Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Optimizasyon rezil olur öyle olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Optimizasyon rezil olur öyle olursa

İnşallah ,anlattığım gibi olmaz da çoğu kişi bu keyifli oyunu rahatça oynar.Gtx970 bile yeterliyken ,Gtx980 bile fazlasıyla yetecekken,980 ti yi istemek,bu oyunu bilgisayarda rahatça oynayamazsınız,siz, en iyisi xbox one alın demektir ama ne xbox one alırım ,ne de bu oyunu oynarım çok da umrumdaydi microsoft!!

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Başka alternatif yok PC'DE bu türde.

AC veya PC demeyin. O oyunları gördük. Forza Horizon serisiyle bir değiller bence. Simülasyon türüne kayıyorlar.

Böyle open world bir tek bu var. Need for Speed lerin durumu ortada. UDC yok. rakip Sony open world race game çıkarmıyor.

Harbi ne çaresiz durumdayız arkadaş ya. PC master race diyoruz hep ezilen biz. PC master money race olmuş bence.

Parası olmayan PC ye bulaşmasın bence. Intel de NVİDİA dan başka alternatif yok donanım da zaten
    Onlarda kazığı çok iyi sokuyorlar. AMD ortalıklarda yok.

Bu ne ya Allah aşkına yahu. Tüküreyim kapitalist düzene.

• TDU,TDU2 ve The Crew var PCde.TDU serisi hadi eskidi ama Crew hala guncel.Tabi o da tartismaya acik,iyidir kotudur.

Assetto Corsa ve Project Carsin zaten FH serisi ile bir alakasi yok.

Acikcasi umudunu yitirmeyin.Forza 6yi 2GB 7850 ile gayet iyi kalitede oynuyorum.Madem PC-X1 icin ortak yaptilar PCyide dusunurler.Kac kiside 970 var sanki.970 anca tavsiye edilen sistem gereksinimlerinde olur.Birde AMD kart sahipleri avantajli olabilir malum Xbox1 da AMD ekran kartina sahip
  • Hocam kaç gb rame sahipsin ? Birde işlemcin nedir acaba

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    i5-2500k 3.8ghz suan.Ram 8gb.

Forza 6 Apexde fazla grafik ayari yok zaten hersey acik,render kalitesi mediumda.(Yukarisina izin vermiyor 2gb ekran kartindan dolayi) Bu ayarlarda sabit 30fps.Arac ve yol detaylarinda kisitlama yok,sadece cevre detaylarda biraz kismislar o da cok dikkat ederseniz gorursunuz normalde zaten isiniz olmuyor oralarla.Anti-alising dusuk biraz birde.
  • Ben i5 650 3.20 ghz işlemci 6 gb ram ve 2 gb r9 270 ekran kartıyla araç ve pist ayarları high geri kalanlar lowda olunca rahat rahat oynayabiliyorum . Medium yapınca rahatsız edici donmalar meydana geliyor .

• Forza 6'da ek ayarlar vardı, onda hedeflenen FPS'i ayarlayabiliyordunuz. 60 FPS yaptım Medium'da R7 250 ile, ara ara 50 FPS oluyordu, en düşük 35.
  • o pc master race diyen gerizekalı bir topluluk var reddit'te o angutlar yüzünden oldu olanlar zaten
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Ayarlar low mu medium mu hocam

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    Medium.
  • Forza Horizon 3 Araçları 2. kisim

http://www.autoblog.com/2016/07/26/second-part-of-forza-horizon-3-car-list-revealed-early/?ncid=edlinkusauto00000015

• tam bunu yazacaktım son virajda solladın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

tam bunu yazacaktım son virajda solladın beni

• Çok bir şey kalmadı çıkmasına. Multiplayerıda uzun ömürlü. 100 saati devirmiştim Horizon 2 de. Bunu daha uzun süre oynarız. PC farkı ile 60 fps daha güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

i5-2500k 3.8ghz suan.Ram 8gb.

Forza 6 Apexde fazla grafik ayari yok zaten hersey acik,render kalitesi mediumda.(Yukarisina izin vermiyor 2gb ekran kartindan dolayi) Bu ayarlarda sabit 30fps.Arac ve yol detaylarinda kisitlama yok,sadece cevre detaylarda biraz kismislar o da cok dikkat ederseniz gorursunuz normalde zaten isiniz olmuyor oralarla.Anti-alising dusuk biraz birde.

hocam forza 6 apexte tonla grafik ayarı mevcut.o dynamici falan kapatınca hepsi geliyordu.hatırlamıyorum şimdide aşırı çok grafik ayarı sıralanıyor o ayarlardan birini değiştirince hatırlayamadım.
  • ResulMert kullanıcısına yanıt
    Allah allah bende neden yok.O dynamic dedigin ayar en basta sanirim,onu degistiremiyorum iste kapali
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Dynamic Optimization'ı Custom yapman gerek abi. Ondan sonra Performance Target'ı istediğin gibi ayarlayabilirsin.
  • takvime ters olsada sayisal olarak şunu soyleyebiliriz

gelecek ay oyunumuza kavusuyoruz

60

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.