Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
240.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turn 10 Studios tarafından geliştirilen ünlü yarış oyunu ''Forza 3'' yolda.Oyun sadece Xbox 360 konsoluna özel olarak geliştiriliyor.100'ün üzerinde bölüm ve 400'den fazla arabanın tasarımı olacak.Oyun iki DVD olarak satısa sunulacak. Çıkış tarihi 27 Ekim 2009.

http://news.teamxbox.com/xbox/18475/Confirmed-Turn-10-Working-on-Forza-3/

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

[Kunye=220-6]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 30 Eylül 2010; 19:14:20 >

• Forza 3 gibi gözüküyor kaynakta,hem PGR4 diye bir oyun yok mu piyasada bu adamlar ileriden geriye mi geliyor :) yanlışım varsa düzeltin
  • Yanlışın yok başlık yanlış

Sage Dj@vul un aklı PGR de kalmış.......
  • Forza 3 olacak bir yanlışlık olmuş düzeltir zaten Sage
  • Beyler sagolun valla.Endem'de PGR diye bakıyordum aklımda kalmıs heryere PGR yazmıs durmusum tam bomba olduk.
  • Activision ile Bizarre nereden ciktilar yaw
    Forza2 basligina daha evvel yazmistim bu haberi... kaynak:http://www.forzacentral.com/forum/showthread.php?t=30934
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Activision ile Bizarre nereden ciktilar yaw
    Forza2 basligina daha evvel yazmistim bu haberi... kaynak:http://www.forzacentral.com/forum/showthread.php?t=30934

dostum forzayı bu forumda senden çok bekleyen yoktur eminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 5
    geçen yıl açıldı
    forza horizon 5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasikome
  • hasbaooo oyy hılılılı delirdimm

üff süper oldu bu işte forza2 career i yalayıp yutmuştuk. bir de kokpit eklerlerse var ya git direkt ağıt yak.

grafikleri çok merak ediyorum.
  • daha önce bu oyun 2 dvd olacak 400 araç olacak faln deniyordu...inşAllah öyle olur en kısa zamanda çıksa oyunsuz kaldık
  • Ohoo o çıkana kadar ne oyunlar görücen sen

Şu oyunda kokpit olsun başka birşey istemiyorum.Kapalı kutu ya oyun resmen kokpit mi olacak grafikler tavan mı yapacak nolacak -ecek -acak
  • Oyun toplamda 3 Dvd,6 disket ve 2 adet Bluray içinde olacakmıs ay oyundarıca 1 pist ile 4 araç olacakmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Ocak 2009; 23:03:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ohoo o çıkana kadar ne oyunlar görücen sen

Şu oyunda kokpit olsun başka birşey istemiyorum.Kapalı kutu ya oyun resmen kokpit mi olacak grafikler tavan mı yapacak nolacak -ecek -acak

Aynen Burak bende çok merak ediyorum fakat bence yüzyılın en kral araba yarışı olucak çok şey bekliyorum bende Forza3'ten..
  • aslan kaplan geri dönüyor
  • Güzel haber muhtemelen GT5 ile paralel olarak piyasaya çıkacaktır. Daha çook var..
  • Kollarımızı açmış bekliyoruz umarım fazla gecikmez
  • of topici gördükçe heyecan basıyor. forza 2 ye yeniden başlayacam sanırım. ne geceler geçirmişti forza 2 ya ne zorlu yarışlar vardı 65 kere tekrar etmekten ana bacı sövmekten baş ağrıları dolmuştu hep. ama ruh vardı oyunun her yanında. başladınmı bırakamıyordundu.
  • Ben artık endurance'ları kendim yapmıyorum, şöför tutuyorum o yapıyor
  • Pist sayısı artsın ve kokpit olsun yeter.Bana direksiyon almak için iyi bir bahane olur
  • Forza 2 harika, demoda tatmin etti. hele videolar süper. Gittim sipariş verip aldım ne göreyim, güzel oyun ama sakın araca motoruna,difransiyele vs...vs parçalar satın almayın pist yarış arabaları bile saçma sapan gerçeklikle alakasıs sürüş şekli var.

Gittim en kaliteli lastik aldım arabanın fren tutma güçü arttı, yolda giderken bu seferde lastik sürekli patinaj yapıyor, halbuki lastik ısınınca yola daha bir yapışır. O lastiklerde hele pist araçlarında daha iyi olması beklenir ama tuhaf bir problem var ve hele GT 5 Prologic bu yönlerden daha iyi daha iyi.

Bir baktım acc. ve speed arttıran parcalar, hiç araçların fren ve kasa ile ilgili çok bir değişiklik yok.iki özelliği çok az arttırabiliyorsunuz. Acc. ve seed i artır artır araba olsun U999 bu seferde garip şekilde fren ve viraja girerken olması geren parçalar yok. Yani stabilite... Yarım kalıyor bu iş.

Birde hala oynaoyna doymayacağın CMR 4 gibi rallilerde gerçekçi testle parça değişimi vardı. Arabada gerçek farkı görüyordunuz. Hemde ps 2 veya bende olduğu gibi xbox da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 6 Ocak 2009; 0:57:27 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.