Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun yok o halde hocam teşekkür ederim.
    Bu arada Amazon ön siparişim payment revise olarak kalsa sorun olurmu? Siparişi iptal etmek için destek ile görüşmeliyim sanırım.

Edit: Chat ile görüştüm sipariş iptal edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 31 Ağustos 2016; 16:57:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk olarak Amazon'dan 79.99 dolara almaya çalıştım. Pending Payment olarak bekledi bir süre. Sonra Payment Revise hatası verdi. Ininal kart kullanıyorum ve şu an başka kart kullanma şansım yok. Ben de olduğu gibi bırakıp şuradan VPN kullanarak aynı fiyata sipariş verdim;
    https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-horizon-3-deluxe-edition/bp6spvbtcsx7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 31 Ağustos 2016; 15:13:21 >
  • Anladim hocam hayirli olsun.
    Xbox id : Ewarrr
    Oyunu alan arkadaşlar eklerlerse sevinirim.
    Pc de oynuycam.
    Saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox da isim değiştirmek için 8 euro para istiyor şaka gibi :D Steam canına kurban
  • 55 gb ow yeaa

• Forza da garajımızda kaç araba tutabiliyoruz 34 araba saydım da
    İş yerindeyim sabahtan beri dönüp dolaşıyorum araç listesine bakıyorum ne ararsan var yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 31 Ağustos 2016; 17:00:41 >
  • oyun ön indirmeye açılacak mı
  • Arkadaşlar Windows sürümü ,Forzanın sistem ihtiyaçlarında belirttiği sürüme gelecektir büyük ihtimal.Bu akşam bir toplu güncelleme gelme ihtimali var 20:00 da. Kontrol ederiz.

Bu arada oyunu Amazon'dan almıştım.Oyunun keyini Xbox.com.tr ye ekledim. Şuan kütüphanemde gözüküyor. Windows 10 kısmında bir hareketlilik yok.Pek yakında diyor zaten.Daha açılmamış belli ki..

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• FH 3'te ve betasında direksiyon desteği olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgisi olan var mıdır acaba
  • Betasını oynasakta ön sipariş geçsek. Sizce hangi paket almak mantıklı ?

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Bence deluxe yeter de artar bile.
    Deluxe de ozel vip araclar var,
    Wtkinlikler e katilabiliyorsunuz.
    Saeecemultimateden farki 6 aylik carr pass olmuyormyani 6 ay icersiinde cikan araclara sahip olamayacaksiniz ki 370kusur arac neyinize yetmiyor....

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Peki hocam deluxe en ucuz ne kadara geliyor ? E3'ten beri takip ediyorum pc kaldıracağını bilsem direk sipariş geçicem de. Hocam tek fark car pass diyorsunuz yani peki car pass olmazsa arabaları hiç mi kullanamıyouz yoksa oyun içi paraya alabilcez mi ? Alacaksak ben para kasarım her türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Peki hocam deluxe en ucuz ne kadara geliyor ? E3'ten beri takip ediyorum pc kaldıracağını bilsem direk sipariş geçicem de. Hocam tek fark car pass diyorsunuz yani peki car pass olmazsa arabaları hiç mi kullanamıyouz yoksa oyun içi paraya alabilcez mi ? Alacaksak ben para kasarım her türlü

Sonradan eklenen bazi araclari illa car pass ile geldigi icin car pass paket alman gerekecek.istedigin car passi alirsin ilerde bence.
    Ben saabh aldim amazondan 79dolara hocam deluxeyi.en uygun orasi

Cevap için sağolun hocam. Mecbur betayı denedikten sonra pc performansına göre alacağım. O zaman yine rahatsız edeceğim sizi Parasını ayırdım yoksa. Beta ya da demo tarihi belli mi ?

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    13neylul du sanirim beta tarihi hocam konsolda. Muhtemelen windows da da ayni yarih olur.
    Siz forza.motorsport 6 apex.betayi ucretsiz windows dan indirip oynadiniz mi peki? Grafik ve performans acisindan ayni olur ya da 2- 3 tık daha iyi olur.
    Indirmediyseniz muhakkak indirip oynayin.
    sistem ozellikleriniz nedir hocam?

Hocam onu çoktan oynadım sıkıldım bile sistemim : i7 4700 hq 16 gb ram gtx 850m 4gb. Betada 1080p de high ayarlarda 60 fps kilit oynuyordum ama dynamicsteydi tam ne oluyor bilmiyorum. Bana 30-60 fps kilit yapayım olmazsa bir iki tık çözünürlük düşürürüm. Zaten laptop olduğu için plazmaya hdmı ile bağlayıp oynamayı düşünüyorum
  • Minimum sistem özelliklerini görebileceğim bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Minimum sistem özelliklerini görebileceğim bir yer var mı ?

Önerilen sistem gereksinimleri Forza Apex ile aynı.Minimumda hemen hemen Apex ile aynı olacaktır .Apex minimum şu kadar istiyor;

MINIMUM SPECS - OS: 64 bit Windows 10 (v. 1511); CPU: Intel Core i3-4170 @ 3.7Ghz; Memory: 8 GB RAM (2 GB VRAM), GPU: Radeon R7 250X / GeForce GT 740 or equivalent; HD Space: 30 GB; DirectX 12

Tabi sisteminizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Ağustos 2016; 21:17:48 >
  • Hocam 2 mesaj üstte sistemimi yazdım sizce tahmini nasıl olur ?
  • Teşekkürler cevabınız için.

Şu ürün ile oynama şansım var mıdır ? Toshiba Satellite L50-C-1J2
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.