Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quantum Break çıktıktan 5 ay sonra Steam'e geliyorsa Forza'da da durum buna benzer olur diye düşünüyorum.
  • 5 ay onu mu bekleyeceğiz abi sırf Steam olsun diye...
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Xboxçılar çok eleştiriyor Microsoft'u yalnız bu yüzden. Exclusive oyun kalmadı gibi bir şey. Quantum'un ardından FH3'ü de Xbox Store'dan Steam'e getirme kararı alırlarsa tepki boykota vs. dönüşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

5 ay onu mu bekleyeceğiz abi sırf Steam olsun diye...

çıkış fiyatı önemli ama :D gerçi ultimate gereksiz gibi deluxe alıp keyfimize bakabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Xboxçılar çok eleştiriyor Microsoft'u yalnız bu yüzden. Exclusive oyun kalmadı gibi bir şey. Quantum'un ardından FH3'ü de Xbox Store'dan Steam'e getirme kararı alırlarsa tepki boykota vs. dönüşebilir.

Xbox One oyunlarının artık PC'ye de geleceğini öğrendikten sonra Xbox One konsolumu satmıştım, eğer yeterli bir sistem varsa PC her zaman daha iyidir zaten. Hele bir de Xbox'taki kardeşlik sistemini PC'de de kullanabiliyorsak o zaman Steam'e gelmesini beklemeye hiç gerek kalmaz.
  • Remedy ile Microsoft aralarında ki anlaşmayı tam bilmiyorum ama sonuçta Quantum Break de Microsoft adı altında çıkmış bir oyun. Bir de üstüne Remedy artık Windows Store için daha fazla güncelleme gelmeyecek öyle oynayın dedi. O yüzden Forza da Steam'e gelebilir sonuçta Store da SLI desteği yok Vsync hep açık. Yani SLI kullanan ve 60 hz üstü monitör kullanan arkadaşlar için bir sürü sıkıntı var. Forza 6 betası hiç sorunlu değildi performans konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bu sorunlar düşündürüyor. Bekleyip Steam'e gelmesini mi beklesem diyorum ama siz burada oyun videoları, resim atarkan o vakit nasıl geçecek. Bir de Forza 6 Betası ne zaman bitecek de oyun çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 11 Ağustos 2016; 19:41:32 >
  • antking kullanıcısına yanıt
    Çıkış fiyatı en az 180 baştan söyleyeyim. Deluxe daha mantıklı aslında, VIP ve Car Pass veriyordu sanırım o da? Gerekli olanlar zaten onlar. O zamana para olur belki Steam'e bile alırım.
  • quote:

Çıkış fiyatı en az 180 baştan söyleyeyim. Deluxe daha mantıklı aslında, VIP ve Car Pass veriyordu sanırım o da? Gerekli olanlar zaten onlar. O zamana para olur belki Steam'e bile alırım.

Deluxe da sezon pass yok galiba ultimatede var sezon pass deluxe sadece vip paket iceriyor. Sezon pass alsam eminim bir suru kullanmayacagim araba cikicak. O yuzden istedogom dlcyi almak daha mantikli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antking kullanıcısına yanıt
    Car Pass yokmuş aynen. Neyse, en fazla Deluxe alırım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Remedy ile Microsoft aralarında ki anlaşmayı tam bilmiyorum ama sonuçta Quantum Break de Microsoft adı altında çıkmış bir oyun. Bir de üstüne Remedy artık Windows Store için daha fazla güncelleme gelmeyecek öyle oynayın dedi. O yüzden Forza da Steam'e gelebilir sonuçta Store da SLI desteği yok Vsync hep açık. Yani SLI kullanan ve 60 hz üstü monitör kullanan arkadaşlar için bir sürü sıkıntı var. Forza 6 betası hiç sorunlu değildi performans konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bu sorunlar düşündürüyor. Bekleyip Steam'e gelmesini mi beklesem diyorum ama siz burada oyun videoları, resim atarkan o vakit nasıl geçecek. Bir de Forza 6 Betası ne zaman bitecek de oyun çıkacak.

Az önce FH3'ü Store'dan alıyordum ama bu mesajı okuyunca duraksadım. Gerçi oyunun çıkış tarihinden önce Steam'e geleceğini sanmıyorum ama son haftaya kadar bekleyelim o zaman. FM6: Apex'e güncelleme ile V-Sync kapatma ayarı gelmişti, FH3'te de bu ayar olur diye düşünüyorum.

• Here is a little clip of a dev talking about the pc version framerate. and hints  
    https://youtu.be/QBREPYTavTI?t=6m43s

"for pc we are going to be supporting a unlocked framerate, so you can go up to whatever your rig supports, up to native resolution ."

Oyunda framerate limiti olmayacakmış. Ayrıca direk olarak Microsoft tarafından çıkarılıcak oyunların Steam'e gelmeyeceğini söylüyorlar. Forza, GoW gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba aldım.

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • Hocam bu Xbox One mağazası değil mi yoksa bende Windows Store da çıkmıyor. Store fiyatını görelim de yolumuzu ona göre belirleyelim.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Store'da direk internet sayfasına yönlendiriyor. Şu anki en iyi fiyat Amazon diye düşünüyorum. Oradan alacağım inşallah bende.
  • Sağ olun hocam Store fiyatını gördüm ve Store dışında her yer daha uygun gibi.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Sayfanın en alt solunda dili değiştirerek US Store'dan yine 60 dolara alabiliyoruz yine de. Olmadı öyle alırım artık bende.
  • quote:

Aynen hocam. Sayfanın en alt solunda dili değiştirerek US Store'dan yine 60 dolara alabiliyoruz yine de. Olmadı öyle alırım artık bende.

onda son asamada yine Türkiye fiyatina donuyormus galiba hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

onda son asamada yine Türkiye fiyatina donuyormus galiba hocam

Tek sorun o olsun, VPN ile halledilir. Yeter ki adrese vergi almayan eyalet yazılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Galiba aldım.

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

hayırlı olsun, xbox hakkını satıp pc de akarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    USA'e çevirip ülkeyi ödemeye kadar geldim, US adresi de yazdım, kartta para olsa ödemeyi direk yapacaktı 60 dolar olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.