Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Abi akşam bi ara DRIFT yapılacaksa...kesin gelirim ya E-30 M3 'ten başkasıyla drift yapmam...Oyle değil mi Elegan abi? :)

Kesinlikle Akin, benim E30'um hazir
    Mert, sen ne zaman geliyorsun be kardesim...özlettirdin kendini iyice

Abi benim 360'ım yanımda ama bağlantı ayarlarını İstanbul'daki modemime göre yaptığım için, şu an bağlanamıyorum. Eğer bu sorunumu çözerseniz her akşam live'dayım.

• mert modem marka model yazda araştıralım biraz..sana link vermiştim bu topic içinde oraya baktın mı ?

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 16 Ocak 2008; 16:09:33 >
  • gameman,

Bende wireless adaptor var, direk kablo ile bağlasam sorun düzelir mi? Zoom'un wireless bir modemi var modeline bakıp yazarım birazdan...
  • beyler bende direksyon var forza 2 de oynarken güzelde drift yaparken olmuyor. Çok zor. Gamepadle drift yapıyorum bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

beyler bende direksyon var forza 2 de oynarken güzelde drift yaparken olmuyor. Çok zor. Gamepadle drift yapıyorum bende...

Bu filmi seyret Sentinal!

Bu arada bu aksamki yarislar ve Driftler icin tesekkurler arkadaslar...cok zevkliydi, yarin aksam görusmek uzere
    Bu aksamki yarislardan birkac resim koyarim belki birazdan

• Yaw arkadaşlar ben şimdi önemli bişey sorcam size.Benim New York'ta bir arkadaşım var adresini gönderdi.Ebay'den bişiler alırsan gönder dedi.Ben sana göndereyim buradan.Acaba diyorum dirksyonu alsam oda bana gönderse takılırmı gümrüğe?
  • quote:

Yaw arkadaşlar ben şimdi önemli bişey sorcam size.Benim New York'ta bir arkadaşım var adresini gönderdi.Ebay'den bişiler alırsan gönder dedi.Ben sana göndereyim buradan.Acaba diyorum dirksyonu alsam oda bana gönderse takılırmı gümrüğe?

sanmıyorum takılacağını.. overider arkadaşım da aynı şekilde almış direksiyonu. amerika dan arkadaşı göndermiş fedex ile ve takılmdan kapıya kadar gelmiş.dün gece konuştuk bunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Yaw arkadaşlar ben şimdi önemli bişey sorcam size.Benim New York'ta bir arkadaşım var adresini gönderdi.Ebay'den bişiler alırsan gönder dedi.Ben sana göndereyim buradan.Acaba diyorum dirksyonu alsam oda bana gönderse takılırmı gümrüğe?

sanmıyorum takılacağını.. overider arkadaşım da aynı şekilde almış direksiyonu. amerika dan arkadaşı göndermiş fedex ile ve takılmdan kapıya kadar gelmiş.dün gece konuştuk bunları..

kargo kaç para tutmuş?hangi siteden almış?Bende o işe giriym ozmn
  • toplam 200 ü buldu dedi.www.buy.com dan aldığını söyledi yanlış hatırlamıyorsam..
    tam linkhttp://www.buy.com/retail/searchresults.asp?search_store=5&mr04=130&csel=mr04&qu=whell&loc=58700&queryType=game_xbox360&display=col&dclksa=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 17 Ocak 2008; 11:21:37 >

• abi google checkout ile alırsan harbiden uygun oluyor...Ama acaba ebatlarını dhl'e girsek fiyatı verirmi bize burası teslim
  • Bugün, Paris'in altını üstüne getirdim hiçbiryerde kalmamış. Cok talep var karsılayamıyoruz diyorlar. Artık birdahaki sefere kısmetse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truelove -- 18 Ocak 2008; 1:41:19 >
  • truelove,
    Cok uzuldum kardesim, dedigin gibi bir dahakine
    Bende gecenlerde yaristigimiz yarislardan 3-5 resim koyayim dedim, 1'de Race07'den LimeRock'da (kisasi) Caterham CSR 320'yle surdugum kisa bir filim

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

• quote:

Orjinalden alıntı: truelove

Bugün, Paris'in altını üstüne getirdim hiçbiryerde kalmamış. Cok talep var karsılayamıyoruz diyorlar. Artık birdahaki sefere kısmetse...

yapma yaa...direksyon mu?

olm almanyada böyle olmasın..yandık walla.
  • selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
    elegan abi hatırlarsan bir kere pgr3 oynamıştık (o zamanki GT mcseko)
    bu akşam yarış yokmu arabayı hazır edeyim ona göre
    ekliyorum hepinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplaces -- 18 Ocak 2008; 19:50:38 >
  • Hosgeldin Darkplaces
    Dun neredeydin
    Her geceki gibi dunde toplanip aramizda yaris yaptik ama cok cekismeli gecti, hem muhabbetler, hemde yarislar superdi
    Birazdan buraya dunku yarislardan resimleri koyarim, o zaman kadar Race07'de 75'in PaulRicard pistindeki yarisimi seyredin

• merhaba arkadaşlar.dün akşam aranızda olamadım.Yine eğlenceli geçmiştir yarışlar,kaçırdık
    Benim bir sorum var.web sitesinde ki "auction house" dan araba alıp satabiliyoruz sanırım.
    bu konuda biraz bilgi verir misiniz ? nasıl alınır/satılır,career de yaptığımız parayı mı kullanıyoruz?Aradığım araçların listesine ulaştım ama buy sekmesini göremedim.teşekkürler.
  • Gameman,
    Sorun degil, bu aksam gelirsin ;)

Auction House'a girdigin zaman, eger arabayi satin almak istiyorsan "A" tusuna bas ve "BID"'e tikla...ve en yuksek arttirma sendedir ama unutma baskalarida arttirabilir ve sonucta arabani kacirabilirsin! Eger araba cok populer ise, son 2 dakikalik arttirma 1-2 saati bulabilir...benim bir defa öyle oldu ama kaptirmadim vallaha, sonunda ben satin almistim

Aksama Minilerle yarislaim, B-A ve S-Klas'da...ayarlayin arabalariniz, turnuva olarakda 3-4 yeni guzel turnuva gelmis, R-Klasmanlarda yarisiliyor, kacirmayin

Buda Istanbul Parkta BMW'yle yaptigim yaris, ses hafif geriden geliyor videoda, idare edin artik

• dün akşam garajda arabayla uğraşıyordum
    bu akşam geliyorum
  • abi bizim IP lerde youtube a yasak geldi.o yüzden göremiyoruz yarışlarını.
    www.proxytr.com den link copy paste yapıp izlenebilir.yalnız bu seferde flash hatası veriyor..
  • arkadaşlar,

bu drift manual'i okuyup öğrenmeye çalışıyorum. tarif edildiği gibi bir Fairlady Z hazırladım. Hangi pistte öğrenmek daha kolay olur ?
    bir de hangi modda oynarsam drift öğrenmek için güzel olur ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.