Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
240.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300'ün üzerinde araç olacaksa ayrıntılara biraz özen göstersinler.Paket araçları indirenler anlamıştır ne dediğimi.F40 ile F40 competizioneyi karşılaştırın farkı göreceksiniz.
  • Dedikodulara göre Turn 10's ''Forza 3'' oyununu 2009 yılının sonunda satışa sunmayı planlıyor.

http://www.shacknews.com/onearticle.x/57264

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Şubat 2009; 11:24:00 >

• Bende başka bir sitede Önümüzdeki Yıl başı diye okumuştum demekki Ya bu yılın sonunda yada 2010 ilk çeyreğinde çıkar
  • dehşet olur
  • forza 3 serinin xbox360 daki son oyunu olacak...çok güzel bir kapanış yapacaklarından hiç şüphem yok...hele ki gt5 gibi bir rakipleri varken grafiklerin bir önceki oyuna göre yüzde en az 20 lik bir artışla geleceğini tahmin ediyorum...bu arada kokpit olmasa da olur...bence o kadar da önemli değil...
  • Son haber harika.
  • Bunlarin fake olup olmadigini bilmiyorum...

Bu kesin fake...

• oyun hakkında daha fazla bilgi yok mu?çıkış tarihi yeni ekran görüntüleri vb...gibi,
    ben net'te baktım ama pek bir şey bulamadım...
  • Bendemi problem var yoksa sizdede yazıyormu Project Gotham Racing 3 diye yukarıdaki konu isminde..
  • Evet öyle yazıyor
  • Hakkaten Project Gotham Racing 3 yazıyor, yukarıda gördüm diyorum allah allah yanlış konuyamı girdim
  • bende forza 3 e tıkladım ama farklı bir başlık çıktı
  • Baslığı ilk etapta yanlıs acmıstım ve sonra düzelttim.Forumdan girdiğinizde Forza 3'e tıklıyorsunuz ama baslık içinde hala ilk yazdıgım baslık duruyor maalesef
  • grafikleri gt 4 den hasarı grid den iyi olur umarım
  • Brezilyanın en büyük xbox topluluğu olan PortalXBOX forza 3 için bazı bilgiler verdi ve oyunun logo su göründü bir kısmı kapalı olsada şimdilik buda bir gelişme , büyük ihtimal E3 fuarında Forza 3 ü görürüz artık

• Forza III, E3'e geliyor...Fanatec direksyon seti icin, özel bir tanitimda yapilacak

Gelecek nesile kadar bana su 2 oyun yeterde artar bile (umdugum gibi cikarlarsa)... Forza III + Halo 3 ODST
  • Büyük ihtimal gt5'den sonra çıkar forza 3.Aynı zaman diliminde çıkacağını hiç zannetmiyorum...
  • Forza'dan sürüş adına çok şey bekliyorum. Çok uzun zaman oldu illa ki ilerleme de çok olmuştur. Nasıl olur hakkında hiç döküman olmaz bunu anlamıyorum. Sanki oyunu NASA yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Büyük ihtimal gt5'den sonra çıkar forza 3.Aynı zaman diliminde çıkacağını hiç zannetmiyorum...

Söylentilere bakilirsa... Forza3 bu yil cikacak, buna karsilik Sony/PD (benim duyduguma göre) Forza serisine fazla göz actirmamak icin GT5'i bu yil sonuna cikarmayla ugrasiyorlar. Buyuk ihtimalle her 2 oyunda yilbasina dogru cikacak...Yaris simulasyonu severleri Forza III'u secerken, Surus simulasyonu severleride GT5'de takilirlar
  • Tamam hocam biz arkadaşlarla suzuka da turlarken arabaları sağa çekip güzel serin bir ağaç gölgesi bulup piknik yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.