Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apex'ten çok farklı olacağını sanmıyorum ancak optimizasyon iyi olursa Med - 1080p60'da oynarsınız diye düşünüyorum.

@Aras.

Sizin 930M ile oynamanız çok zor. Demo gelirse denemeden almayın derim.Paranıza yazık olabilir.
  • Cevap için teşekkürler hocam. Apex'te 1080p high ama ayarlar dynamics idi ve 60 fps kilit rahat oynanıyordu. o dynamics ne oluyor acaba bilginiz var mı ? eğer dediğiniz gibi olursa süper olur
  • Teşekkürler hocam, uygun laptop bakıyordum da 930M'in 940M'le pek bir farkı yok.
    950M'lik laptoplar ise 3000 liradan başlıyor malesef.

Anakartım da eskidi artık, uygun işlemci bulunmuyor.
  • @PnshR88

Ben sadece tahmin yapıyorum hocam.Biraz daha Open World detaylarından dolayı Mediım dedim.Belli mi olur High'ta oynarsınız belki ama çok sanmıyorum.

@Aras.

10XX serisi dizüstüler piyasaya henüz girdi.Biraz daha bekleyin fiyatlar indiği zaman stokları eritmek için 9XX serisinde indirime gidecekler mecburen.O zaman bir tane 960M dizüstü alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Ağustos 2016; 21:33:32 >
  • Anladım hocam sağolun. Bana en kötü 1080p low 60 fps kilit versin yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada böyle bir durum olduğundan haberim yoktu.
    Tekrardan cevaplarınız için teşekkürler.
  • İşlemci: intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz
    Anakart: msi B150M BAZOOKA
    Bellek: Kingston DDR4 8GB HyperX Fury Black 2133MHz (yakında 8x2 olacak)
    Ekran Kartı: msi R9 380 GAMING 4G
    HDD: Toshiba 1TB 7200rpm
    SSD: Kingston HyperX Fury 120GB

Arkadaşlar bu sistemde nasıl oynarım oyunu.
  • Normal versiyonu alayım sonra Deluxe Edition'a dahil olan All-Stars Car Pack'i ayrı alırım diyordum, sadece bundle olarak satılıyor yazmışlar gerçi ilerde değişir belki ama almışken 20 doların lafını yapmayayım şimdi. Fakat Microsoft işin suyunu çıkarmış biraz Gamespot'a Amazon'a özel arabalar da varmış. Baktığım kadarıyla arkadaşların çoğu Amazondan almış key olduğu için sorun da olmuyor, başka alternatif de pek yok anlaşılan.
  • Oyunu bende almak istiyorum fakat yarış oyunlarını oynamak için direksiyon seti şart sanırsam. Project Cars'ı klavye ile oynamak çok zor.Deneme amaçlı biraz oynamaya çalıştım ama yok olmuyor. Bu oyun nasıl olacak acaba merak ediyorum. Olmadı bir set alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Oyunu bende almak istiyorum fakat yarış oyunlarını oynamak için direksiyon seti şart sanırsam. Project Cars'ı klavye ile oynamak çok zor.Deneme amaçlı biraz oynamaya çalıştım ama yok olmuyor. Bu oyun nasıl olacak acaba merak ediyorum. Olmadı bir set alacağız.

Dostum oynanis ve klavye de kontroller bile muhtesem.
    Forza Motorsport 6 apex beta yi indirmediysen onu ucretsiz indir windows store den.bi klavye ile kontrollere bak hayran kalicaksin.
    Ama en azindan bi xbox one gamepad ya da dfgt direksiyon olmali elinde diye dusunuyorum.alacagin zevk kat be kat artacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Normal versiyonu alayım sonra Deluxe Edition'a dahil olan All-Stars Car Pack'i ayrı alırım diyordum, sadece bundle olarak satılıyor yazmışlar gerçi ilerde değişir belki ama almışken 20 doların lafını yapmayayım şimdi. Fakat Microsoft işin suyunu çıkarmış biraz Gamespot'a Amazon'a özel arabalar da varmış. Baktığım kadarıyla arkadaşların çoğu Amazondan almış key olduğu için sorun da olmuyor, başka alternatif de pek yok anlaşılan.

