Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gündür hediye gelen FH2’ yi oynuyorum ve bana göre haritası FH3’ten kat kat daha iyi. Harita boyunca yolu geniş olan upuzun bir otobanı var. Harita daha detaylı ve o Nice’deki caddeler tam sokak yarışı havasını veriyor. Tabi grafikler ve araç kalitesi FH3’te daha iyi. Umarım FH4’te de böyle ayrıntılı bir harita olur. Cross Country olayı sıkıyor biraz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

2-3 gündür hediye gelen FH2’ yi oynuyorum ve bana göre haritası FH3’ten kat kat daha iyi. Harita boyunca yolu geniş olan upuzun bir otobanı var. Harita daha detaylı ve o Nice’deki caddeler tam sokak yarışı havasını veriyor. Tabi grafikler ve araç kalitesi FH3’te daha iyi. Umarım FH4’te de böyle ayrıntılı bir harita olur. Cross Country olayı sıkıyor biraz.
    Aynen ya bu oyun neymiş böyle. FH3'ü bi 300-500 saat oynamışlığım vardır. FH2'yi grafikleri kötü falan beklerken oyunu bi açtım oha dedirtti hiç 4 yıllık bir oyun gibi değil gayet te geçerli grafikleri var ince detaylar hariç. Yaşayan şehir, yemyeşil capcanlı renk paleti. Gerçekte de çok güzel olan yerler tabii İtalya Fransa kıyı şeridi. FH3'ün yüzüne bakmam net. Hayır bir insan Avustralya'yı neden oyun haritası yapar ki en başta. Dünyadaki en lanet coğrafyalardan birisi toprak,kum,çamur,kuralık,50 derece güneş, alabildiğinde örümcek ve haşere, her türlü yırtıcı vs. Bir de FH1!!!!!,3 ve 4 4K olmuşken sadece 2'yi neden One X'te üvey evlat gibi 1080p bıraktılar anlamak güç. Serinin en iyi oyunu net.

• 25 drift istiyo mal mal dönüyorum drift olarak saymıyo nasıl yapacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    Boş arazi beni de sıktı 150 lira da para verdim

• Bu oyun ne zaman gamepass'e gelecek acaba, merakla bekliyoruz.
  • Bir resimde benden gelsin

Subaru WRX STI #199

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 7 Ağustos 2018; 18:2:24 >
  • Beyler dün Zeplin ile yarıştım ve oyun bitiş jeneriği açıldı. Ancak bende henüz yapılması gereken ana yarışlar var. Mesela benim byron bay ve diğerlerinin seviyesi 5. seviye. Bu seviyeler kaça kadar çıkıyor. Tamamen bitiren var mı.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    5'den yukarısı yok, 5.seviye en yüksek seviye. Geri kalan yarışları yavaş yavaş bitirirsiniz.

• deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın.
  • fh2 iyi güzel de ben aksine oyunlarda mekan çeşitliliğine daha önem veririm bu yüzden fh3 bana daha çok hitap ediyor kimi yeri çöl kimi yeri çayır çimen orman falan. bir de araç sürüşü 3'te hafif daha iyi gibi geldi bilmiyorum belki aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Ağustos 2018; 0:46:19 >
  • evlat acısı gibi koydu

• Arkadaşlar bir sorum olacak.

Gold live üyeliğine bu ay ücretsiz FH2 vermişler indirdim daha oynamadım.

FH3 de bilmiyorum sizce FH2 yi oynamadan FH3 ümü alsam P1-P2 olarak. Yoksa FH2 oynamaya değermi

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    İkisi de oynamaya değer oyunlar. Benim tercihim FH 3 olur tabi.

• Barn finds son 4 tane kaldi ama artik haritada cikmiyor? Kendimiz mi bulacagiz bundan sonra yoksa baska birsey mi istiyor?

• kollaps kullanıcısına yanıt
    Forzathon da çıkması lazım yoksa harita da gözükmez. Forzathon etkinliği de her hafta değişiyor.
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    ben de boş boş bekliyorum ne zamandır eyvallah.
  • beyler bu oyunda trafik soldan mı akıyor? bunu sağa çevirme olayı olmuyor mu?
  • Soldan akıyor ve çevirmen mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Soldan akıyor ve çevirmen mümkün değil.
    hahaha saçmalığa bak ya.. Allahtan almamışım.. fm7 ve asetto corsa oynamaya devam o zaman...
  • 3. oyun Avustralya da geçiyor 4. oyunda Britanya da geçiyor onda da soldan akacak ama bunlar oyunu oynamamak için sebep değil çünkü yollarda trafıği cok olan bır oyun değil daha cok geniş arazilerde geçiyor. Oynamamanız buyuk kayıp olur turunun en ıyısi horizon serisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.