Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salvatuon

HDR Tv’si olanlar oyun ici ayarlardan video bolumunden mutlaka kalibrasyon yapsin. Ben yeni yaptim, oyunun grafikleri bambaska bir hal aldi. Ozellikle gece yarislari muthis oldu.
    Hangi ayarları değiştirdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunici ayarlarda Video kisminde parlaklik ayari var. Onunla oynayin biraz, sonra da HDR Parlakligi var ayri bir bar olarak. Her ikisini de sag ust kosedeki yonlendirmelere gore ayarlayin. HDR gercekten de cok farkediyormus, renk tonasyonlarinin oyuna cok sey kattigini goreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Oyunici ayarlarda Video kisminde parlaklik ayari var. Onunla oynayin biraz, sonra da HDR Parlakligi var ayri bir bar olarak. Her ikisini de sag ust kosedeki yonlendirmelere gore ayarlayin. HDR gercekten de cok farkediyormus, renk tonasyonlarinin oyuna cok sey kattigini goreceksiniz.
    Teşekkürler bakacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
    Senin yazını gördüm şimdi bende aldım ben bu oyunu çok merak ediyordum inşallah akşam oynayabilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HüsnüNemlendirici

Belyer forza horizon 3 pc de oyun ortasında hiçbir hata vermeden donup oyundan atıyor nasıl çözerim grafiği düşürdüm güncleeme yaptım hala aynı ara ara atıyor oyundan
    Yapıyor onu hocam çözüm yok maalesef. Eskiden oyun modunu kapatınca Windows 10'da daha iyi gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Yapıyor onu hocam çözüm yok maalesef. Eskiden oyun modunu kapatınca Windows 10'da daha iyi gidiyordu.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler grafik ayarlarını optimize edince sorun çözüldü
  • Arkadaşlar Merhaba.

dün akşam oyunu aldım.xbox one x konsolum.g920 kurup oynamaya çalıştım ama kontroller inanılmaz.araba yerinde durmuyor.videolarda çok stabil duruyor drift atarken.Sanki şerit takip var gibi hareket ediyor direksiyon zorla şeride sokuyor falan.Bu ayarları nasıl yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllidianStormraqe

Arkadaşlar Merhaba.

dün akşam oyunu aldım.xbox one x konsolum.g920 kurup oynamaya çalıştım ama kontroller inanılmaz.araba yerinde durmuyor.videolarda çok stabil duruyor drift atarken.Sanki şerit takip var gibi hareket ediyor direksiyon zorla şeride sokuyor falan.Bu ayarları nasıl yapıyoruz ?

Oyun ayarlarından tüm sürüş yardımlarını kapat, özellikle direksiyon simulasyon modunda olsun yoksa ne oyundan bir şey anlarsın ne elindeki direksiyondan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el temiz konsol bulup oyunu normal satin almak mi daha mantikli yoksa oyunun yaninda verildigi xbox one s almak mi?

• selam,

xbox one x de forza horizon 3 un demosunu oynadım.Televizyonum 1080 P.Bu oyun xbox one x için guclendirme almış.Grafikler oynanıs falan güzel ama bariz sekilde AA eksiği var oyunda.Mesela elektrik telleri,yoldaki çizgiler falan kesik kesik görünüyor.Yolda giderken yerlerde sanki parazit efekti var gibi oluyor.Oysa güclendirme modunun oyunlara cok sey kattığı soylenmışti.Belki de oyuna göre değişiyordur bilemiyorum.Çünkü one x i yeni aldım.Bu oyunu 1080 p tv de oynamıs arkadaslar siz de durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

selam,

xbox one x de forza horizon 3 un demosunu oynadım.Televizyonum 1080 P.Bu oyun xbox one x için guclendirme almış.Grafikler oynanıs falan güzel ama bariz sekilde AA eksiği var oyunda.Mesela elektrik telleri,yoldaki çizgiler falan kesik kesik görünüyor.Yolda giderken yerlerde sanki parazit efekti var gibi oluyor.Oysa güclendirme modunun oyunlara cok sey kattığı soylenmışti.Belki de oyuna göre değişiyordur bilemiyorum.Çünkü one x i yeni aldım.Bu oyunu 1080 p tv de oynamıs arkadaslar siz de durum nedir?

Demo da değil tam sürümde one x desteği var.

• anladım tesekkur ederim

• 1050ti ile oynuyorum ama med-low da oynuyorum mecburen.

Düzgün görüntü için konsol mu almak lazım ille de?

Sistemi yükseltmek çok daha maaliyetli çünkü
  • Oyuna bayıldım. Keşke daha önce Xbox alsaymışım. Bu arada oyunda toplam kaç araba var dlcler hariç bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 10 Mayıs 2018; 22:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Oyuna bayıldım. Keşke daha önce Xbox alsaymışım. Bu arada oyunda toplam kaç araba var dlcler hariç bilen var mı ?
    Saymadım ama sanırım DLC arabaları vesaire toplam 400 araba vardır.

• Arkadaşlar g920 için ayar verebilirmisiniz stabil düzgün sürüşü nasıl yapacağım acaba?

• Arkadaşlar merhaba

Oyunu dün ultimate pack sürümünü aldım. Bu blizzard mountain nedir ? Ultimate sürüm ile verilmesi gereken bir dlc değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Silmeyin hocam üstüne indiriyor.
    kusura bakmayın hocam ya karıştırmışım
  • Ben bugün bu oyun gamepass'e eklenir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Ben bugün bu oyun gamepass'e eklenir diye düşünüyorum.
    Horizon 4 duyurusundan sonra Gamepass'e eklerler diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.