Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Deluxe Edition alacağım fakat Türkiye fiyatı çok pahalı geldi. Eğer bölge sorunu vb. olmazsa Amazon'dan alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw yok mu?

İnsan Golf R'ı koyar!

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Amazondan "Deluxe" versiyonunun ön siparişini verdim

Hayırlı olsun, FH3'çüler artıyor.

@ilkermurat, hocam senden de bir atak bekliyoruz.

Aynen Ilker'i her yarış konusunda görüyorum. Çıksında birlikde girelim artık oyuna Ben oyunda sizi arkadan takip ederim

Buarada Apex'in GPU kullanımına baktımda , 144FPS'de %45-60 civarında geziyor. Nvidia Horizon 3'e daha optimize bir sürücü cıkarırsa anlık takılma olmaksızın çok daha akıcı şekilde oynarız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Hayırlı olsun, FH3'çüler artıyor.

@ilkermurat, hocam senden de bir atak bekliyoruz.

Aynen Ilker'i her yarış konusunda görüyorum. Çıksında birlikde girelim artık oyuna Ben oyunda sizi arkadan takip ederim

Buarada Apex'in GPU kullanımına baktımda , 144FPS'de %45-60 civarında geziyor. Nvidia Horizon 3'e daha optimize bir sürücü cıkarırsa anlık takılma olmaksızın çok daha akıcı şekilde oynarız.

O önden drift yapa yapa gider biz izleriz.

FH3 için kadro aşağı yukarı hazır, yeter ki oyun çıksın.

TDU1'den sonra PC'ye aynı tadı veren başka oyun gelmemişti, FH3 ile o açığı büyük oranda kapatmış olacağız.

AKK'ye girmeseydim Apex'i tekrar indirirdim de interneti felç etmeye gerek yok şimdi.

• Oyunda akıcılık olmalı. Forza apex menülerden oyuna girene kadar kayda değer bir süre harcıyor.

Horizon 1 de 2 de efsane oyunlar. 3 de tartışmasız efsane olur. Achievement kasmak ayrıca güzel olacak. Takım arkadaşların olursa aldığın zevk 2 katına çıkar.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Kadroya beni de katın, yakın zamanda geliyorum inşallah.
  • Suan en ucuz Hong Kongda sannirim.Ultimate 240tl civarina standart 160tl civarina geliyor.
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    hocam yas ilerleyince isten gucten kendimi sadece yaris oyunlarina yonelmis, tps oyunlari tamamen fps oyunlari ise birkac istisna haric oynamaz bir halde buldum

• sarppy kullanıcısına yanıt
    hocam gelsede oynasak safak dogan gunes olamadi bi turlu

3.32 deki bitiris super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 18 Ağustos 2016; 21:50:31 >
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl alacağız Hong Kong'tan ? Sıkıntı çıkmaz değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

3.32 deki bitiris super

Tam bir leş.

Horizon 1 de sadece yarış araçları vardı. 2 de koydular buggy ve bence havayı bozdular. Çok güzel oyun tamam ama bu tarz şeyler bence bu seri için iyi değil. Standart yarışlar çok güzeldi. İnsanları kariyer modu için zorlamasalar bari diyeceğim ama kesin yaparlar.

• Arkadaşlar daha öncede sormuştum cevap alamadım, internette baktım yine cevap bulamadım, sanırım ya çok saçma bir soru yok da çok net bir şekilde açıklandı ben atlıyorum. Forza 6 Apex Beta da yaptığım ilerlemeler, gelişmeler beta bittiği zaman da duracak mı ve beta ne zaman bitiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

3.32 deki bitiris super

Tam bir leş.

Horizon 1 de sadece yarış araçları vardı. 2 de koydular buggy ve bence havayı bozdular. Çok güzel oyun tamam ama bu tarz şeyler bence bu seri için iyi değil. Standart yarışlar çok güzeldi. İnsanları kariyer modu için zorlamasalar bari diyeceğim ama kesin yaparlar.

Kesinlikle katılıyorum, otomobil ile helikopter ve uçaklarla yarışmak nedir?

• O kadar bekledim şunu pc yede getirmelerini DX12 ye takıldım bu sefer
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Xboxda vpn ile aliyorlar ama denemek lazim her ulkede olmuyormus.En kotu amazon var,direk key veriyor.Sadece abd adresi girmek yeterli.

• Californiya adresimi verelim ne önerirsiniz ? Hatta kullanılan bir adresi verirseniz direk yapıştıralım
  • Umarım oyunun %90'ı çölde ve suda geçmez.Şehir ve normal asfaltta oynamak daha çok keyif veriyor bana.
  • Surfers Paradise adında koskoca bir şehir olacak oyunda. Haritanın tamamını göremedik, belki bir şehir daha vardır.

+ USA Adresi beyler, hayrını görün.

32 Heron Dr
    Mill Valley
    CA
    94941-3271 (Gerekli olan tüm bilgiler burada)
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Hoppa USA adresi de geldi..Alirim bi dal Amazondan
    2.adres olarak girmem de sakinca olmaz degil mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 19 Ağustos 2016; 14:01:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu sürüm mü aldığınız?

https://www.amazon.com/Forza-Horizon-3-Ultimate-Xbox-One/dp/B01GW3LREG
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.