Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selamlar. bu konuyu teknik olarak iyi bildigin belli.
    senden birsey rica edeyim:

http://www.youtube.com/watch?v=hzTJTXXLdNk

bu klipte de gorebilecegin uzere mukemmel bi arac ile drift yapmayi beceremedim henuz.
    sence o arkadaki spoiler drift'i zorlastiriyor olabilir mi ? veya öndeki tampon ?

ne tavsiye edersin ?

arabayi asagidaki tutorial'in son bolumunde olan fairlady Z ayarlari ile ayni sekilde yaptim. sadece spoiler ve tampon farki var.
    http://forzamotorsport.net/news/drivingguides/drifting_tutorial.htm

• Spoiler ve tamponun drifte negatif etkisi olur tabii ki.. Aracın yere basışını arttırdığı için drift yaparken aracından çıkarman daha iyi olur.
  • @mrmrmrmr

ordaki aracın aynısını bende yaptım..tüm ayarları tam olarak çok zorlanmıyorum drift yaparken.bir yerde eksik vardır,iyice kontrol et..
    geymer abi den onay aldıysak ilerleme var demektir,ilk başlarda aracı kontrol bile edemiyordum,Mert bilir az tarlaya çıkmadık araç ile.zaman ile alışacaksındır.bol bol praitk yap.
  • Ben drifte drift demem araba E30 olmadıkça desem çok mu felsefi olucak
  • yosunkaya,
    Cok iyi bir paylasim ve aciklama, tesekkurler

blackgod,
    Özledik seni diyemeden edemeyecem

Darkplaces,
    Sana Forza2'de ya 1 yada 2 Mini-Speciale gönderdim, hayrini gör

Akin,
    E30 dedinmi en azindan benim icin akan sular durur, favori arabalarimdan biridir Forza2'de
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@mrmrmrmr

ordaki aracın aynısını bende yaptım..tüm ayarları tam olarak çok zorlanmıyorum drift yaparken.bir yerde eksik vardır,iyice kontrol et..
    geymer abi den onay aldıysak ilerleme var demektir,ilk başlarda aracı kontrol bile edemiyordum,Mert bilir az tarlaya çıkmadık araç ile.zaman ile alışacaksındır.bol bol praitk yap.

ya ben beceriksizim herhalde.
    bi de utanmadan MS wireless wheel kullandigimi solicem simdi kizacaksiniz :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

ya ben beceriksizim herhalde.
    bi de utanmadan MS wireless wheel kullandigimi solicem simdi kizacaksiniz :(

direksiyon yeni mi ? eğer bir alışma süreci var ise o yüzden başarılı olamıyorsundur.
    + you tube a aktardığın videoları izleyemedim,yasak nedeniyle.izlesem yardımım dokunabilir.
    blackgod da drift konusunda uzmandır ve web sitesindeki videoları izlee
  • Henüz bugün geldi Forza 2'm ve ilk açtığımda gerçekten beklemediğim kadar zor bir oyunla karşılaştım, simulasyon debilen şey gerçekten budur.. Biraz canımı sıksa da zorluğu daha doğrusu keyif alamasamda inatla devam ettim, şu an exhibitionları bitirmeye çalışıyorum henüz live'e giremedim.. Fakat yanıtlarsanız 1-2 sorum var..

Live'de bir oyuna katılırken yarışacağımız arabayı nereden seçiyoruz?.. Yani single modda kendi düzenlediğimzi bir aracı mı kullanıyoruz yoksa listeden herkes için standart modeller mi? veya böyleyse single modda araç nasıl düzenliyoruz?.. Career içerisnde olabilir sanırım henüz başlamadım..

Bunun dışında live'de yarışları oynamadan izleyebildiğimizi okudum, nasıl izleyebiliyoruz acaba?.. Bir de Geymer; arkadaş listeme eklemek istedim fakat hata aldım, oyunlarınızı takip etmek isterim, tecrübelisiniz sanırım rica etsem beni bynedim olarak ekleyebilir misiniz?..

