Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza Horizon 5 - Tüm Xp ve Hızlı Seyahat panoları haritası;

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 6 Kasım 2021; 3:18:38 >
  • birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    Bu tarz oyunlar umarim seye düşmez. Çünkü hak etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steamden oynayanlar fh4 gibi optmizasyon sorunu ya da sacma sapan droplar yasiyorsa bilgilendirirse sevinirim. Duruma gore gamepass alip magazadan indirecegim

• Haklisiniz hocam, benim gibi oyun dunyasina uzak insanlar için ideal ama o şey.

Gamepass 35-50 tl araliginda uyelik aliniyormuş, o şekilde kiralayacağim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    29 tl aylik ben de düşünüyorum ama steam yorumlari gelsin bakicam

• Steam ile ilgisi ne oluyor acaba, microsoft storedan xbox indirip ordan indirilmiyor mu oyun?

Fh4 steamden cikarken baya problemli cikmisti fps sorunlari drop sorunlari derken aylarca düzelmedi oyun zevki birakmadi bende.

Fh5 te mi ayni diye bekliyorum yorumlari yoksa elimde dualshock 4 var steamden alinca ds4 ile oynuyorum oyunu.

• Oyunu bir seferde 6 saat oynadım. Özlemişiz Forza oynamayı bu oyun gelmeden FH4 ü bıraktım ki iyice keyfi çıksın diye öylede oldu. İlk izlenimde uzak çizim mesafelerinin düşük kaldığından bahsetmiştim fakat bu durumu sadece oyun için Benchmark testinde gözlemledim, normal oynanışta uzak çizimlerde gayet kaliteli görünüyor. Elbette oyunun hazır grafik ayarları seçilse dahi üzerinde olan grafik seçenekleride var, 4K çözünürlükte her ayarı en sona alıp oynadım ve şu anki teknoloji ile yapılabilecek en iyi görselliğe sahip oyunlardan birisi olmuş. FH4 ü oynayan birisi dışarıdan baktığında aynı oyunun güncelleme hali almış gibi görebilir fakat oyunda dikkat çeken yenilikler var. Başta araç kullanımı uzun süre FH4 oynasamda biraz farklı geldi fakat oynadıkça alıştım ve Meksika manzalarının tadını çıkarmaya başladım. Harita çok büyük, yine yapılabilecek çok fazla etkinlik var. Başta pek bir etkinlik görünmüyorken kısa süre içinde her yer aktivite dolmaya başlıyor. Araç sesleri, müzikler ve gerek araç dışı gereksede araç içi detaylarını çok beğendim. Sonrasında Steam forumlarına baktım çokça şikayet var ama oyunun oynanışı etkileyecek gerek teknik gereksede oyun içi pek bir sorunu yok. FH4 ün Steam çıkışına göre çok daha iyi bir çıkış, elbette yeni bir oyun olduğu için güncellemeler gelecektir fakat Steam sürümü konusunda endişesi olanlar hiç düşünmesinler oyun gayet iyi çalışıyor. Eğer Steam' den alacak durumunuz yoksa oyun ilk günden Game Pass' ta ve yeni üyelip alıp çok uygun fiyata 3 aylık abone olur ve oyunu oynarsınız. Böyle bir oyun için başka yollara bakmaya hiç gerek yok. Game Pass' tan yada durumlar uygunsa Steam' den alın ve keyfini çıkarın. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

gtx 1650 super tüm ayarlar yüksek (high), 1080p fotoğraf modu ile çekmedim çünkü oyunun içinde nasıl görünüyor bir değerlendirin istedim..

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

Bu High mi gercekten ya? Grafikler camur gibi resmen.

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Araç kullanımı 4. oyuna göre olumlu anlamda mı değişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yamalı gta san andreas gibi görünüyor.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu yüksek ayarlar değildir. Ben de yüksek ayarlarda oynuyorum, çok çok daha iyi gözüküyor. Dinamik işleme mi neydi, öyle bir ayar vardı. Onu kapatıp deneyin. O açıkken ayarları kendine göre kısıp açıyor hedef fps'i yakalamak için.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

dediğiniz ayar kapalı hocam, mecbur patch bekleyeceğiz.. :(

Dikey eşitlemeyi ve dinamik optimizasonu(ayarın adını yanlış hatırlıyor olabilirim) kapatın. Bir de öyle deneyin. Dikey eşitleme açıkken yüksek ayarlarda 28-35 fps alıyordum, yer yer 15-16'lara kadar düştüğünü gördüm. Dikey eşitlemeyi kapatınca fps 80-90'a fırladı. Ekran kartı 5600xt.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Minecraft bmw mod :D

İlginç, dokular yüklenmemiş gibi duruyor, 1 ay kenarda bekletmekte fayda olucak gibi, aralıksız update gelir buna.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Beyler oyunu ultimate aldım ama uzaktayım oyunu oynama fırsatım olmadı. Kokpitteyken drift kamerası ayarı var mı ? FH4 de 1 sene sonra gelmişti o özellik. Benim için çok önemli bir özellik bence. FH5 te var mı yok mu biri aydınlatabilir mı?

• grafik ayarlarını değiştirip , appdata -> temp -> turn10 klasörünü silip girişte tekrar optimize etti oyun kendini. aşağıda grafik ayarlarını ve oyun içi ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

• Steam forumlarda geliştirici tarafından dokularda sıkıntı olduğu doğrulandı.Biraz beklemeniz önerilir, 1 ay civarı sürede çıkıcak sayısız güncellemeler ile kıvama gelicektir.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]steamcommunity.com
    Support and Known Issues as of Nov. 5th :: Forza Horizon 5 General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/1551360/discussions/0/3155328676437158146

https://steamcommunity.com/app/1551360/discussions/0/3155328676437158146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 6 Kasım 2021; 10:49:34 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.