Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydaa. Neyse dublaj olması iyi olurdu ama bu oyun için çokta önemli değil. Altyazı olsa yeterli.
  • Neyse en azından altyazı iptal olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta sonra: Elimizde olmayan nedenlerle altyazıyıda kaldırdık.
    Siz bence oyun çıkana kadar altyazıyada sevinmeyin. Yarış oyununda altyazı ne işimize yarayacaksa artık.
  • Sonraki açıklamada altyazı, Daha sonrakinde de gelecekteki yerelleştirmeler iptal olur

• Araba yarışında bile dublaj yapamıyor, bizde Geow Halo için bekliyoruz. MS harbiden bu işte rezaletsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Şu anda zam gelir belki düşüncesiyle ön sipariş versenizde , çıkış tarihinden 1 hafta önce ücret kredi kartından çekiliyor . O tarihte fiyat artarsa yine zamlı ücretten almış olacağız

Ön sipariş verdiğiniz fiyat neyse karttan onu çekiyor dıye biliyorum. Bunu test ettiniz mi yoksa ezbere mi yazdınız?

Alıntıları Göster
    Bu sorunun kesin cevabını bilen varmı arkadaşlar? Kur artışından önce verdik ön siparişi 228'den, kur artışını yansitacaklarsa bir anlami yok preorder olayının.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Bu sorunun kesin cevabını bilen varmı arkadaşlar? Kur artışından önce verdik ön siparişi 228'den, kur artışını yansitacaklarsa bir anlami yok preorder olayının.

Alıntıları Göster
    Ben ön siparişi verdim.Karttan çekildi tutar.Ön yüklemeye açıldığı gün, otomatik indirecek.O yüzden yukarıda arkadaşın yazdığı bilgi yanlıştır.
    Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ekim de çıkacak oyunun parasını bu kadar erken çekmez Microsoft emin misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekim de çıkacak oyunun parasını bu kadar erken çekmez Microsoft emin misiniz?
    Evet hatta, oyunun masaüstünde, ikonu bile oluştu.

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Hmm siz pc ye almışsınız onu bilemeyecem ama xbox da parayı bu kadar erken çekmiyorlar karttan ona eminim

• quote:

Hmm siz pc ye almışsınız onu bilemeyecem ama xbox da parayı bu kadar erken çekmiyorlar karttan ona eminim
    Yalnız bu hesap ile xbox'da da oynanıyor diye biliyorum. Play anywhere boşuna yazmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Ağustos 2018; 0:9:20 >
    Evet oynanıyor ama siz ödemeyi windows store dan yapmışsınız onun ödeme sistemi farklı sanırım.

• Microsoft Store her yerde aynıdır. Bende Xbox üzerinden satın aldım ve parayı çekti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön sipariş yaptıysanız fiyat istediği kadar artsın. Etkilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben ön siparişi verdim.Karttan çekildi tutar.Ön yüklemeye açıldığı gün, otomatik indirecek.O yüzden yukarıda arkadaşın yazdığı bilgi yanlıştır.

Alıntıları Göster
    Benim karttan parada çekmediler ama bana da bu oyuna sahipsiniz diyor. Haydi hayırlısı

• Sizce Ultimate Edition'ı almaya değer mi? Bana teklif cazip geldi. We Happy Few gibi oyunu çıkarır çıkarmaz fiyatın 2 katına çıkma ihtimalini de göz önünde bulundurarak düşünmeye çalışıyorum (bu fiyat 1,5 katından fazlaya çıkmaz gerçi). + bir adet FH3 parası ama az buz da değil fark. Kararsızım.
  • berqo kullanıcısına yanıt
    Değer çünkü 2 tane single player içerik gelecek yeni bölgeler eklenecek haritaya. Sadece araç dlc leri gelseydı onermezdim.

We Happy Few ne alaka bu arada anlamadım? O oyun zaten 79₺

• quote:

Değer çünkü 2 tane single player içerik gelecek yeni bölgeler eklenecek haritaya. Sadece araç dlc leri gelseydı onermezdim.

We Happy Few ne alaka bu arada anlamadım? O oyun zaten 79₺
    Hocam ben We Happy Few'u 210 tl görüyorum. Çıkmadan önce 79 tl idi.

Her neyse, sanırım 370 lira ateşleyip 28 Eylülde hayatıma kısa bir mola vereceğim 3 tane de Horayzın edişın (aka Forza Edişın) araç da cabası. Hayvan gibi livery yapıp legend painter olmadan geçmiycem bu sefer 3'de çok fena elimde patladı Porsche'ler

• berqo kullanıcısına yanıt
    Aynen 209₺ olmuş oyun şimdi gördüm asla verilmez o oyuna o para.

• Bu oyunu yapan ekip bana göre efsane olan project gotham racing serisini yapan ekiptir ki forza horizon serisi mükemmeldir bu adamlar araba yarışını yapmayı gerçekten iyi biliyor xbox one x sahipleri bu oyunda 4k oyun oynamanın tadını çıkartıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum herkese iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.