Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZenMate geçmiyor artık Pre-Order sitesinde. 258 TL diyor... Nasıl yapacağız bunu?
  • Pc de oynamak için xbox one gerekiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Win10 lazim pc icin.Xbox oneda da oynanabiliyor tek satin alma ile.Illa xbox olmasina gerek yok.
  • Forza 6 yı denedim Windows 10 da fena değil ama Forza serisi 4 den sonra milim milim gelişmeye başladı. Kayda çok değer bir oyun değil.

Horizon 3 ise efsane yarış oyunu. Fiyat olarak 190 TL E sunarlar herhalde Windows Store da. Henüz çıkışına var. Acele etmeyin.

• Önceki yorumumda dediğim gibi, Standart sürüm 258 TL Store'da. (Xbox ön sipariş sitesi) Oyun Xbox Play Anywhere olduğu için Xbox'tan alınması gerekecek. ZenMate'te ön sipariş sitesinde işe yaramadığına göre durum kötü...
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Sol tarafta en altta ulke secebiliyosun,ordan baska ulke secince fiyatlar degisiyor En son odeme sayfasinda da ayni fiyatlar cikiyor hatta ama tam odeme durumunda degisir mi bilemiyorum.
  • ultimate season pass gibi olsaydı ve çıkacak tüm dlc leri içerseydi hiç düşünmeden ultimate alırdım
  • Kore'den daha ucuz oluyor mu diye bakayım dedim, Arjantin ile başladım. Ödeme sayfasında 1800 dolar yazıyordu.
  • Dün akşam nostalji yapayım dedim. TDU kurdum. 1000hp+ custom araçlarla drag keyfi yaptım. grafikmiş, oyun eskiymiş kimin umurunda verdiği tat yeter. 10 yaşında oyun hala oyuncu var. bu oyunun yerini anca horizon 3 tutar. beklemedeyiz...

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 1 Ağustos 2016; 16:02:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Dün akşam nostalji yapayım dedim. TDU kurdum. 1000hp+ custom araçlarla drag keyfi yaptım. grafikmiş, oyun eskiymiş kimin umurunda verdiği tat yeter. 10 yaşında oyun hala oyuncu var. bu oyunun yerini anca horizon 3 tutar. beklemedeyiz...

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Bana kalırsa ilk etapta birimiz alsın oyunu ondaki arabaya hep beraber biner turlarız masraf olmaz.

• xbox one sahipleri arkadaşlarla kardeşlik yapılcak galiba.p1-p2 olarak.oyun çıktıgında belli olur
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    şu fiyat ve araç listesi bir sabitlensin

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Abi online servisleri kapandı oyuncu nasıl buldun?
  • geçen yıl biri server açtı oyuna. küçük bir mod yükleyip online oynanabiliyor. +performans editörü ile araçlara custom modifiye özelliği de eklediler. motor gücünden süspansiyonuna kadar herşeyiyle oynanabiliyor. oyunun orijinal veya kopya olması önemli değil. isteyen herkes oynayabilir.
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    O zaman oyunu indirecek bir yer bulmak lazım. Eski PC'de kastığı için tek sürebildiğim araç 350Z NISMO'ydu, özledim o zamanları...
  • abi 258 sonmu

200 versek

xboximizda yok sadece pc de oynayacagiz zaten

olmamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 2 Ağustos 2016; 1:27:55 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    160 oluyor en az Çin veya Kore'de.
    oralardan guvenle alabilecekmiyiz hocam

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Alırız diye düşünüyorum. Test amaçlı olarak ininal kartımı Amerika üzerinden giriş yaparak L.A.'de bir adresi yazarak ekleyebildim hesabıma. Kore'ye de bir adres ekleyerek alabiliriz diye düşünüyorum. VPN kullanarak Origin üzerinden Star Wars Battlefront aldım, hiçbir sorun çıkmadı.
    Origin sistemi heryerde dolar uzerine o guzelligi var.Simdi korede mesela kore para birimi ile ekliyor microsoft store,o isi bozuyor biraz.Kredi karti kore parasini donusturur mu veya donustururse kuru ne kadar yansitir muallak.

Ama yine abdden alsanda tr fiyatindan daha ucuza geliyor Amazonda ultimate 100$ en kotu mesela.(Yinede cok para orasi ayri)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.