Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nightwing

Hocam ben deniyorum ama bakıyorum sürekli jip yarışları falan veriyor çoğu zaman zorlanıyorum. Hala tam çözemedim oyunu. Siliyorum ve yeniden kuruyorum sürekli... Siz ne tavsiye edersiniz? Birde herhangi bir yarışa girecekken mevcut ilerlemeniz silinecek gibi bir uyarı veriyor kafama göre yarış da yapamıyorum. Sistemi tam çözemedim sanırım..

Alıntıları Göster
    Gamertagim

Pudingk

Eklersen yardımcı olur anlatırız dostum, bu akşam bir arkadaş ile girdik sezonluk yarışlara mesela ben çok kötü sürdüm diğer arkadas bu yarışı 2 kez yapmış olduğu için rahatlıkla 1. Oldu. Beni de kurtarmış oldu sagolsjn.

Biz sadece online sezonluk görev yapıyoruz genelde 12-2 arası oynuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 29 Mayıs 2020; 3:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Gamertagim

Pudingk

Eklersen yardımcı olur anlatırız dostum, bu akşam bir arkadaş ile girdik sezonluk yarışlara mesela ben çok kötü sürdüm diğer arkadas bu yarışı 2 kez yapmış olduğu için rahatlıkla 1. Oldu. Beni de kurtarmış oldu sagolsjn.

Biz sadece online sezonluk görev yapıyoruz genelde 12-2 arası oynuyoruz

Alıntıları Göster
    Tamamdır ekliyorum teşekkür ederim

• Arkadaşlar ben genelde eleme oyunu oynuyorum. Çevirdiğim çarklarla şansıma para gelirse iyi para biriktiriyorum.

Size sorum en güzel para nerelerden toplanır.

Birde vereceğiniz tüyolar varmı.

Oyunda şunları kesin yap vs

• Otomobil tarihinin şüphesiz en ezeli rekabetlerinden birini forza horizon 4'e taşıdık. Gerçekte olduğu gibi oyunda da kafa kafaya bir mücadele oldu. Sizin tarafınız hangisi 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Arkadaşlar ben genelde eleme oyunu oynuyorum. Çevirdiğim çarklarla şansıma para gelirse iyi para biriktiriyorum.

Size sorum en güzel para nerelerden toplanır.

Birde vereceğiniz tüyolar varmı.

Oyunda şunları kesin yap vs
    Uzun yarışları (Goliath, Marathon vs) tur sayısını arttırarak yaparsan iyi para toplayabilirsin. Youtube’da başka yollar da vardır mutlaka.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    teşk ederim eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Otomobil tarihinin şüphesiz en ezeli rekabetlerinden birini forza horizon 4'e taşıdık. Gerçekte olduğu gibi oyunda da kafa kafaya bir mücadele oldu. Sizin tarafınız hangisi 🤔
    Mitsubishi Evo X

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Yarın çıkması gereken series 23 güncellemesi ve dolayısıyla oyuna eklenecek olan yeni araçlar belirsiz süreliğine ertelenmiş.

Ama yarışlara tam gaz devam. Oyundaki en nadir iki aracı yarıştırdık. Kazanan kaybedenin aracını müzayede aracılığıyla aldı 😃

• Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Bunlar da benden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Yarın çıkması gereken series 23 güncellemesi ve dolayısıyla oyuna eklenecek olan yeni araçlar belirsiz süreliğine ertelenmiş.

Ama yarışlara tam gaz devam. Oyundaki en nadir iki aracı yarıştırdık. Kazanan kaybedenin aracını müzayede aracılığıyla aldı 😃

Yahu Megane'la Hondaya kafa tutulur mu hiç Bende şu 3 ü bitirip geliyim diyorum artık yavaş yavaş 4 e ))

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Yahu Megane'la Hondaya kafa tutulur mu hiç Bende şu 3 ü bitirip geliyim diyorum artık yavaş yavaş 4 e ))

Alıntıları Göster
    hocam çaktırma megane biraz modifiyeli ama güzel yarış oldu be. Gel hocam, geç bile kalmışsın, bizim yarışlara da katılabilirsin, bi dh kapışması yapar videoya alırız 🤔

• Fotoğraf çekmeyi ben bilmiyorum sanırım. Forza galerisinde adamlar şaheser çekiyorlar ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

Ferrari 599XX evo 443km/s hızı geçmiyor izlediğim bir kaç videoda 515km/s hızlara çıkıyordu

X999 kademesinde herşeyi full takılı ama 443de kitli kalmış gitmiyor

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Dostum garajdayken aracını seçip yükseltme bölümüne gel, orada yeni ayarlar bul bölümünden bakıp uygun olan birisini indirip kur. Bazen araca ekstra ayarlar yapılarak hızı artırılabiliyor, orayı biraz karıştırsan ne demek istediğimi anlayıp olayı çözersin zaten :)
  • Arkadaşlar oyun nasıl bitiyo yani kariyer modunda haritadaki tüm yarışları yaptım alıncak yerleri aldım görevlerin hepsinde tamamlandı diyo ama bundan sonrası nasıl ilerlicek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

Arkadaşlar oyun nasıl bitiyo yani kariyer modunda haritadaki tüm yarışları yaptım alıncak yerleri aldım görevlerin hepsinde tamamlandı diyo ama bundan sonrası nasıl ilerlicek.
    Tüm yarışları vs. bitirdiysen haftalık etkinlikleri yapabilir veya multide takılabilirsin. Onun dışında oyunun bir hikayesi olmadığı için bir sonu da yok.

• Merhabalar,

Xbox one x kullanıcısıyım, cihazı yeni aldığım için alışmaya çalışıyorum.
    Gamepass üyeliğim de var ve Forza'yı indirdim ancak tabii standart sürüm olduğu için yeni eklenen araçlar ve ek paketler yok.
    Az önce baktığımda ultimate sürümün 200 lira olduğunu gördüm.
    Satın almak istersem bu fiyattan alacağım sanırım.
    Bir de oyunu satın aldığımda oyunda bugüne kadar kaydettiğim ilerleme siliniyor mu yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Merhabalar,

Gamepass üyeliğim de var ve Forza'yı indirdim ancak tabii standart sürüm olduğu için yeni eklenen araçlar ve ek paketler yok.
    Bir de oyunu satın aldığımda oyunda bugüne kadar kaydettiğim ilerleme siliniyor mu yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor?
    Gamepass üyeliğiniz varsa ultimate sürümü satın almak yerine, 70 liraya ultimate dlc pakedini satın alabilirsiniz. Ekstra Tüm araç ve haritalar dahil bu pakette. Oyundaki ilerlemeniz de sıfırlanmaz.

Microsoft Store
    Forza Horizon 4 Ultimate Eklenti Yığını Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/forza-horizon-4-ultimate-add-ons-bundle/9p7jj1fkqwxh?activetab=pivot:overviewtab

• quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Merhabalar,

Aynı hesapta oynadığınız sürece ilerlememiz silinmez, oyunu gamepass’dan veya store’dan almanız, kutulu veya digital olması bir şey değiştirmez.

• Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Kendi ana hesabımda oynuyorum. Dediğiniz gibi sadece dlc paketini almak daha hesaplı olacak bu durumda.
    Olur da oyun Gamepass'ten çıkarılırsa o zaman satın alma işini düşünürüm.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.