Şimdiden teşekkürler..

• @bynedim

-loby de oyunu kuran kişi tarafından oyun kuralları ayarlanıyor,hangi sınıf araç ile yarışalacaksa.Bu seçim yapıldıktan snr ister garajdan(modlu) ister stok araçlardan tercih edebilirsin.
    -career de modladığın arabaları single da kullanabilirsin.
    -yarışları oynamadan izleme sorunu tam anlayamadım.Yarıştan snr save replay yaparak yarışı tekrar izleyebilirsin.
  • yeni denemelerim asagidaki klipte.
    sanki biraz daha iyi gibi ? yaniliyor muyum ?

http://www.youtube.com/watch?v=gj5bwr0kRTc

tamponu ve spoiler'i cikarttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 23 Ocak 2008; 1:22:34 >
  • Bu geceki yarışlar renkli geçti her zamanki gibi..Stok araçlar ile yarışlarımızı yaptık ve yine her zamanki gibi başlığın adına yakışır şeklide drift yaparak geceyi sonlandırdık..yosunkaya abimiz yeni DODGE Vıper ı ile hünerlerini gösterdi.. yarışlara katılan zipir75, ERHAN REIS,dark360places ve hatırlayamadım diğer arkadaşlara teşekkürler.Drift denemelerimizden birkaç foto ekliyorum..

yosunkaya

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

gamemanTR

zipir75

ERHAN REIS

dark360places

• quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@bynedim

-loby de oyunu kuran kişi tarafından oyun kuralları ayarlanıyor,hangi sınıf araç ile yarışalacaksa.Bu seçim yapıldıktan snr ister garajdan(modlu) ister stok araçlardan tercih edebilirsin.
    -career de modladığın arabaları single da kullanabilirsin.
    -yarışları oynamadan izleme sorunu tam anlayamadım.Yarıştan snr save replay yaparak yarışı tekrar izleyebilirsin.

Tesekkurler gameman, bahsettigim izlemeyi buldum, multiplayerdaki Forza TV imis fakat isin garip tarafi live'de bir oyuna girmek istedigimde de artik sadece oyunu izleyebiliyorum, arabami seciyorum oyuncu listesine ekleniyorum fakat spectate olarak yer aliyorum, acaba yaris bittikten sonra mi oyuna dahil olunuyor veya farkli bi giris mi var live'de quick match icin..?
  • Bende mi alsam ne yapsam şu oyunu,yoksa Forza3'ümü beklesem
  • mrmrmrmr dostum,

Sana yardımcı olacağım ama malesef şirket bilgisayarından da evden de youtube a giremiyorum.Kapatılmış ondan sanırım :( Başka bir video sitesi varsa dilersen oraya bir upload et video yu.Yoksa bakamayacağım.Dün akşam için teşekkür ederim.Gameman eline sağlık kardeşim süper yakalamışsın.Dün tamamen 0 ayarlarla viper kullandım, eziyetten başka bişey değildi :)

Herkese teşekkür ederim bende.

Sağlıcakla kalın.
  • Bu arada tam yandan ve yakından resmini görmenizi isterim viper ın.Siyahtan kırmızıya sunburst tipi geçiş arka dodiklerde alevler falan arka tamponda bile tampon üstü sunburst boya var yahu :) Bu aracı daha bir boyayasım var.Gıcık oluyorum viper a ama çok agresif bir görüntüsü olduğundan albenili duruyor.
    Tam bir ayar yapıp sizlerde birim birim paylaşacağım yakında.Hatta bir akşam sırf bunun için çalışacağım.Sadece drift falan değil pist içinde ayar deniyeceğim.durun bakalım hayırlısı şimdiden ;)
  • Bynedim,
    Arkadas listem doluydu, seni eklemeye calistim ama "bynedim" diye bir gamertagin live'da bulunmadigini yazdi, yeniden sen ekleyebilirmisin bir zahmet. Gamertagim: TK CSB
    Live uzeri bir oyuna katildigin zaman, eger yaristalarsa lobide bekleyebilirsin veya yarisanlari seyredebilirsin, yaris bittikten sonra otomatikman diger yarisa katiliyorsun
    Bu arada, Forza2'deki lobi sistemi Halo3'le beraber en gelismis ve kapsamli lobi sistemine sahiptir...Host olan kisi, yarisi istedigi gibi sekillendirebilir

