Şimdi Ara

Forza Horizon 4 - Launch Crash Fix / Açılmama Sorunu Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım yazılımın her zaman en güncel version olması gerektiği takıntısı yüzünden 3 haftadır Forza oynayamıyordum.

Windows 10'un 2004 version'lu update'ini bekliyordum, bir türlü bana gelmedi yeni verison. Ben de "Windows'un kendi sitesinden indiririm belki" düşüncesiyle baktığımda, indirilen media tool'unun zaten en güncel (2004) olduğunu görüp sevinçle bilgisayarımı formatladım.

Gelin, görün ki; Forza Horizon 4, açılmamaya başladı!

Oyunum orjinal.

Windows 10 - 2004 update ile birlikte, bir çok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Bu adreste görüleceği gibi, "Bilinen Sorunlar" başlığı altında da PC / Crash Hang Type: Activation başlığıyla da yer almakta. Ancak 3 haftalık araştırma sonunda anladım hiçbir çözümü olmadığını. O kadar fazla oynadım ki Windows ayarlarıyla, dün gece bilgisayarım çöktü. Sistem dosyalarını o kadar kurcaladım ki, log-in olamadım bir daha Windows'a :)

Neyse,

1909, 2004'ten önceki son kararlı sürüm Windows'tu. Bi' siteden onun ISO'sunu bulup USB'me, formatlanabilir şekilde kurdum.

Sorun çözüldü :) Benzer durumu yaşayan arkadaşlarım için çözüm; Windows 10 - v.1909

English Short Description:

When I updated to Windows 10 - 2004 version, Forza Horizon 4 started to crash at launch. There is no fix at that version. You have to return to Windows 10 - version 1909.

• Çözüm bulabildiniz mi ? Ben de aynı sorunla karşılaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sgoodsitgets

Çözüm bulabildiniz mi ? Ben de aynı sorunla karşılaştım.

Windows 10'un 1909 sürümünde çalışıyor, daha yeni bir sürüm olursa çalışmıyor oyun. Belki çok sonradan gelen güncellemelerle sorun çözülmüştür, bilemeyeceğim ama ben v.1909 ile devam ediyorum şu anda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    14 yıl önce açıldı
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.