Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=forza+horizon+3

tesekkurler õ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • Önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.1080 60Fps için öneriyorlar muhtemelen.

CPU: i7 3820 @ 3.6GHz
    GPU: Nvidia GTX 970 or Nvidia GTX 1060, AMD R9 290X or AMD RX 480
    VRAM: 4 GB
    RAM: 12 GB
    Hard Drive Type: HDD
    Available Space: 55 GB
    Resolution: 1920 X 1080
    Windows Version: Windows Anniversary Edition 64-bit 14393.101
    Misc: Requires DirectX 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Ağustos 2016; 6:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypervelocity

Payment revision hatası alıyorum hala alamadım ne yapmam gerektiğini anlamadım

Kredi kartın online alışverişe açık mı kontrol et, varsa başka bir kredi kartı ile ile dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Bende kaliteli sini arıyordum saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 31 Ağustos 2016; 9:04:12 >
  • Nfs 3 deki efsaneleri burada görmek çok güzel jaguar -mercedes clk-gtr ve tabi ki diablo inanılmaz bir araç listesi mevcut Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
    Nfs 2 den de jaguar xj220 vay be :D Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Sormak istediğim cj5 var onu şu hale getirebiliyormuyuz?Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] - Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• Yalniz avrupa amazonda fiyatlar euro,abd de dolar.Zaten carpiyorlar iyice birde eurodan alarak carpilmayin

• fatihoksuzoglu78 F kullanıcısına yanıt
    2-3 sayfa once var hangi paketlerin oldugu,pre-order hediyeleri vs.
  • Ya arkadaslar deluxe digital surumunu satin aldimda,
    digital code ne zaman geliyor Amazondan mailime.?
    2 saat olucak hala gelmedi...

Edit: Tamam geldi simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 31 Ağustos 2016; 10:57:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Ya arkadaslar deluxe digital surumunu satin aldimda,
    digital code ne zaman geliyor Amazondan mailime.?
    2 saat olucak hala gelmedi...

Edit: Tamam geldi simdi

Hayırlı olsun
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler.Bi klan kurulur artik forumda fh3 dh diye..
    Aksam keyi giricem de , ne yapiyorduk store ye girip kendi kullanici resmimizin uzerine tikliyoruz ve kodu kullan kismina kodu giriyoruz.baska birsey yoktur dimi?

Xbox one kablosuz kol da geldi Amazondan.hersey hazir ilk olarak betayi sonra da ana oyunu bekliycez artik.

Birde forza motorspor 6 beta apex i indirdim gecen haftalarda , o nasil bir grafiktir . 4k hersey ultrada 55-60fps arasi aldim.oyun beta olmasina ragmen klavyede bile kontroller muthisti.ancak dun aksam xbox one kolda denedim pc de titresimler vs tam yerinde olmus..

Bu forza serisi adami cildirtir resmen..

Bu sezonu battlefield1 ve forza horizon 3 satin alarak kapatmis olurum artik.

fh2 ilk ciktigi zamanlarda xbox one aldirtmişti bana.cok sukur artik windows 10 da 4k da ultra da oynayabilicez...
    Yalniz hayatimda 4k da gordugum en iyi grafik forza motorsport 6 apex beta da oldu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 31 Ağustos 2016; 11:12:46 >

• Aynen ben store dan kod ekleme kısmından ekledim, artık 23 beklemek kaldı çıksa da baksak,

apex bende çok beğendim kontrol çok iyi, adamlar işini biliyor
    sonunda nfs, crew den kat ve kat üstün bir oyun geliyor günümüzde gelmesi gereken oyunlar bunlar 40/50 araç ile oyun çıkarıyorlar özelleştirme bile yapamıyorsun pc ye çıkan oyunlardan crew halen araç içi dikiz aynaları çalışmıyordu , nfs desen saçma sapan bir şey di... (kontrol olarak)
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam katiliyorum.
    Birde gece gunduz olayi olmasi ,hava sartlari vs. harika,
    Kokpit olayi ve detayi zaten basli basina basyapit.

• rs6 avant da var hani yoktu listede. Fotolarda görünüyor.
  • Ininal kullanıyorum hocam çoğu şeyi denedim hala düzeltemedim. Son çare başka kart kullanmak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 31 Ağustos 2016; 14:17:59 >
  • Kutulu için aral'a mı düşücez..
  • Forza Apex'te dezavantajlar vardı Modifiye,Özelleşitirme vb. olmaması, İçerikleri kısıtlı olması, 63 Araç olması ama oyunun grafikleri,kontrolleri,sürüşleri,gece gündüz dönüşümü,hava şartları müthiş. NFS'den The Crew'den kat be kat güzel beta olmasına rağmen. Forza Horizon 3 gümbür gümbür geliyor kokpit kamerası olması 350'den fazla araba olması gece gündüz dönüşümü olması hava şartları olması ayrıca PC'yede gelmesi işin cabası. Bu oyun PC'ye geldi ya artık NFS ve The Crew'in yüzüne bakan olmaz. En kralı geliyor daha ne istiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliann34 -- 31 Ağustos 2016; 14:20:36 >
  • Hocam sizi fazla uğraştırdım kusura bakmayın. Dayanamayıp VPN ve sizin verdiğiniz adresi kullanarak buradan satın aldım.
    https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-horizon-3-deluxe-edition/bp6spvbtcsx7
    Satın alınmış gözüküyor fakat kartımdan para çekilmedi. Microsoft Store bunun hakkında bir mail gönderdi. Ilk ön siparişim olduğu için pek fazla bir şey bilemiyorum hocam. Parayı çekmemesi normal mi? Teşekkür ederim.

Bu mesaja eklenen görseller:

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• You own this demiş, para kredi kartında provizyon da gözüküyor olabilir şu an satın almış görünüyorsun.

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 31 Ağustos 2016; 15:01:59 >
  • Ne kadara almiatiniz ve nereen almistiniz deluxe yi hocam?
    Bende sabah amazon 79dolara aldim deluxe surumunu.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.