Merhaba,

Evet farklı yerlere göre araç hediye etmiş.

Aşağıdaki fotoğraflardaki araçlar oyunu Amazon'dan alanlara hediye.

2016 Audi R8 V10 plus
    Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
    2016 Mercedes-Benz E63 S Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 1 Eylül 2016; 3:49:35 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

abi reklam budur ya...Verdiğiniz her kuruşa değer bu oyun için...
    sabırsızlanıyorum.....

• VHQ'de 1080p30 gibi olur diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk_XT

Arkadaşlar Windows sürümü ,Forzanın sistem ihtiyaçlarında belirttiği sürüme gelecektir büyük ihtimal.Bu akşam bir toplu güncelleme gelme ihtimali var 20:00 da. Kontrol ederiz.

Bu arada oyunu Amazon'dan almıştım.Oyunun keyini Xbox.com.tr ye ekledim. Şuan kütüphanemde gözüküyor. Windows 10 kısmında bir hareketlilik yok.Pek yakında diyor zaten.Daha açılmamış belli ki..

ilginçtir ki microsoftta gorunuyor oyunum.xbox one hesabımda gorunmuyor.
    ancak oyunu windows store den kodu girdim.ondan mıdır acaba

foto:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 1 Eylül 2016; 7:18:42 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklayıcı cevabınız için.Gün içersinde indirip deneyeceğim
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    low da oynarsınız ama fps dropları olabilir betada deneyin 30 sabit oynuyorsanız ve sizin için problem değilse oynanabilir.
  • önemli gunler ve haftalara girdik dostlar

bundan sonra kotamizi korumak icin video izlemek yok

forumu yenilemek oyle surekli degil 5 dakikada 1

wifi sifresini degistiriyoruz ev ahalisi ne oldu internete diyince bozuldu diyoruz

telekomu arama girisimi gorursek hizla eski sifreye donup gecici bi sure bu girisimi engelliyoruz

mumkun oldugunca telefonun internetini kullaniyoruz

bolbol televizyon izliyoruz ayrica tv nin guncellemesi varsa erteliyoruz

hersey Forza Horizon 3 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 1 Eylül 2016; 10:34:53 >

• 2K kullanıcısına yanıt
    2015 Ferrari 488 GTB -Gamestop
    2015 Dodge Challenger SRT Hellcat -Gamestop
    2016 Audi R8 V10 plus -Amazon
    2016 Jaguar F Type Project 7 -Best Buy
    2016 Mercedes-Benz C 63 S Coupé -Xbox Dash
    2016 Ford Mustang GT350R -Microsoft Store

Ultimate en ucuz Hong-Kong storeda 243tl civari,standart 160tl civari ve deluxe 195tl civari singapur storeda.
  • Acikcasi turksat kablonet kullananlar icin sikinti yaratmiyor kota..
    Uyku paket satin alarak mevcut mbit hizin ile gece 12 ile sabah9 arasinda hergun indirdiginiz downloadlar kotaniza yansitiomiyor..ayda10tl veeiyorsunuz uyku paketi satin aliyorsunuz...
    kurtulun şu ttnet zimbirtisindan artik.

Birde dostum oyunu misrosoft tan mi aldin yoksa Amazondan mi?bu sabah keyi microsoft windows 10 sistemimden stora girdim.oyun ancak xbox profilimde gorunmuyor.windows store de ise satin almis oldugum gorunuyor...
    Acaba windows 10 benim irjinal degil ondan mi dicem sanmiyorum.sonucta satis islemini amazondan yaptim.ve microsoft ta oyunu satin aldigim gorunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.