Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
Teşekkürler açıklayıcı cevabınız için.Gün içersinde indirip deneyeceğim
Oynadiktan sonra siparisi gececeginden suphem yok hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar kasmanıza gerek yok oyun alt tarafı.Rutin şeylerinizden taviz vermenize gerek yok.TTNET ya da Superonline kullananların çözümü basit zaten.TTNET Roket ve Superonline Turbo İndir servisi alırsınız 1 günlük olur biter.Başka indirmelerinizi ve güncellemelerinizide yaparsınız.23 gün kendinize eziyet etmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Acikcasi turksat kablonet kullananlar icin sikinti yaratmiyor kota..
Uyku paket satin alarak mevcut mbit hizin ile gece 12 ile sabah9 arasinda hergun indirdiginiz downloadlar kotaniza yansitiomiyor..ayda10tl veeiyorsunuz uyku paketi satin aliyorsunuz...
kurtulun şu ttnet zimbirtisindan artik.
Birde dostum oyunu misrosoft tan mi aldin yoksa Amazondan mi?bu sabah keyi microsoft windows 10 sistemimden stora girdim.oyun ancak xbox profilimde gorunmuyor.windows store de ise satin almis oldugum gorunuyor...
Acaba windows 10 benim irjinal degil ondan mi dicem sanmiyorum.sonucta satis islemini amazondan yaptim.ve microsoft ta oyunu satin aldigim gorunuyor.
Windows Mağazadan aktive ettiyseniz, verdiğiniz site haricinde hiçbir yerde gozukmuyor. Ben bugun Xbox destek bölümüyle (YurtDışı) görüştüm ve oyunun hesabıma aktive oldugunun teyidini aldım. Sadece oyunun çıkış tarihini bekleyin diyorlar, herhangi bir sıkıntı olmadıgını ve durumun normal oldugunu söylediler.
-
İçim rahatladi valla.tesekkur ederim hocam bilgi icin.artik 27 eylulu beklemekten baska care yok.
Neyse ayin 8 ine kadar battfield1 beya takilir 1 hafta sonrasi da fh3 un demosu cikar onu oynariz...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevabınız için hocam da betada denemek için bu bilgisayardan da lazım. -
Benim dışımda VPN ile Microsoft Store'dan alan yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telekom roket ucretsizmis
Sadece Fiber musterilerine sanirim o hizmet...
Forza horizon 1 xbox gold sahibi xbox 360 ve xbox one ücretsiz olmuş 2 haftalığına ... Getirsene win 10 da nasiplenelim -
windows storedan vpn ile alan arkadaşlar banka kartıydı hesap adresiydi bir sıkıntı yaşıyorlar mı? bir de illa ki xbox hesabı mı lazım -
Rise of the Tomb Raider zamanı bir çok arkadaş ülke değiştirip Windows Store'dan almıştı ama açıklamalarda oyunlar çalışmayabilir yazıyor çok da büyük fark yokmuş Amazon'dan almak ile. Umarım oyun çıktıktan bir süre sonra DLC olarak tüm araçları satışa çıkarırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
önemli gunler ve haftalara girdik dostlar
bundan sonra kotamizi korumak icin video izlemek yok
forumu yenilemek oyle surekli degil 5 dakikada 1
wifi sifresini degistiriyoruz ev ahalisi ne oldu internete diyince bozuldu diyoruz
telekomu arama girisimi gorursek hizla eski sifreye donup gecici bi sure bu girisimi engelliyoruz
mumkun oldugunca telefonun internetini kullaniyoruz
bolbol televizyon izliyoruz ayrica tv nin guncellemesi varsa erteliyoruz
hersey Forza Horizon 3 icin
Hocam eve girme mümkünse sen işyerinde kal
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Rise of the Tomb Raider zamanı bir çok arkadaş ülke değiştirip Windows Store'dan almıştı ama açıklamalarda oyunlar çalışmayabilir yazıyor çok da büyük fark yokmuş Amazon'dan almak ile. Umarım oyun çıktıktan bir süre sonra DLC olarak tüm araçları satışa çıkarırlar.
"Oyunlar çalışmayabilir" nerede yazıyor hocam? Geçen ay oyunu direkt olarak microsoft.com üzerinden satın almıştım, macera yaşamayalım şimdi. -
Oyun çıkmış haberiniz yok Forza Horizon 3 Crack + Download Free PC -
Duyduğuma göre sitelere özel araç olayları şu şekilde işliyor: Mesela Amazon'dan aldığınızda size R8 V10 Plus verecek. Bu araç oyun başında garajınızda maksimum performansla duracak. Yani bu araç sadece Amazon'a özel olmayacak. -
-
O amazonda da yaziyor
videolardan izlediğim kadarıyla 2. oyunla arasında neredeyse fark yok -
Link
Sırf iş olsun diye ya da caydırmak için yazmış olabilirler Rise of the Tomb Raider alanlar sorunsuzca oynadı diye biliyorum. Amazonda da yazıyor dediğiniz gibi ama ben bir çok dijital oyun aldım hiç sorun olmamıştı. Yani yapmayın, etmeyin diye yazmışlardır sadece belki.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X