Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
240.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kumanda

Forza 2 harika, demoda tatmin etti. hele videolar süper. Gittim sipariş verip aldım ne göreyim, güzel oyun ama sakın araca motoruna,difransiyele vs...vs parçalar satın almayın pist yarış arabaları bile saçma sapan gerçeklikle alakasıs sürüş şekli var.

Gittim en kaliteli lastik aldım arabanın fren tutma güçü arttı, yolda giderken bu seferde lastik sürekli patinaj yapıyor, halbuki lastik ısınınca yola daha bir yapışır. O lastiklerde hele pist araçlarında daha iyi olması beklenir ama tuhaf bir problem var ve hele GT 5 Prologic bu yönlerden daha iyi daha iyi.

Bir baktım acc. ve speed arttıran parcalar, hiç araçların fren ve kasa ile ilgili çok bir değişiklik yok.iki özelliği çok az arttırabiliyorsunuz. Acc. ve seed i artır artır araba olsun U999 bu seferde garip şekilde fren ve viraja girerken olması geren parçalar yok. Yani stabilite... Yarım kalıyor bu iş.

Birde hala oynaoyna doymayacağın CMR 4 gibi rallilerde gerçekçi testle parça değişimi vardı. Arabada gerçek farkı görüyordunuz. Hemde ps 2 veya bende olduğu gibi xbox da.

Seni kandirmislar dostum Forza2 diye baska oyun oynattirmislar. Oyunda en ufak bi upgrade veya tuning bile o kadar etkiliyor ki surusu, hayatimda oynadigim en gercekci araba yarisi (ki tum herkesce boyledir). Gereken cevabi verirler sana ama diyecegim tek sey var, ya tum herkeste sorun var, yada sende

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Forza 2 harika, demoda tatmin etti. hele videolar süper. Gittim sipariş verip aldım ne göreyim, güzel oyun ama sakın araca motoruna,difransiyele vs...vs parçalar satın almayın pist yarış arabaları bile saçma sapan gerçeklikle alakasıs sürüş şekli var.

Gittim en kaliteli lastik aldım arabanın fren tutma güçü arttı, yolda giderken bu seferde lastik sürekli patinaj yapıyor, halbuki lastik ısınınca yola daha bir yapışır. O lastiklerde hele pist araçlarında daha iyi olması beklenir ama tuhaf bir problem var ve hele GT 5 Prologic bu yönlerden daha iyi daha iyi.

Bir baktım acc. ve speed arttıran parcalar, hiç araçların fren ve kasa ile ilgili çok bir değişiklik yok.iki özelliği çok az arttırabiliyorsunuz. Acc. ve seed i artır artır araba olsun U999 bu seferde garip şekilde fren ve viraja girerken olması geren parçalar yok. Yani stabilite... Yarım kalıyor bu iş.

Birde hala oynaoyna doymayacağın CMR 4 gibi rallilerde gerçekçi testle parça değişimi vardı. Arabada gerçek farkı görüyordunuz. Hemde ps 2 veya bende olduğu gibi xbox da.

Forza2; Richard Burns Rally den sonra en iyi simülasyon oyunudur, yanlış oyun oynamışın sen.

• Eski Ama Güzel Bi Haber...
  • GT5 Prologic demiş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Güzel haber muhtemelen GT5 ile paralel olarak piyasaya çıkacaktır. Daha çook var..

GT5 ile kafa kafaya çıkıcaksa çıkmasın bu oyun
  • Bu oyunda gt5 den önce çıkar..Bakın görürsünüz...
  • GRAN TURISMO 5 ...ooohoooo çok var... Büyük bir ihtimal GT5 den önce çıkacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ohoo o çıkana kadar ne oyunlar görücen sen

Şu oyunda kokpit olsun başka birşey istemiyorum.Kapalı kutu ya oyun resmen kokpit mi olacak grafikler tavan mı yapacak nolacak -ecek -acak

Aynen Burak bende çok merak ediyorum fakat bence yüzyılın en kral araba yarışı olucak çok şey bekliyorum bende Forza3'ten..

Zaten eniyisi değilmiydi
    bu arada Forza 2 nin müzikleri süperdir sabah akşam dinlerim tam gazdır hepsi

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Bu oyunda gt5 den önce çıkar..Bakın görürsünüz...

Sonny bak sen çok ilgili görünüyorsun araba yarışı oyunlarıyla bekleme Gt5 i al bir xbox360 oyna gitsin yauw.Bende eskiden Gt derdim kral derdim ilah derdim ama boş bunlar hayat kısa, bulduğun oyunu oynucan kardeşim hiç kimseyi ve şeyide bekleyip moralini bozamaya deymez ha çıktı ha çıkacak diye, çıksın onuda birlikte oynarız yauw. Kap bir xbox 360 forza gel aramıza bak daha ne oyunlar geliyor daha.GT5 kendi utansın kaç senedir bi oyun çıkaramadılar üstelik demosunu gerçek oyun fiyatına sattılar millete.
  • Umarım kokpit olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydo72

quote:

Bu oyunda gt5 den önce çıkar..Bakın görürsünüz...

Sonny bak sen çok ilgili görünüyorsun araba yarışı oyunlarıyla bekleme Gt5 i al bir xbox360 oyna gitsin yauw.Bende eskiden Gt derdim kral derdim ilah derdim ama boş bunlar hayat kısa, bulduğun oyunu oynucan kardeşim hiç kimseyi ve şeyide bekleyip moralini bozamaya deymez ha çıktı ha çıkacak diye, çıksın onuda birlikte oynarız yauw. Kap bir xbox 360 forza gel aramıza bak daha ne oyunlar geliyor daha.GT5 kendi utansın kaç senedir bi oyun çıkaramadılar üstelik demosunu gerçek oyun fiyatına sattılar millete.

