Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (86. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bosver Forza Horizon 4'u sen Forza Motorsports 7 ligimiz icin bizim oyun grubuna katil :) Puanlı yarislar 7.sezonda da devam ediyor. ilgilenirsen ozelden yaz bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 11 Ocak 2021; 17:15:18 > -
8.35 GB güncelleme gelmiş.
BUG FIXES
Fixed an issue that prevented the player from chapter 1 of the Top Gear story.
Fixed an issue that would cause some players to be put into a different car when relaunching the game on Xbox One Series S/X
Made some minor fixes to the Quadra V-Tech, including fixes for behavior in the Paint Shop and ForzaVista
Stability Improvements
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 14 Ocak 2021; 13:25:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Aynen hocam bugün geldi, taze taze sürüp videosunu çekeyim dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Her konuya şu linki atmasınız iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: DePiedra0
https://t.me/dhxboxtopluluk
Ayrı bir konu açıp orada paylaşım yaparsınız daha etkili olacaktır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneriniz için sağolun. Böyle devam edeceğim. Forza crossplay bir oyun ve sadece Microsoft tabanlı oynanıyor. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinŞu araba USA da 60 bin dolarmış TR de 3,5 milyon tl ye satıyorlar
Alıntıları GösterHocam bizde de 60 bine bunu alıyorsun ne eksiği var corvette den 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah belamızı vermiş resmen atom şart
-
Beyler bazı yerlerde 20-25 liraya çoklu hesap satılıyor. Oradan alsam sıkıntı yaşar mıyım?
-
Oyun Steam de dublajlı olacağı söyleniyor fakat oyunda sadece altyazı mevcut bı yanlışlık var orada
Steam gelmesi neden büyük bir olay arkadaşlar bilmediğimden soryuyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35Steam gelmesi neden büyük bir olay arkadaşlar bilmediğimden soryuyorum
Büyük olay değil, oyun arşivi komple steam de olan takıntılı tipler var ne olursa olsun steam den başka yerden oyun almıyorlar o tipler sevinmiştir yoksa PC si olupta bu şaheseri oynamayan bence yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: xbox game
Oyun Steam de dublajlı olacağı söyleniyor fakat oyunda sadece altyazı mevcut bı yanlışlık var oradabenimde kafamı karıştırdı o..
bu arada oyun içi direksiyonu çevirme animasyonu hala 90 derece mi? direksiyon ile oynayınca biraz çirkin geliyor bu olay..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X