Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çok beğendim cidden çok iyi, 30 fps de akıcılık sorunu yaşamadım one x de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Grafikler efsane gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• TMRT kullanıcısına yanıt
    evet aa eksikliği belli ediyor kendini sadece , o görselde de değil oyun içinde bariz belli ama oyuna kaptırınca çokta sıkıntı olmuyor , neticede 6-7 yıllık donanım var konsolda ve çıktığı yılların donanımlarından bile daha kötüydü ve bu kadar iyi iş çıkarmaları son derece muazzam , aynı anda bende one x te var ve 4k monitörde karşılaştırınca one a ekmek su bile veresim gelmiyor

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    one s te bile gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

evet aa eksikliği belli ediyor kendini sadece , o görselde de değil oyun içinde bariz belli ama oyuna kaptırınca çokta sıkıntı olmuyor , neticede 6-7 yıllık donanım var konsolda ve çıktığı yılların donanımlarından bile daha kötüydü ve bu kadar iyi iş çıkarmaları son derece muazzam , aynı anda bende one x te var ve 4k monitörde karşılaştırınca one a ekmek su bile veresim gelmiyor
    Dün akşam arkadaşlarda 60 inç 4K HDR Philips televizyona benim X'i ve arkadaşın one S'i aynı anda takıp BF1 ve NFS Payback açtık. Ben de benim X'ten soğudum açıkçası hiç öyle oha bu ne ! denecek bir şey göremedim. Hatta One S'e bin kere helal olsun dedim özellikle NFS Payback grafiklerinde. Ya televizyon çok iyi 1080p görüntüyü bile olması gerekenden güzel gösteriyor ya da benim gözlerde sorun var.Gerçi odadaki herkes "neredeyse hiç fark yok" kanısındaydı hepimizin gözler bozuk galiba. Keşke arkadaşta FH3'te olsaydı asıl onda test etseydik Native 4K oyun sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 13 Eylül 2018; 21:22:57 >

• Best of Bond Car Pack geliyor

Ultimate Edition sahipleri bu pakete ücretsiz sahip olacak. Paket 2 Ekim'de çıkıyor.

1964 Aston Martin DB5 (Goldfinger, Thunderball, GoldenEye, Skyfall, Spectre)
    1969 Aston Martin DBS (On Her Majesty’s Secret Service)
    1974 AMC Hornet X Hatchback (The Man With the Golden Gun)
    1977 Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me)
    1981 Citroën 2CV6 (For Your Eyes Only)
    1986 Aston Martin V8 (The Living Daylights)
    1999 BMW Z8 (The World is Not Enough)
    2008 Aston Martin DBS (Quantum of Solace)
    2010 Jaguar C-X75 (Spectre)
    2015 Aston Martin DB10 (Spectre)
  • Arkadaslar oyunu deniyemedim.Standart XBOX ONE da oyun nasıl 1080p mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Best of Bond Car Pack geliyor

Ultimate Edition sahipleri bu pakete ücretsiz sahip olacak. Paket 2 Ekim'de çıkıyor.

1964 Aston Martin DB5 (Goldfinger, Thunderball, GoldenEye, Skyfall, Spectre)
    1969 Aston Martin DBS (On Her Majesty’s Secret Service)
    1974 AMC Hornet X Hatchback (The Man With the Golden Gun)
    1977 Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me)
    1981 Citroën 2CV6 (For Your Eyes Only)
    1986 Aston Martin V8 (The Living Daylights)
    1999 BMW Z8 (The World is Not Enough)
    2008 Aston Martin DBS (Quantum of Solace)
    2010 Jaguar C-X75 (Spectre)
    2015 Aston Martin DB10 (Spectre)
    Harika oyuna çöp DLC otomobiller konusu FH2,3,FM7'nin ardından FH4'te de devam ediyor görünen o ki. Sırf bu yüzden bu oyunu Ultimate olarak almadım. Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bir firmanın çıkarttığı her araç paketi DLC'si bu kadar çöp olamaz. FH2 Volkswagen paketi, FH3 Porsche paketi hariç. Paketteki araçları tek tek satın almaya devam edeceğiz yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Dün akşam arkadaşlarda 60 inç 4K HDR Philips televizyona benim X'i ve arkadaşın one S'i aynı anda takıp BF1 ve NFS Payback açtık. Ben de benim X'ten soğudum açıkçası hiç öyle oha bu ne ! denecek bir şey göremedim. Hatta One S'e bin kere helal olsun dedim özellikle NFS Payback grafiklerinde. Ya televizyon çok iyi 1080p görüntüyü bile olması gerekenden güzel gösteriyor ya da benim gözlerde sorun var.Gerçi odadaki herkes "neredeyse hiç fark yok" kanısındaydı hepimizin gözler bozuk galiba. Keşke arkadaşta FH3'te olsaydı asıl onda test etseydik Native 4K oyun sonuçta.