Hakan deme öle adamın hayatı anlamı gt5 fotoları koymak forumlara

• quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Umarım kokpit olur.

olsun artık, bu oyun için xbox alınır umarım forza3 çıkana kadar garantili olarak Türkiye' de satılmaya başlar
  • Forza 3'ten beklentilerim;
    -Kokpit
    -80000 poligon civarı araçlar,normal mapping kaplı.(1Dvd'ye sığmayacağı için araç sayısı azaltılabilir veya hdd install olabilir.)
    -4x aa@30 fps.
    -Gece yarışları,yağmur,
    -Yeni pistler.(monaco,Hockenheim,monza,istanbul park)
    -Hasar modeli aynı kalabilir.Yüksek poligonlu araçlara uygulamak zordur.
    -Animasyonlu pit ekibi.Daytona usa'da bile vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Forza 3'ten beklentilerim;
    -Kokpit
    -80000 poligon civarı araçlar,normal mapping kaplı.(1Dvd'ye sığmayacağı için araç sayısı azaltılabilir veya hdd install olabilir.)
    -4x aa@30 fps.
    -Gece yarışları,yağmur,
    -Yeni pistler.(monaco,Hockenheim,monza,istanbul park)
    -Hasar modeli aynı kalabilir.Yüksek poligonlu araçlara uygulamak zordur.
    -Animasyonlu pit ekibi.Daytona usa'da bile vardı.

Gece olabilir fakat hava şartları olmuycak..Düşünsene PGR4 te var güzel değilmi fakat PGR4 te işlemciyi yoran hiçbirşey yok altta hızı gösteren ibreden başka ayrıntı göremessin..Forza da bu böle değil hayvan gibi bilgi işleniyor yarış anında sadece sizin kullandığınız değil tüm arabaların hızı tekerlek sıcaklığı aerodinamiği...böle bir simulasyon oyunu değil ps4 te ps5 xbox 720 de bile zor olur..yeni olarak eklenen Drift Drag Street gibi modlar varmış birde Forza 1 deki pistlerin bazıları gelse iyi olur. :) Forza manyak bir oyun ya

• quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Umarım kokpit olur.

olsun artık, bu oyun için xbox alınır umarım forza3 çıkana kadar garantili olarak Türkiye' de satılmaya başlar

Arda forza 2 de güzel onun içinde alabilirsin.Bakma benim hoşum a gidiyorda bu oyun burdaki bazı fanlar yüzünden sevmiyormuşum gibi çöp gibi düşündüğümü zannediyorlar..
    Hatta çoğu xbox360'ı sevmediğimi nefret ettiğimi düşünür.Halbuki durum çok farklıdır..

@maydo72
    Önerin için teşekkür ediyorum.Zaten ben forza2 yi oynadım.Kalitesini bilirim.Ama forza 2 güzel diye gt5 in hkötü olması mı gerekir.Ya da gt5 iyi diye fm2 nin kötü olması mı gerekir.İkiside iyi olamıyor mu?İkisinide oynasak olmuyormu.İllaki birinin iyi birinin kötü olması gerekmiyor.
    Neyse forza 3 ü en az bende sizin ki kadar bekliyorum...

• quote:

@maydo72
    Önerin için teşekkür ediyorum.Zaten ben forza2 yi oynadım.Kalitesini bilirim.Ama forza 2 güzel diye gt5 in hkötü olması mı gerekir.Ya da gt5 iyi diye fm2 nin kötü olması mı gerekir.İkiside iyi olamıyor mu?İkisinide oynasak olmuyormu.İllaki birinin iyi birinin kötü olması gerekmiyor.

Evet malesef bir tanesinin iyi olmasi gerekiyor, bu yuzden buraya GT5 O KADAAARRRR diye yaziyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

@maydo72

Evet malesef bir tanesinin iyi olmasi gerekiyor, bu yuzden buraya GT5 O KADAAARRRR diye yaziyorum

•  Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR
     Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ohoo o çıkana kadar ne oyunlar görücen sen

Şu oyunda kokpit olsun başka birşey istemiyorum.Kapalı kutu ya oyun resmen kokpit mi olacak grafikler tavan mı yapacak nolacak -ecek -acak

Aynen Burak bende çok merak ediyorum fakat bence yüzyılın en kral araba yarışı olucak çok şey bekliyorum bende Forza3'ten..

Zaten eniyisi değilmiydi
    bu arada Forza 2 nin müzikleri süperdir sabah akşam dinlerim tam gazdır hepsi

benim en beğendiğim müziği " ShyChild - Break Your Neck" diye bir parçaydı arayıp bulup sabah uyandırma ve telf. zil seni yaptım oyunu oynadığım ilk zamanlar, hala da sabahları bu ilginç parçayı duyarak uyanıyorum

not: oyun oyanamak hayatımızda iz bırakabiliyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Umarım kokpit olur.

Arda forza 2 de güzel onun içinde alabilirsin.Bakma benim hoşum a gidiyorda bu oyun burdaki bazı fanlar yüzünden sevmiyormuşum gibi çöp gibi düşündüğümü zannediyorlar..
    Hatta çoğu xbox360'ı sevmediğimi nefret ettiğimi düşünür.Halbuki durum çok farklıdır..

@maydo72
    Neyse forza 3 ü en az bende sizin ki kadar bekliyorum...

İnan gt yi sana kötülemedim kimse de kötü diyemez zaten ben sadece insanın sevdiği her oyunu oynaması gerektiğini söylemeye çalıştım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.