mrmrmrmr,
    Yeni videonu seyrettim ve bu cok daha iyiydi
    Arabanida boyamissin, guzel olmus...gelismelerini seyretmek bayag zevkli
    Yalniz, su muzik olayi...ara-sira söyle göbek havasi filan koysan fena olmaz

Gameman,
    Cok guzel resimler, ellerine saglik bizlerle paylastigin icin
    Bu aksam geleyim diyecem ama Klan-toplantimiz var, bugun kesin Forza2'ye cikacam ama gec olur herhalde, o yuzden bu aksamki yarislarinizdan/Driftlerinizden resimler bekliyorum

wNchstR,
    Gel kardesim yaw, Forza3 daha resmi olarak aciklanmadi bile. Ates etme oyunu bollugu var ama yaris simulasyonu oyunu dedigin zaman pek yoktur...mesela, Halo3 ciktiginda Forza2 vardi, COD4 ciktiginda Forza2 yine vardi, Rainbow Six Vegas 2 cikacak yine Forza2 var
    Ve Forza2'nin guzel yani, oynadikca insan hakikatten gelisiyor ve oyunda daha evel görup ama kesfetmedigi yerlerini buluyor...yeni arkadasliklarda cabasi
    Aklimda söyle guzel bir fikirde var, Forzacilar olarak, bazi aksamlari Halo3, COD4, Gears Of War, GRAW veya Rainbow Six Vegas2'de bulusmak...Forza2'de yarista kazanamayanlar, kazananlari sisler ve öclerini bu sekilde alirlar

Sabah sabah yorgun argin eve geldim...tabiiki kahvemi ictikten sonra ilk yaptigim Forza2'yi acmak oldu, 3-5 yaris yapayimda stress atayim diye ama ne göreyim, "Pling" bana 2 tane yeni araba hediye gelmis...biri truelove, digeride NFA kardeslerimden. Hemen aldim arabalarimi ve araclarim arasinda bakiyorum/ariyorum hediye arabalarimi...biriniz Mini Superman göndermissiniz, super cok cok begendim
    Digeriniz Nissan Z cibildak kari dizaynli...sabah sabah iyi geldi...ne guzel hatunlar var su Forza2'de be

Aksama...gec saatlerde görusmek uzere

• yosunkaya,
    Viperin cok guzel ama söyle yakindan 5-6 tane degisik acilardan resim cekip koysana...Viper'ler dedigin gibi görunusleri cok aggresif... resmen onume cikma ezerim-cignerim ve yol kenarina tukururum seni diyen bir havasi var...dur bakayim bende aksama söyle guzel dizaynli bir Viper bulursam Auction House'dan alirim...bir aksamda Viper yarislari duzenleriz...ama bu defa beygir gucune göre yarisalim
  • akşama yakın plan foto eklerim..aracın boyasında siyahtan kırmızıya doğru tatlı bir geçiş var..aracın ayarları yapıldıktan snr çok daha iyi olacağını sanıyorum.replay de izlediğim kadarıyla aşırı güçlü ve yolda tutmak zor.gaza birden yüklenince araba kafa kaldırıyor resmen haliyle kontrolde zorlaşıyor.Barış abim güzel bir ayar çeker DODGE a ..
    geymer abi gönderdiğin MINI yi aldım çok saol.
  • Ahh Forza ahh :)

Bensiz oynayın bakalım, gelince arabalarınızı hurdaya çıkarıcam
  • @yosunkaya
    yine inanmayacaksın ama auction house taki arabalar gerçektende NFA nın dediği gibi parçalar üst üste konularak yapılıyo videosunu izledim az önce
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.