Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de göz korkutmak için yazmışlardır, dediğiniz gibi birçok Tomb Raider alan vardı bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan görmedim. Zira Amazon'da sadece USA'e satış yapıyor, bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 1 Eylül 2016; 20:35:10 >
  • Fm6 ilk çıktığında kanala attığım video fh3 gelsin kanal coşacak

https://www.youtube.com/watch?v=qtSsimxaezY
  • Singapur veya Hong Kong üzerinden almayı düşünüyorum oyunu yarın. Beni endişelendiren tek bir konu var yalnız. Oyunu yüklediğimde İngilizce'ye çevirebilecek miyim. Rus CD-Key'lerinde mesela sanırım dil değiştirememe olayı vardı. Bunda da olur mu diye düşünüyorum... Sizce nasıl olur o olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

videolardan izlediğim kadarıyla 2. oyunla arasında neredeyse fark yok

2k ya da 4k da verecegi zevk bambaska olucaktir muhakkak.
    Forza motorsport 6 apex.beta da bile 4k da grafikler resmen devrim niteliginde...
    Ancak Xbox one da dediginiz gibi cok fark olacagini dusunmuyorum...

Edit: karsilastirmayi grafik acisindan yaptigini farzederek karsi yorum yaptim hocam.Şayet işleyiş ve hikaye modunda cok farkli olacagini düşünmüyorum.Saygilar.
    Bu oyuna adam gibi bir senaryo modu gelir umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 1 Eylül 2016; 21:38:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Singapur veya Hong Kong üzerinden almayı düşünüyorum oyunu yarın. Beni endişelendiren tek bir konu var yalnız. Oyunu yüklediğimde İngilizce'ye çevirebilecek miyim. Rus CD-Key'lerinde mesela sanırım dil değiştirememe olayı vardı. Bunda da olur mu diye düşünüyorum... Sizce nasıl olur o olay?

Global dil olmuyormu hocam?oyun ingilizce dil pkaetiyle gelecektir sanirim

• Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Adamlarin anadili ingilizce sayilir, oyuzden sorun olmaz.Demo gelsinde bende oralardan almayi dusunuyorum.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Dostum bu dedigin olay Amazondan key alanlari kapsamoyor degil mi sonucta global digital key aldik.

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman. Microsoft Store'da İninal geçiyordur umarım. Fake adres te bulduğuma göre, yarın parayı yatırmak kaldı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

önemli gunler ve haftalara girdik dostlar

bundan sonra kotamizi korumak icin video izlemek yok

forumu yenilemek oyle surekli degil 5 dakikada 1

wifi sifresini degistiriyoruz ev ahalisi ne oldu internete diyince bozuldu diyoruz

telekomu arama girisimi gorursek hizla eski sifreye donup gecici bi sure bu girisimi engelliyoruz

mumkun oldugunca telefonun internetini kullaniyoruz

bolbol televizyon izliyoruz ayrica tv nin guncellemesi varsa erteliyoruz

hersey Forza Horizon 3 icin

Hocam eve girme mümkünse sen işyerinde kal

isyerinde interneti acmaya calisinca fatura borcunuzu odemediginiz icin internetiniz kesilmistir diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben 2 gün önce Microsoft Store'dan Ininal kart kullanarak VPN ve Amerika adresi ile 79.99 dolara Deluxe Edition'ı sorunsuz olarak satın aldım fakat aklıma tek bir şey takıldı, o da parayı çekmemesi. Bunun normal olup olmadığını bilemiyorum. Oyunun sayfasına girdiğimde alınmış gözüküyor ve Xbox'ta indirebiliyorum. Microsoft bunun hakkında bir mail gönderdi onu da paylaşayım:

Bu mesaja eklenen görseller:

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 1 Eylül 2016; 22:19:28 >

• Preload açılana kadar parayı çekmez muhtemelen.

• Hocam VHQ açılımı nedir açıklar mısın

• Very High Quality
  • Demo pc ye gelir mi? Birde Windows store direk c Disk'ine kuruyor bunun indirme ve kurma yolunu değiştirmenin yolu var mıdır?
    Ssd 120 gb yer yok

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    İndirmek için girdim boyut olarak 19 gb imiş.İleri bir tarihe erteledim.Hatta ay sonuna.Akk yi doldurmayalım şimdiden
  • Yok hocam zamanında ben Amazondan kaç kere bunu başka ülkede kullanamazsın dediği keyleri başka adres verip alıp sorunsuzca oynadım. Büyük ihtimalle Store içinde öyle çünkü Tomb Raider oynayanlar vardı ama bizzat denemedim.

@claudecan Ayarlar - Sistem - Depolama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 2 Eylül 2016; 0:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

İndirmek için girdim boyut olarak 19 gb imiş.İleri bir tarihe erteledim.Hatta ay sonuna.Akk yi doldurmayalım şimdiden

Aynen hocam 19gb ama grafikler ve oynanis muhtesem ki beta olmasina ragmen.
    2-3 foto beț

Birkac foto: ( oyundaydim zaten )
    Grafikler 4k da ultra ayafsa.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Grafikler ateş ediyor

Ay sonunda kesin deneyeceğim
  • "You won't be charged for each pre-order item until it has been shipped." Bunun anlamı oyun size teslim edilene kadar parayı ödemiyorsunuz. Oyun çıktığı zaman parayı çekecekler sizden.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.