Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normali 160 Ultimate de bakmak gerek.

Su an icin hicbir pc oyuncusu windows Store ve xbox sistemini bilmiyor.Eger key giripde oyun sahibi olunabiliyorsa ki redeem code diye bir bolum gordum, o zaman oyun ciktiginda ucuza bulunabilir.Ulke kilidi yoksa tabi.

Windows sistemi steam gibiyse mesela baska ulkeden oyun almak sıkinti.Origin gibiyse kolay :) Bekleyip gorcez.

Birde TR fiyati neden ucuk? 60$lik oyunu bize 80$a kitlemeye calisiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate 160 olaydı iyiydi. Key girme var abi, ucuza bulursak öyle yaparız zaten. Ama ben büyük ihtimal halledebilirsem Kore VPN'i ile alırım pre-order ile. Olmadı Amazon.
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    267tl civarina geliyor ultimate
  • 2015 Ferrari 488 GTB -Gamestop
    2015 Dodge Challenger SRT Hellcat -Gamestop
    2016 Audi R8 V10 plus -Amazon
    2016 Jaguar F Type Project 7 -Best Buy
    2016 Mercedes-Benz C 63 S Coupé -Xbox Dash
    2016 Ford Mustang GT350R -Microsoft Store

Bu magazalardan pre-order yaparsaniz full modifiyeli bu araclar direk eklenecekmis hesabiniza.

Amazonda ultimate 100$,pre order key olarak veriyor windows10-xbox one.

Not:Amerika icin soylenmis ama bazi oyunlarda amazon kodlari steamde calisiyor.Buyuk ihtimal buda calisacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 21 Temmuz 2016; 20:01:21 >
  • Çok pahalı ya off

• Xbox US sitesinden girip kredi karti ekledim,bilgilerde abd adresi istiyor.Gecerli adres girerseniz kredi kartini kayit edebiliyorsunuz Kore icinde buyuk ihtimal kore adresi isticektir.(Turk elciligi adresleri ise yarar )

Suan icin tek ogrenmemiz gereken keylerin ulke kilidinin olup olmadigi Korede normal fh3 160tl,ultimate 267tl civarinda.
  • Steam'de olmayacak abiler oyun. Sırf şu Hellcat için Gamestop'tan almak oyunu da, GT350R için Microsoft'tan alacağım sanırım.
  • Acaba Key şeklinde alırsak Microsoft hesabında kalacak ve o Microsoft hesabı ile X1'dada mı oynayacağız?Arkadaşım X1'dan ben Pc'den oynayacağım ancak hesap üzerinden işliyorsa arkadaşım benim hesaptan oynamayı kabul etmez

• Ayni hesapdan hem win10 da hemde xbox1 da oynanabilecek.Alinan key herhangi bir cihazdan aktive edilebilir.

Tek hesapdan 2 kisi farkli makinelerden oynicaksiniz ama biri oynarken digeri oynayamaz haliyle.

• Keşke bir sistem gereksinimleri olsaydı. En azından ona göre alırız paramız boşa gitmesin

• Forza Apex kıvamında olacaktır.Ya da çok az daha fazlası.
  • plati.ru dan 25 bilemedin 30$ a oyunu alırız xbox one ı yeni sattım yeni çıkan oyunları ortalama 25$ a alıyordum bunu da o şekil yaparız dert etmeyin

• Zamanında tomb raider çok ucuz fiyata alınmıştı ukrayna store ile aynı yöntem denenebilir. Şu bizim karta dx12 update geleydi..
  • eger olursa xbox one kardeşlik olayı ile oynanır bu oyun.p2 olarak alırsanız pc de oynarsınız diye tahmin ediyorum

• Öyle olacak olsaydı Xbox Play Anywhere olmazdı.
  • https://twitter.com/ForzaMotorsport/status/755803273517424640

• yapimcinin hesabi farkli ama biz standartcilarin hesabina gore son 65

bu oyunu uygun fiyata getiremeyecekmiyiz acaba

• FH2 S2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Keşke bir sistem gereksinimleri olsaydı. En azından ona göre alırız paramız boşa gitmesin

Tahminime göre ,sistem gereksinimleri Forza6 gibi olacaktır.Önerilen ekran kartı Gtx970;ultra ayarlarda oynamak için Gtx980ti isteyecektir.Ayrıca ultra ayarlar için İ7 işlemci ve normal önerilen sistem gereksiniminde 16 gb ram isteyecektir.Bu tahminleri,diğer xbox one portu oyunlara göre (Quantum break ve Forza6) yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Temmuz 2016; 22:45:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.