Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
240.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SONY_55

Tamam hocam biz arkadaşlarla suzuka da turlarken arabaları sağa çekip güzel serin bir ağaç gölgesi bulup piknik yaparız.

Var ya, simdi canimi cektirdin...Balik-Mangal-birde Raki dedinmi GT5 O kadar diyecem yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Videogameszone.de dün itibari ile Audi Almanya'ya "Audi R8'in Forza 3 içerisinde oynanıp oynanamayacağını sordu. Ve evet oynanabilecek cevabını aldı. Audi R8 daha önce Gran Turismo 5 için de onaylanmıştı."

Forza Motorsports 3 üzerinde Microsoft tarafından şu anda çalışılıyor. Oyun daha fazla ayrıntılı bilgi E3 2009 Fuarında verilecek. Oyunun önümüzdeki 2009 tatilinde sadece Xbox 360 için özel olarak piyasalarda olması bekleniyor (Muhtemelen Yılbaşı tatili).

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

kaynak

• DMC arkadasımızın haberini bende koyacaktım ama once bir izin istiyeyim demistim ama sen hemen paylasmıssın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

DMC arkadasımızın haberini bende koyacaktım ama once bir izin istiyeyim demistim ama sen hemen paylasmıssın.

hmmm alıntı yapınca problem olucağını düşünmemiştim , hemen kaldırabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

Videogameszone.de dün itibari ile Audi Almanya'ya "Audi R8'in Forza 3 içerisinde oynanıp oynanamayacağını sordu. Ve evet oynanabilecek cevabını aldı. Audi R8 daha önce Gran Turismo 5 için de onaylanmıştı."

Forza Motorsports 3 üzerinde Microsoft tarafından şu anda çalışılıyor. Oyun daha fazla ayrıntılı bilgi E3 2009 Fuarında verilecek. Oyunun önümüzdeki 2009 tatilinde sadece Xbox 360 için özel olarak piyasalarda olması bekleniyor (Muhtemelen Yılbaşı tatili).

kaynak

elegan abi driving simulator yazıyor kapakta

• quote:

Orjinalden alıntı: burak21242

quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

kaynak

elegan abi driving simulator yazıyor kapakta

Harbiden öyle yazıyormuş "Ultra Driving Simulator"

• Project Gotham Racing 3

burasi Forza 3 konusu degil mi ??

ayrica xbox da daha araba yarisi oynamadim en iyi araba yarislari hangileeri grid gibi olmasi sürüş
  • drift modu touge battle modu eklerler inşallah

egerki arcade tarzı bi oyun arıyorsan midnight clup la. yada grid similasyon arıyorsan forza 2
  • Başlıkta önceden bir hata olmuş sanırım , ama ana konu burası
  • Anaaa cidden kapakta Drayvin Simyuleytır yazıyor ha. Aman Elegan abi görmesin kızar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Anaaa cidden kapakta Drayvin Simyuleytır yazıyor ha. Aman Elegan abi görmesin kızar...

mehmetali abi bu kapak çakma çakma (yandık )
  • Çakma kapak, sonra olmasın kapak?
  • Arkadaslar forza 3 hakkında buldugum bır kac bılgıyı paylasayım

forza motorsport 3 official trailer gt-tv

Vıdeoyu gorunce bıraz sasırabılırsınız cunku nerde bır forza 3 vıdeosu ızlesem hep bu klıp cıkıyor acab oyunla bır alakası varmı?(belkıde oyunun ıcerısınde bu klıp olabılır)

oyundan 1 resım

Link

• Forza-serisi her zaman icin Hasar modeli ve cok saglam Online destegi olan bir Yaris Simulasyonu oldugu icin, daha evvelki serilerinde yazdigi gibi Racing Simulator yazar...eger Driving Simulator yaziyorsa bu cakma kapaklarda bilinki GT faninin isidir bu..gunahi boynuna ben Ugur'dan supheleniyorum
    Driving Simulatorun hangi kapaklarda yazdigini cok iyi biliyoruz

Yalniz,...helal olsun Turn10'a, su sizar Forza3 hakkinda en ufak bir resim/video/resmi haber/aciklama bile sizmadi...adamlari tebrik etmek lazim
    E3'te dananin kuyrugu fena kopacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Forza-serisi her zaman icin Hasar modeli ve cok saglam Online destegi olan bir Yaris Simulasyonu oldugu icin, daha evvelki serilerinde yazdigi gibi Racing Simulator yazar...eger Driving Simulator yaziyorsa bu cakma kapaklarda bilinki GT faninin isidir bu..gunahi boynuna ben Ugur'dan supheleniyorum
    Driving Simulatorun hangi kapaklarda yazdigini cok iyi biliyoruz

Yalniz,...helal olsun Turn10'a, su sizar Forza3 hakkinda en ufak bir resim/video/resmi haber/aciklama bile sizmadi...adamlari tebrik etmek lazim
    E3'te dananin kuyrugu fena kopacak

Kesinlikle haklısın dostum; E3'te dananın kuyruğu kopacak.

•  Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 16 Mayıs 2009; 18:14:47 >
  • E3'de gösterilen trailer:

İzlemek için Tıklayın!!!
  •  Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

• Süper olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.