Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Geymer

Mert,
    Bu aksam Race07'deyiz Gameman'la...filimlerini cekip youtube'ye koyarim
    10 gun sonrami geliyorsun, tam anlayamadim!

Evet abi, 10 gün sonra dönücem İstanbul'a. Yanımda sadece 360'ım var
  • NFA,
    Harika arabalarin var, ama 1'ci resimdeki arabanin dizayni bana biraz BAN kokuyor gibi geldi

Mert,
    Seni 4 gözle bekliyoruz...gel artik vallaha

Bu arada dun Gameman'la Race07'de ilk seftahimizi yaptik... birkac resim ve video ekliyorum

Not: Ayni anda birazda Turkish muziklerimizin reklamini yapiyoruz

Unutmadan, bu gece 12-1 arasi Forza2'deyim, görusuruz

Mavili SR3 Gamemandir, ilk yarisi, ilk kalkisi, ilk virajlari...Anderstorp pistinde

Bu da Mona'da alistirmamiz

BMW benim, Seat Gameman'nin...
     Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 31 Ocak 2008; 13:34:30 >

• Geymer . abi bu oyun için sistem gereksinimleri nedir bende aranıza katılmak isterim forzadan zaman bulursam tabi
    bide benim auction house açıldı
  • abi ellerine sağlık..ilk video nun girişi kopardı beni inan :)) yeni bir yıldız hea :D teşekkürler..
    abi hani snn araban chavrole demiştim ya ben sana.sende yok BMW seçrtim dedin.şimdi videoda gördüm BMW yi yarışta chavrole idi ama.
    o aracı sen snrdan indirdin sanırım bende yüklü olmadığı içn göremedim yarış sırasında.pistlerin tamamı biter bitmez araçlara başlayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkplaces

Geymer . abi bu oyun için sistem gereksinimleri nedir bende aranıza katılmak isterim forzadan zaman bulursam tabi
    bide benim auction house açıldı

darkplaces buradan pc nin oyunu rahat bi şeklide çalıştırıp/ çalıştırmadığına bakabilrisin.. online içn orjin RACE 07 temin etmen gerek. ben steam den aldım,ilk başlarda tereddüt etsemde..senide bekleriz.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

• Dark,
    Hosgelirsin
    Umarim pc sistemin Race07'ye uygun olur, yakinda aramiza Mert'de katiliyor Race07'de...sonrada hem Forza2-hemde Race07'de yarisiriz beraber.

Gameman,
    Ama Monzada 8 kisiden 2'ci geldigini hic demiyorsun. Ilk yarisindi, tebrikler

Yalnizca, su Live'in gözunu seveyim...Forza2 gibi bir oyunu pingler 5000'in altinda olarak 8 kisi rahatca yarisiyoruz ya, Helal olsun MS'e
  • Yaw, Race07'ye daldik...guzelim Forza2'mizde gecen aksamki yarislarin resinlerini koymayi unuttum

Bu araba kimin acaba

Overrider arkadasimizin kendi saheseri

Ve Jokerin Sahleen De La Assassins Creed'i

• gameman . maulesef benim sistemin ram ve ekran kartı yüzünden problem çıkartabilirmiş .

bu arada sana söz verdiğim gibi arabanı gönderiyorum mustang boss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkplaces

gameman . maulesef benim sistemin ram ve ekran kartı yüzünden problem çıkartabilirmiş .

bu arada sana söz verdiğim gibi arabanı gönderiyorum mustang boss

çok saol dark.. ellerine sağlık o kadar uğraştın.teşekkür ederim..
  • bişe değil dostum hayırlı olsun
  • Arkadaslar, bu gecede bir saheserdi...daha yeni makineyi kapattim, hele son Nordschleife yarislarimiz superdi, resimleri yarina artik...uykum geldi
  • Drag yarışı ve burnout yaptığımız yarışlar:

Başlamamız ile birlikte darkplaces inanılmaz bir şekilde farkını ortaya koyuyor

Ama drag dediğimiz yarış 10 metre değil dimi Yarışın galibi (ben)

Drag yarışından sonra 3 e 3 karşıdan birbirimize çarptık. Şimdi sorunuz geliyor, soruyu aşağıdaki resme bakarak çözmeniz gerekmektedir.

SORU: biri 223, diğeri 258 km hızla birbirine doğru gelmekte olan iki araç çarpışıyor. Sonuç etkiye tepki teorisine göre ne olur?

