok süper oldu çoookkk
  • gameman, kutu büyük gümrükte problem çıkmazsa kebapsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Kutusu ufak ise hayrına getiririm ben önemli değil.

Birde fuardaki performansıma bağlı nekadar müşteri bağlarsam okadar çok alışveriş gelir :)

kutusu cok buyuk.
    ben ucakta bir parcasını (pedallar) bavula, digerini (direksiyon) yanıma almıştım.
    öyle bile taşıması çok zor oldu.
    hele bi de Heatrow güvenliği aleti elimden alıp incelemeye başlayınca çok korktum.
    neyse ki oyun konsolu deyince anlıyorlar. bizim güvenlik olsa canımıza okurdu...
  • gameman getirtme imkanımız varsa ilk bana haber ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: necipfazil2041

gameman getirtme imkanımız varsa ilk bana haber ver

tamam NFA haberdar ederim..
  • bende dusunuyorum direksiyon ama türkiyede nasıl bulcaz bide nitro diye bir şeyin direksiyonu war o nasıl bir şeydir aaba mavide war ama 200 ıstıolar birde ggde gormustum 140 fln dı galiba kullanana deneyen bilen warmı acaba
  • quote:

Ben de direksyon arıyorum ya yeter artık direksyonsuz , direksyonlularla olmuyor.Açı ayarlanmıyorki.

Zaten bir direksyon ustunlugum var, onuda birakin kalsin yaw...direksyonuda alirsaniz vay halime, yarislarda 1'ci olamayacam...zaten olamiyoruz ya **ehem, ehem NFA sagolsun**

Hozes,
    Aramiza hosgelirsin
    Bu arada Forza II'nin G25 desteklemmesine akil-mantik erdiremiyorum. MS'in wireless direksyonu isini gayet guzel göruyor ama G25 kadar kesinlikle degil.

Gameman,
    NFA'ya direksyon-mireksyon yok tamammi

Forza2'de, gecen aksamki yarislarimizdan birkac resim koyuyorum, birde Race07'de Curitiba pistinde BMW M3 E30'la yaptigim 1.28'lik yarisi cektim, 2 turdur...1'ci turda TV-cam, 2'ci turda ise araba ici kamerasiyla, iyi izlemeler
    Elime firsat gectikce Race07'den de kendi yaristigim filimleri eklemeye calisacam.

Tur hakkinda bilgiler:
    -Pist, Curitiba (Brazilya)
    -Tum asistler kapali
    -Manuel vites + full debriyaj
    -BMW M3 E30
    -Rekor zaman 1.28.383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 16 Ocak 2008; 8:15:18 >

• Direksyon zaten çok kısıtla XBOX 'ta en kralı orjinal microsoft olanı sonrada Logitech var EX bişey bişey.
  • dün akşam yarışlara katılmadım,nakit bitti de biraz career yapmam gerekli idi..yeni araçlar hazırladım kendime S class SUBARU m ile iddaalıyım.

bende drift çalışmalarımdan bir kaç foto eklemek istiyorum.bu topiği görsel şenliğe çevirelim hadi..

• Mavi Bilgisayar'da satılan Wireless Wheel değil arkadaşlar yanlış olmasın. €140 dışarıda, ayrıca Mavi 200 YTL hayatta satmaz
  • vide oyun a üyeliği olan arkadaşım bana davatiye gönderebilir mi acaba ?
    erkan.bilgi@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 16 Ocak 2008; 13:54:01 >
  • Gameman,
    Resimler cok guzel
    Bu aksam Drift'i beraber yapariz, S-Klas Subaru...yaw benimkide Subaru

Bu arada dayanamadim 1 tane daha Race07 filmi patlattim, bu defa HockenHeim'da, su meshur ve dehset kask kamerasi acisindan :D
    Keske su filim özelligini pc'ye aktarma Forza2'de olsa, iyi izlemeler :)

• Abi akşam bi ara DRIFT yapılacaksa...kesin gelirim ya E-30 M3 'ten başkasıyla drift yapmam...Oyle değil mi Elegan abi? :)
  • quote:

Abi akşam bi ara DRIFT yapılacaksa...kesin gelirim ya E-30 M3 'ten başkasıyla drift yapmam...Oyle değil mi Elegan abi? :)

Kesinlikle Akin, benim E30'um hazir
    Mert, sen ne zaman geliyorsun be kardesim...özlettirdin kendini iyice
  • Abi sen bana ordan bi direksyon kap be :)
  • Turkiye'ye geldigimde en az 1...ama 2 tane getirmeye calisacam (Bavulum bayag buyuk ve genistir)
    Ama en erken yaza gelirim, gelirsem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.