Alıntıları Göster
    Yalnız o oyunlar native 4k çalışmıyor.O yüzden çok fark göremiyorsun.Ayrıca philips'in hangi modeli bu tv.

büyük ekranda oyun oynamayı sevmiyorum dikkatim dağılıyor ve online oyunlarda sıkıntılı ve birde pc den gelen alışkanlık ,öyle karşılaştırma fırsatım pek olmuyor ama fh4 te denedim bariz fark var , one s benim joker konsolum sağa sola götürmelik, ofise götürüp oyun indiriyorum iki konsoldan da memnunum açıkcası x destekli oyunlarda performans farkıda hissediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yalnız o oyunlar native 4k çalışmıyor.O yüzden çok fark göremiyorsun.Ayrıca philips'in hangi modeli bu tv.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ikisi de 1080p'den 2160p'ye ölçekleme olarak çalışan oyunlar ufak tefek AA farklılıkları ve HDR renk farkları vardı ikisi de One X enchanced olan oyunlar işte. Ne olursa olsun S'te gayet güzel iş çıkartıyor. FH3 veya FM7 olsa arkadaşta iyi olacaktı FH4'te tekrar deneyeceğim grafik karşılaştırmasını. Modelini hiç bilmiyorum ilgi alanım değil ama duvardan duvara denebilecek güzel bir parçaydı televizyon, hangar boyutunda 60 inçten bile fazla olabilir o alet 55 inçlik tv ufacık kalıyor yanında çünkü. Görüntüsü çok hoştu Philips TV daha önce hiç görmemiştim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

büyük ekranda oyun oynamayı sevmiyorum dikkatim dağılıyor ve online oyunlarda sıkıntılı ve birde pc den gelen alışkanlık ,öyle karşılaştırma fırsatım pek olmuyor ama fh4 te denedim bariz fark var , one s benim joker konsolum sağa sola götürmelik, ofise götürüp oyun indiriyorum iki konsoldan da memnunum açıkcası x destekli oyunlarda performans farkıda hissediliyor
    Aynen hocam bu konuda aynı gemideyiz. Ben de PC'de GTX1080 kartla CS:GO'yu 28 inç 144 hz monitörde 4:3 800x600 low çözünürlükte oynayan tayfadanım :) İyi bir FPS oyuncusuyum BF1'de benim One X'i salondaki 55 inç 4K TV'ye falan takınca kendimi tanıyamıyorum adeta. Monitörde kullanıyorum cihazı ben de. TV hiç ama hiç benlik olay değil, PC oyunculuğundan kaynaklanıyor bu durum.

aynen hocam bende ekran kartı fetişi vardı zor kurtardım kendimi , 2014 yılına kadar her ay farklı ekran kartı değiştirirdim dahili bileşenlerin müdavimi idim , tabi ozamanlar forumun en güzel günlerinin son demleriydi amd nvidia tartışmaları olurdu ama millet ne birbirine hakaret ederdi nede rencide ederdi . En son 2014 yılında pc toplamıştım ozamandan sonra temelli vazgeçtim , o dönemler ve öncesi konsollarda online ortam ve arkadaş ortamı harikaydı pc ye göre ,ana donanım olarak konsoldan devam ettim

• Demoyu çok beğendim o chironu nasıl yapmışlar öyle bu oyun değil oyundanda öte birşey:)) sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 13 Eylül 2018; 23:57:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun görüntüleri muazzam olmuş güzel fakat biz hep böyle tarla çayır çimende mi yarışacağız? :)

Sanki FH 3 haritası daha güzeldi.
    İngiltere haritasında her yer tarla, yollar da dar Açık Dünya hissini önceki oyunlar gibi hissetmedim.
    Tabi esas oyun gelince farklı alanlara gideceğimizden umarım çevre değişiyordur
  • Normalde boyutundan dolayı indirmeyecektim ama burada öyle bir övülmüş ki şimdi bıraktım indirmeye Fifa 19 ile beraber, yarın bakarım artık. Merakla bekliyorum.

• Oyunun grafiklerin de bariz gelişme var. Atmosfer çok iyi gerçekten. Britanya’nın o soğuk iklimini hissettiriyor oyun size. 30fps ama akıcılık süper. Onun dışında harita boyutu FH3 ile aynı gibi ama bu harita çok dolu. FH3’deki gibi kuru bir harita yok. Britanya diye çok heyecanım yoktu ama oynayınca fikrim değişti açıkçası. (Xbox One S -1080p)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pc de gtx 1050 ti ile high settings ve 8x msaa ultra ssao ile 60 fps civarı oynadım. Bazen harita geç yükleniyor (demo diye önemsemedim ama full oyunda kabul edilemez) onun dışında optimizasyon çok iyi. Fh3 oynanmıyordu benim pcde. Bellek kullanımını çok azaltmışlar (8 gb single ram var bende).

Oynayışa gelirsek. Supercarlar çok zevkli ama audi tts kullanırken aşırı hissiz geldi. Galiba titreşim kapalıydı kolun. Belki ondan olabilir. Ama genel olarak fh2 nin çok daha iyi sürüş dinamikleri vardı bence.

Yeni kamera açısı favorim oldu ama motor ve egzoz sesi çok az geliyor bu kamerada da.

Kış ve ilkbaharı beğenmedim. Full oyunda görmek lazım. Sonbahar çok güzel olmuş.

Genel olarak oyunu beğendim. Full oyun çıksa da az yanlasak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende FH3 ü haritasını daha iyi buldum sanki. Çok dolu derken farklı yerlerde yarıştınız mı oyunda?
    Ben bir buçuk saat kadar oynadım tarladan başka bir şey görmüyorum :) Bazı yollarda evler var ama onlarda aynı model

Oyunu Ultimate Edt olarak aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 14 Eylül 2018; 8:34:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.