Cevap:

Yorumsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 1 Şubat 2008; 12:29:47 >

• süper olmuş resimler.etkiye tepki teorisi
  • Eyvallah NFA,
    Ben save yapmayi unutmustum Drag ve BurnOut resimlerimizden, iyiki sen unutmamissin

Resimler harika, cok guzel...gördukce ne kadar gulmustuk aklima o geldi yeniden

Bende Forza2'de dun gece.... yoksa sabahmi desem artik yarislarimizdan 3-5 resim ekliyorum...hepsi Nordschleifeden, ne yarislardi be

Overriderin pit'e zorlu girisi

Naasna ile aramizda 15 metre varken hedefe girisimiz...bastan sona Adrenalin yarisiydi vallaha

Ve 3 turluk Nordschleifede Overrider son virajda Naasnayi gecisi...cok saglam yaristi bu yaw, strateji/adrenalin Pump Up The Jam stili

Bunlarda Race07'den Gameman'la Nordschleifedeki resimlerimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 1 Şubat 2008; 15:35:04 >

• cevaba bak araba uçmuş resmen abi
  • fotolar yine süper..bu akşam forza dayım arkadaşlar kısmetse..
    Elegan abi pm attım sana..
  • Forza2'de dun gece yine alemdik yaw, muhabbetler super, yarislar harika her zamanki gibi

Birazdan dunku Forza2'den resimler koyarim

Bu arada Forza2'yi cok cok iyi anlatan oyun yapimcisinin kendi videosu

Adam arabalarda sadece uppgrade sisteminde 9000 degisik kombinasyon var diyor...onu dun yasadim vallaha, S-klas'a Lotus 135R'mi ayarlamaktayim, herhalde 1-1,5 saatimi almistir. Bir kombinasyon arabayi yere yapistiriyor - hiz ve ax dusuyor (araba kontrollu bayag), bir diger uppgrade arabanin axini göklere cikariyor-hiz ve kontrol yerlerde geziyor, bir digeri hiz ve kontrol veriyor ama ax surunuyor vs. vs. haydi uppgrade'yi yaptik diyelim sonrada "Tuning" ayarlara geliyor sira...YUH yani, Lan bu oyun ne kadar buyuk böyle!
    Isteyen gayet kolay bir uppgrade-tuning yapip yollara atabiliyor kendini, arabalardan ve daha cok teknik detaylardan anlayanlar ise koca bir racing denizi misali dibe gittikce daha da derinlesiyor oyun.

Burada Forza2 bitse...okey diyecem, bunun haricinde Auction House var, acikca söyleyeyim, Auction House'ye parayla giren birsey almadan cikmaz, parasi olmadan girende Auction House ziyaretinden sonra Forza2'de muhakkak para kazanma pesinde kosar

Hatta 2 Forza2 uyemiz kendilerine Auction House'da kendi özel Araba Galerilerini acmistir ve özellikle NFA'nin bayag bir zamani Araba Galerisini yurutmekle gectigi icin yarislarda performansinin dustugunu gördum, dun bunu ona aciklarken o da bunun farkinda oldugunu ve yanina bir cirak aradigini aciklamisti, buradan ilgilenenlere duyurulur...en az Universite mezunu, havada ucup agzinlada kus tutabilecek yetenekler sart kosuluyor ...olurda araba/özel dizaynlara ihtiyaciniz olursa NFA ve Darkplaces'in araba galerilerine ugramayi unutmayin, arkadas fiyati uygulanir

Forza2 yine bitmedi ama yazmaktan parmaklarim yoruldu, aksama görusmek uzere

• Valla haklısın Elegan abi, dün akşam rank ım 16 kadar düştü, bu biraz da hep aynı arabalardan bıkıp farklı arabalar denediğim için de oluyor. Çünkü arabaları tanımıyorum tam olarak.

Forzadaki olay öyle bir olay ki; oyundan sıkıldım, Auction House takılayım dedim, araba satamam ama bi deneyeyim dedim, bahse girerim şu anda ile auction house da 1000 lerce kişi vardır, oyun bir yarış oyunundan çok öte hatta ben artık yarış oyunu DEMEYECEĞİM...

Neden? Çünkü;

Forzada yarış yapıyoruz, bunun dışında arabaarı ayarlayıp "Drift" yapabiliyoruz. Bitmedi "Drag" yapabiliyoruz, daha başka hasar modellemesi olduğundan "Destruction Derby, Burnout ve Carmageddon" türü yapabiliyoruz...

Bitti mi hayır, dün akşam yeni birşey daha yapabileceğimizi öğrendim "Whelling" yani ön tekerler havaya kalkıp arka tekerler ile araba sürme yarışı =D> . Hatta denemelere başladım 3-5 metre 2 teker üzerinde gidiyorum...

Yani şimdi haksızmıyım bunun bir oyun olmadığı konusunda?

• Selamlar,

Oyun degil de ne diye sorsak oyleyse?

Sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HongKong

Selamlar,

Oyun degil de ne diye sorsak oyleyse?

Sevgiler.

Selamlar,

Arkadasa sormussun bana düsmez ama Amacin nedir neden rahatsiz oldunki bu cümleden? Arkadas bir yaris oyununun cok ötesinde demek istemis ki öyle..Forza2 oyunu bende yok ama sirf bu yazilanlardan dolayi ve Elegan abinin zevkine güvendigim icin almayi düsünüyorum.Bence takilma bu ayrintilara görmek istiyorsan GT5 topigindeki "evrenin ve tüm galaksinin gelmis gecmis en iyi oyunu"na takil.Nadir kirlenmeyen ve takip etmesi son derece zevkli olan bu topigi bari kirletmeyelim oldumu kardesim.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 2 Şubat 2008; 12:53:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.