Multiplayer oynarken daha açılışta geçiyorlar! arabalar farklı ondanmıdır acaba? yoksa hile mi yapıyorlar? |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (182. sayfa)
-
-
Araç farkı maalesef :( Horizon Açıkta belli araçlara belli modifikasyonları yaparsanız yenilmez oluyorsunuz. Özellikle son gelen Hot Wheels araçları çok iyidi ben oynamaya ara verdiğimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40 serisi kart kullanamayanlar için DLSS 2 desteği devam ediyor. Refleks ise önceki serilere kadar desteklenen bir teknoloji yani dolaylıda olsa faydası olacak fakat en çok 40 serisi kart sahiplerine katkı sağlayacak bir güncelleme olacak. Ekran kartları çok hızlı gelişiyor ve özellikle 40 serisinde DLSS 3 önemli bir performans artışı sağlıyor, gerçi oyun şu an DLSS 2 ile birlikte zaten iyi performansta yani 40 serisi kart yoksa ama 20 ve 30 serisi kartlardan varsa yine DLSS ten yararlanılabiliyor.
-
Araçlarda kalkış lastiği takılmış olabilir, yükseltmeler hız odaklıdır ama viraj kabiliyeti vs. düşüktür. Öyle dört dörtlük araç yapmak imkansıza yakın.
Yani o araç kalkışta drag aracı gibi kalkıyorsa ilerde çok tökezler.
Mesela AWD araç yaparsın RWD kadar olmaz ama dönüşler daha kontrollü olur. RWD yaparsın uçarsın ama virajlarda sağlam yavaşlaman gerekir.
Şu videoya bak mesela. İzlemesi de keyifli, yarıştaki Supra aracı bu yaşadığınız olaya en güzel örnek olabilir.
IsuckAtDrivingyoutubeOne of my best online race yet in The Colosus with the S1-Class Lamborghini Veneno. That widebody Supra tho Tuned used from this video: https://youtu.be/X1R2O-_XsdE Tuned by: Grandma Driving: 138 222 358 Nalak28: 174 562 419 Join the ISAD discord channel! https://discord.gg/A7cFJYR Follow me on Twitch & Twitter! https://www.twitch.tv/isu3katdriving https://twitter.com/ISAD_YT #ForzaHorizon5 #ISAD #TheColossushttps://www.youtube.com/watch?v=g6jaB-HQXUQ
-
Ben ciddi ciddi oyunun çark sisteminin sorunlu olduğunu düşünmeye başladım. Yani olur da bu kadar olmaz be bi tane daha Clio gelse jackpot a*
-
-
Merhaba,
Forza Horizon 5 almak istiyorum ama standart sürüm ile Premium arasında kaldım.
Daha önce hiç oynamadım o yüzden oyun içi mekanikleri bilmiyorum. Oyundaki tüm arabalara standart sürüm ile erişebilir miyim? Yoksa bunun için Premium sürüm mü gerekiyor?
Ya da tüm arabaları oyun içi parayla satın alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak aşırı pahalı mıdır?
Son olarak Premium sürümde haritada bir farklılık var mı, harita daha çok büyüyor mu?
Şimdiden teşekkürler.
-
Araçları eninde sonunda toplamanız mümkün. Ama Premium sürümde 2 yeni harita var. Biri Hot Wheels, diğeri ise 29 Mart'ta gelecek olan Rally haritası. Standart sürüm bunları kapsamıyor maalesef. Standart sürümde sadece Meksika haritası mevcut.
-
2010 megane ve 2016 cliodan toplam 36m para kastım iyi de oldu. Para ihtiyacı olana duyurulur satın gitsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 18 Mart 2023; 21:59:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkcası Hot Wheels pek sarmadı. Rall oynamak istesem de daha gerçekçi Rally oyunları alıp oynarım diye düşünüyorum.
Öğrenmek istediğim oyundaki tüm arabaları oyun içi para ile zamanla alıp alamadığımdı. Kolay erişmek beni sıkardı.
Çok teşekkür ederim yardımınız için
-
-
Çok doğru bir düşünce. Bence standart sürümü al geç. Forza horizon 4 gibi değil genişletme paketi. Değmez bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DLSS'i bu oyuna iyi entegre etmişler. 28 Mart ralli genişleme paketi güncellemesi ile birlikte de DLSS 3 desteği gelecek. 1440p'de 200 üstü fps'leri görebilir 40 serileri. Artık geliştirici firmalar, PC kullanıcıları için ve özellikle de 240Hz monitör kullanıcılarını düşünerek DLSS gibi teknolojilerin kodlarına implementasyonuna öncelik vermeleri önemli bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 19 Mart 2023; 15:22:20 > -
Evet çekindiğiniz gibi bazı araçları Premium paket içerisindeki CAR-PASS olmadan alamazsınız.
NOT: bir araştırın CAR-PASS ayrı da satılan bir şey sonuçta.
-
Hocam sistemin nedir ?
Hocam laptopla oynuyorum. i5-9300H, 16. GB ram, GTX 1650 gpu. Orada bir dönem ısınma sorunu yaşadığım için grafikleri bayağı düşürdüm. Şu an 1920x1080 orta grafik ayarları ile oynuyorum.
Teşekkür ederim, oyun saçma olmuş - illaki araç modifikasyonu yapmadan multiplayer oynamak istenir.
-
Hazır yapılmış yükseltmelere bakabilirsin hocam. Ama işte o da yarıştan yarışa değişiyor.
Mesela yağmurlu yarışta yapacağın ayar ile kuru havada, veya toprak yolda yapacağın yarış ile asfalt yolda yapacağın yarışlar arasında çok fark oluyor. Sen bir tane hazır ve en çok beğenilen ayarı kullanıyosun ama hepsine uymuyor.
Bu noktada oyun aslında seni bu ayarları öğrenmeye yönlendiriyor zorunlu da olsa. Zevkli oluyor ama ben sıkıldım bir noktadan sonra saldım. Keyif amaçlı yarışıyorum, genelde 4-5-6. sıralarda bitiriyorum.
-
Sizce de Forza Horizon 5 sıkmadı mı? Sürekli toz toprak yarışları dağlık bayır Rally yarışları. Bu sezon her mevsim öyleydi. Yeni gelen güncelleme de rally ağırlık olacakmış :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X