Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyun için bütün PlayStation Exclusive leri den vazgeçtim artık xbox kullanıyorum. Gerçekten büyüleyici herşeyi ile harika. Şimdi Series X ile birlikte bütün Forza serilerine 4K 60 fps desteği geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 senedir Piyasada gezen Sony çıkıpta şu oyunun kalitesinde neden bir araba yarışı yapmıyor !! Sonra neden Xbox diye

soruyolar nedeni bak yukarda at gözlüğünü çıkar öyle bak ama yoksa bişey göremezsin yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 16 Haziran 2020; 19:30:3 >
  • Ne zaman geliyor Seri 23? Sıkmaya başladı ne etkinlik var ne yeni araç

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Ne zaman geliyor Seri 23? Sıkmaya başladı ne etkinlik var ne yeni araç
    Bu perşembe geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 23'ün kış mevsimi %76da kaldı benim? Tamamlanmayan bir kısım kalmadı, nasıl alıyoruz toyotayı
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Saati kontrol ediyor musunuz? Teredonun düzgün çalışması için saatin doğru olması gerekiyor. Bir sefer tüm akşam çalıştırmak için uğraşmış sonra saatin 3 dakika geri olduğunu farketmiştim. 3 dakika! Niyeyse..
  • Oyuna yeni gelen 1988 mr2 sc ve 1995 Toyota mr2 gt, namı diğer küçük Ferrari sizlerle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 25 Haziran 2020; 22:49:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Sezon 23'ün kış mevsimi %76da kaldı benim? Tamamlanmayan bir kısım kalmadı, nasıl alıyoruz toyotayı
    Son update ile oyunun içine ettiler, herkesde sorunlu sanırım o yüzdeler. Bende Yaz, Sonbahar ve Kış mevsimleri %100 yapmama rağmen eksik görünüyor. Yeni gelen kupalardan birisi açılmıyordu, onu küçük bir güncelleme ile çözdüler ama bu seferde bugün başlayan mevsimde Retro Supersport araca sahip olup sürdüğüm halde görev tamamlanmıyor. Oyun iyice karıştı anlayacağınız.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    retro spor car seçerek yapın, bende şans eseri fark ettim orada yazım hatası olmus
  • Visam Lord kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben de bu şekilde düzelttim. ama yaptıkları hata bana 1.5 milyon küsür krediye mal oldu. ilk önce BMW M1 aldım onu kabul etmeyince 'heralde bu superspor değil' diyerek Ferrari F40 aldım. e ne olacak şimdi onların hatası yüzünden benim krediler yalan mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccursa

teşekkürler ben de bu şekilde düzelttim. ama yaptıkları hata bana 1.5 milyon küsür krediye mal oldu. ilk önce BMW M1 aldım onu kabul etmeyince 'heralde bu superspor değil' diyerek Ferrari F40 aldım. e ne olacak şimdi onların hatası yüzünden benim krediler yalan mı olacak?
    Yani bu hata olmasa o arabaları almayacakmıydın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Yani bu hata olmasa o arabaları almayacakmıydın?

Alıntıları Göster
    açıkcası BMW M1'i alırdım da 1.5 milyon verip Ferrari F-40 almayacaktım. en azından şu aşamada değil. problem onların hatası yüzünden benim kredilerimin boşa gitmesi.
  • quote:

açıkcası BMW M1'i alırdım da 1.5 milyon verip Ferrari F-40 almayacaktım. en azından şu aşamada değil. problem onların hatası yüzünden benim kredilerimin boşa gitmesi.

Alıntıları Göster
    Niye 1 Milyon veriyorsun ki? Müzayede de 200 bine düşüyor her iki araçta maks

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen yine iyisin, ben “acaba araba satın almam mı gerekiyor?” diyerek gidip o sınıfta almadığım tek arabaya 5 milyon verdim. 750 ye yakın araba, 40 milyon kadar para olunca dokunmadı o ayrı mesele, zaten alacaktım o arabayı da :)
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]
  • Nfs Heat oynadım bugün Ea Access sayesinde eğer o oyunsa Forza Horizon nedir.
  • Kanata araba takmışlar

• Spoilerların kapışması

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Bir kısmını izledim çok güzel olmuş video eline sağlık araba da çok güzelmiş uzun zamandır girmiyorum forza 4 e nasıl alınıyor etkinlik mi var bu araba için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

Bir kısmını izledim çok güzel olmuş video eline sağlık araba da çok güzelmiş uzun zamandır girmiyorum forza 4 e nasıl alınıyor etkinlik mi var bu araba için
    Eyvallah hocam, evet bu haftaya özel etkinlikle alabilirsiniz zenvo yu. Perşembe ye kadar süresi var. Basit bi şekilde alınıyor zaten, yarış filan yapmanıza gerek yok. Horizon festival alanın orda herhangi bi araçla fotoğraf çekmeniz yeterli bu aracı almak için.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.