Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC de kayda değer satmayacağı için fiyatı çok hızlı düşecektir. Acele etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.DLC içerikleri PC yede gelecek mi?
    2.Ultimate Ed.,Vip Car Pack PC yede gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Gizli mesaj mi veriyolar ne

En ucuz korede sanirim 159tlye geliyor.Origin gibi vpn ile fln alabilsek guzel aslinda

Adamlar ileri görüşlü oyunun çıkıcağı zamanki kuru vermişler yanlışlıkla ,oyunu moyunu bırakıp bundle $ almak lazım

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 20 Temmuz 2016; 18:37:36 >

• balyaları hazırladım. ultimate Edition akar
  • Umarım arkadaşların dediği gibi 350 araç olur yoksa şuanki araç listesini pek beğenmediğimi belirtmeliyim

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Dur hemen atlama Bazi ozellikler pcde olmayabilirmis.
  • xbox store'ye fransızım zaten. şimdilik sepete ekleyelim dedik bir tek burcumu sormadığı kaldı
  • Normal editionla Ultimate edition arasındaki fark ne ?
    Pc ve xbox araç sayısı farkı olacak mı?

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Normal ultimate farkını linkten görebilirsiniz ek paketler geliyor.

https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Bundle/Forza-Horizon-3-Ultimate-Edition/bf4296c8-eaf2-440e-aebe-5359e058b7cf

@Centaurus A

Hocam büyük ihtimal bir fark olmaz anywhere uygulaması olduğundan xbox sürümünü alıp pc'de oynarız sonuçta aynı şey olacak sadece daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 21 Temmuz 2016; 12:35:17 >

• Emektar momo racing seti tozlu kutusundan çıkarmamın vakti gelmiş.

• Forza Horizon 3 Car Pass (Ultimate)
    Altı adet aylık araç paketini indirimli olarak edinin. Forza Horizon 3 Car Pass ile her zaman için Forza Horizon 3'teki en yeni ve en güçlü araçlara sahip olun. Car Pass, Ekim 2016'dan Mart 2017'ye kadar size altı adet aylık araç paketi (her birinde 7 araç) sunar. Bu, toplamda her biri koleksiyonunuza katılmayı, özelleştirilmeyi ve yarışmayı bekleyen 42 büyüleyici araç yapar.

Forza Horizon 3 Motorsport All-Stars Araç Paketi (Ultımate-Deluxe)
    Forza Horizon 3 için Motorsport All-Stars Araç Paketi, en hızlı 10 yarış aracını pistten çıkarıp açık yolda sürmenizi sağlar! Motorsport All-Stars Araç Paketi, Forza Horizon 3'ün Deluxe ve Ultimate Edition dijital paketlerine dahildir. Bu harika araçlara sahip olmak için Forza Horizon 3 Deluxe veya Ultimate Edition dijital paketini ön sipariş edin!

Forza Horizon 3 VIP (Ultimate-Deluxe)
    Forza Horizon 3 VIP Üyeliği ile özel araçlar, yeni etkinlikler ve daha fazlası sizi bekliyor! Forza Horizon 3 VIP üyeleri 2016 özel beş VIP araca, Lamborghini Aventador LP750-4 SV, 2016 Koenigsegg Regera, 2015 Ferrari F12tdf, 2015 Ultima Evolution Coupe 1020 ve 2015 Ford Falcon GT F 351'e erişim sağlayabilirler. VIP'ler iki kat Wheelspin kazanma, özel çevrimiçi etkinliklere erişim ve topluluk hediyeleri dahil ek avantajlar elde ederler.

Standart surumde hıcbırsey yok sadece oyun Car Pack dediği araçlar DLC olarak satılacak sonra.Toplam 42 araclık DLC indirimli TR fiyatı 70tlcik.Çıktığında kim bilir ne kadar olur.PCye gelmeyebilir dediğim şeylerde xbox live üyeliğine özel bazı şeyler vardı,birde diğer forza oyunları içinde birşeyler veriyor.

Kısacası alacaksanız Ultimate alın.Ama tabi Koreden almak gerek en düşük fiyat orda şu an.TR fiyatları böyle giderse PC için satışı çok zor.Storeda koreden vsç alınmasa bile kutulu olarak yurtdısından getirmek mümkün,onuda kilitleyecekler değilya.
    Birde bu fiyata kesin demo veya beta çıkması gerek.O kadar para vereceksek ne olduğunu görmemiz gerek.

• EXios kullanıcısına yanıt
    Düşünsenize bir de demo gibi bir şey çıkıyor

Fail oluruz yahu düşüncesi bile korkunç.

• Playground'un açıkladığına göre bu FM6 Apex gibi demo benzeri olmayacak. Xbox'a ne çıkıyorsa PC'ye de o. Herhangi bir fark olmayacak. KESİNLİKLE 350 araç olacak çıkışta. Xbox One 30FPS sabit, PC'de unlocked olacak. Xbox Live üyeliğinr özel olan şeyler sanırım Forza Hub ile ilgili. O da PC'de Store'da var, indirebilirsiniz bende var mesela. FM6 Apex ile Tier 3'e kadar çıktım, 10'a kadar sanırım var, her Tier'a özel araç hediyesi var. Bu söylediğim bilgilerin hepsi KESİN. Adamların kendi açıkladığı şeyler bunlar, çok araştırıp video izledim. Benim de bir sorum var, Kore'de Ultimate Edition mı 160 TL normal mi? U.E. ise bayramda yapıştırırım direk siparişi.
  • koreden yada ingiltereden almamızda sorun çıkmayacağına eminmisiniz dostlar ?

bi de koreden almak için nasıl bi işlem yapmak gerekiyor ?
  • VPN kullanarak alışveriş yapmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası

• Bişey söyleyecem PC yede kutulu çıkacak mı yoksa sadece indirme mi ? Xbox anywhere ve Xbox One olmadan oynanabiliyor muyuz ? cevaplarsanız sevinirim ?

• İyi de sizin baktığınız link oyunun Xbox One sürümü için... PC ile alakalı pre order sayfası göremedim ben henüz...
  • PC ile ilgili bir pre-order sayfası yok, çünkü oyunu dijital olarak alınca otomatik olarak hem PC hem XOne'a almış oluyorsunuz. VPN ile Origin'den alışveriş yaptım, sorun çıkmadı. Ve PC'ye kutulu çıkmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

PC ile ilgili bir pre-order sayfası yok, çünkü oyunu dijital olarak alınca otomatik olarak hem PC hem XOne'a almış oluyorsunuz. VPN ile Origin'den alışveriş yaptım, sorun çıkmadı. Ve PC'ye kutulu çıkmayacak.

Kutulu çıkmasada olur sorun yok. Pc de kutulu satış devri bitti sayılır. Steamede gelmez ihtimalle microsoft oyunu ya.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.