TheDartyoutube Forza Horizon 5 is a racing game developed by Playground Games and published by Xbox Game Studios. It will be the fifth Forza Horizon title and twelfth main instalment in the Forza series. The game is set in a fictionalised representation of Mexico. It is set to be released on 9 November 2021 for Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X and S.
Forza Horizon 5 is a racing video game set in an open world environment based in Mexico. The game has the largest map in the entire Forza Horizon series, being 50% larger than Forza Horizon 4. The map was described by creative director Mike Brown as one of the most diverse Forza Horizon maps the team has built.
The map in Forza Horizon 5 contains areas like an active caldera volcano, jungles and beaches, ancient Mayan temples, and cities such as Guanajuato. Players can explore the open world freely, though they can also compete in multiplayer races and complete the campaign mode. Both the cars featured in the game and the player character can be extensively customised. The game is the first in the franchise to support ray tracing on cars (although this is only available in ForzaVista). https://www.youtube.com/watch?v=inPfRSRm3tY |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (14. sayfa)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fizrILXJTnw&feature=youtu.be
Bu ne grafiktir yiğidim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fena downgrade yemiş. Gta 5 modu gibi duruyor. Her yayınladıkları oynanış videosunda grafikler sürekli adım adım düşüyor. İlk tanıtım videosundaki grafikler böyle değildi.
-
Tamam ne güzel herkes satin alır işte. 2080ti 3090 alanlar toplumun %1i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun daha düşük kartlarda çalışması sevindirici tabi. Bende game pass var. Çıktığında dener bakarım. Ama her yeni videoda grafikler sürekli yavaş yavaş zayıflıyor. İlk videodaki çevre ve araç geometrisi her videoda belirgin şekilde sürekli düşüyor. Firma fh3le fh4te demo yayınlamıştı. Nedense fh5 için demo çıkarmıyorlar. Oyun patlamasada çok yüksek puanlar alacak kadar harika çıkmayacak sanırım. Zaten görev ve araç sürüşü olarak fh4 falan bayağı tırttı. Grafik ve araç bolluğundan seviliyordu. Fh5te grafikte patlarsa işleri zor.
-
sözlükten direk kopyala yapıştır yapsaydınız ayrı ayrı yazmanıza gerek yoktu
-
Gerek yok orayada burayada ayrı ayrı yazabilirim.
-
-
Ulan 1650 şunu da çalıştır yeter. Ön sipariş verirdim de patlarım diye korkuyorum. Low da kabül.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ücretsiz Gamepass alıp deneyin hocam. FHD'de ince ayarla 30 FPS üzeri rahat oynanır diye düşünüyorum 1650 ile.
https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-3-aylik-xbox-game-pass-ea-play-yaniyor--150808445-14#150888427
-
Sağ ol hocam bir bakayım.
Her yeni oynanış videosunda grafiklerde düşüş varmış gibi geliyor. Zaten fh4 üstüne pek bir şey eklenmemişti, bu fiyata değer mi tartışılır sadece harita ve ses için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 22 Ekim 2021; 11:54:59 > -
Düşsün düşsün.
steam de açılmadı değil mi ?
-
Yukarıda bende yazdım aynısını. Her çıkan yeni videoda grafikler yavaş yavaş yavaş aşağı çekiliyor gibi. Özellikle çevredeki otlarda ilk tanıtım videosundaki zengin detaylar yok. Oyun dünyasının geometrisi zayıflıyor gibi geliyor her videoda.
Şu videoda 31. saniyeyi durdurup sol uzaktaki otlara bakın. Sanki oyunu lowda açmışlar gibi. Bitki örtüsü çok zayıf duruyor. 38. saniyede sol uzaktaki tepede direkt gta 5 medium grafik ayarı gibi. Tabi adamlar oyunun hangi aşamadaki versiyonunu oynuyor bilemiyoruz. Final sürümde belki bu açıkları kapatacaklar veya adamlara gönderdikleri demoda yüksek ayarlar kilitlidir bilemiyorum. Nedense önceki oyunlara çıkan demo bu oyuna çıkmadı.
TheDartyoutubeForza Horizon 5 is a racing game developed by Playground Games and published by Xbox Game Studios. It will be the fifth Forza Horizon title and twelfth main instalment in the Forza series. The game is set in a fictionalised representation of Mexico. It is set to be released on 9 November 2021 for Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X and S. Forza Horizon 5 is a racing video game set in an open world environment based in Mexico. The game has the largest map in the entire Forza Horizon series, being 50% larger than Forza Horizon 4. The map was described by creative director Mike Brown as one of the most diverse Forza Horizon maps the team has built. The map in Forza Horizon 5 contains areas like an active caldera volcano, jungles and beaches, ancient Mayan temples, and cities such as Guanajuato. Players can explore the open world freely, though they can also compete in multiplayer races and complete the campaign mode. Both the cars featured in the game and the player character can be extensively customised. The game is the first in the franchise to support ray tracing on cars (although this is only available in ForzaVista).https://www.youtube.com/watch?t=31&v=inPfRSRm3tY&feature=youtu.be
-
Oyunu pc / series x/s hangisinde oynadığı belli değil.
-
Hayır
Sadece xbox a gelmiş diye biliyorum erken erişim. Pc de olsa illa performans testi görürdük.
Tanıtım videosu bir tık abartı olmuştu o doğru ama o grafiklerle çoğu kart ağlardı bunuda görmek lazım 3080i olan adam yaşar zaten o ayarlarda oyunu.
Video izledim sanli motion blur dan dolayı öyle birşey oluyor gibime geldi.
Grafikleri içinse yol ve araçlar mükkemmel olmuş. Şehrin içini beğenmedim yüzeysel olmuş biraz Fh4 deki gibi farklı yapılar çok yok hep aynı şeyler.
Bilmiyorum bana bir garip geliyor oyun. Şahsen çok farkı olmayacak Fh4 ün gelişmiş versiyonu işte.
TheDart series x de oynuyor hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X