< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2021; 21:50:34 > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (26. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Oyunun Steam sürümünde çok fazla problem olduğu söyleniyor yabancı forumlarda.
-
Oyundaki araç kullanımı Forza Horizon 4 e göre biraz farklı olmuş. Kullandığınız araç türüne göre olan hissiyat gelişmiş ve buda FH4 e göre araç kullanım kalitesini artırmış. Bunun dışında araç modellemeleri ve yansımalar çok iyi duruyor. Oyun için müzikler ve FH4 e göre araç sesleri çok çok iyi durumda, FH4 teki gamepad ayarlarımla aynı yapıp oynadım ama sürüş hissiyatı farklı geldiği için biraz alışmak gerekiyor sanki kontrolcü tepkisinde biraz gecikme var gibi duruyor ama araç fiziklerinin farklılığındanda kaynaklı olabilir. Bunun dışında ilk izlenim olarak optimizasyon gayet iyi, bu oyunun grafiklerini FH4 elde edilen performansla karşılaştırmak ne derece doğru bilemiyorum fakat oyun kaplama kalitesi olsun, ışıklandırma olsun epey gelişmiş sadece uzak çizimlerde biraz sorun var gibi duruyor. Önce 4K da Extreme ayarlarda denedim gayet iyi, sonra 1440p de ne var ne yok bütün ayarları açıp denedim yine en ufak bir takılma vs olmadı. FH4 te olduğu gibi köşe yumuşatma sorunu bu oyundada var yani 4K çözünürlüğe alsanız bile biraz jaggies denilen nesne tırtıkları olmaya devam ediyor. Yinede çıkış sürümü olarak FH4 ün Steam çıkışı kadar çok sorunu yok ve henüz herkesin erişimine açılmadığı için zamanla diğer oyuncuların sayısıda artacaktır.
-
Game pass varda oyunun boyutu çok büyük. 2 günde anca iner ama microsoft store yarıda durdurup sonra devam edince falan sıfırlıyormuş arada saçmalıyormuş. Birde hız kesme falanda yok. İndirmem çok zor görünüyor.
Tam bunu yazıp gönderdim oyunun fakir versiyonu düşmüş. 101gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Kasım 2021; 19:20:22 > -
-
bilgi için teşekkürler.
-
Forzayoutube
Celebrate the launch of Forza Horizon 5 with live gameplay (including a chance to play with the team), special guests, great giveaways, exclusive content and more! Forza Horizon 5 will be available November 9th. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Play it day one on Xbox Game Pass or get early access on November 5th with the Premium Add-Ons Bundle for Xbox Game Pass subscribers. Everyone can pre-install the game today. #Forza #ForzaHorizon5 #FH5https://www.youtube.com/watch?v=bDYdnC1jUwg -
-
Steam'den geliyorum oyunun bu sürümü maalesef bozuk arkadaşlar. Kaplamalar yüklenmiyor, çözünürlük 640x480'miş gibi her yer aşırı tırtıklı falan. Yazılar bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 5 Kasım 2021; 20:13:29 > -
Aynen öyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FH4 Steam çıkışı sorunluydu ama sonradan düzeldi. Tabi birkaç ay geçti. FH5'in önünde uzun bir zaman var.
-
Bu yeni oyun olduğu için düzeltmeleri daha hızlı olabilir, Forza Horizon 4 çıkışından 3 yıl sonra falan steam'e gelmişti. Fh5 daha resmi çıkışını yapmadı üstelik, patch getirmeleri uzun sürmez diye tahmin ediyorum ben.
-
Ben Steam için herhangi bir çözüm bulamadım maalesef.
-
4’e artık güncelleme gelmeyecek. 5 daha yeni çıktı ne gibi modlar, etkinlikler, haritalar, arabalar gelir bilmiyoruz. Tabi fiyat farkı da var. Ben şahsen şu an premium sürüm alabilecekken Black Friday’i bekliyorum belki az da olsa indirime girer diye. 4’ün benim için tek sıkıntısı o gazlanan otobanın sık virajlı olması ve trafiğin soldan akması o yüzden 5 benim gibilere ilaç gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Nvidia sürücünüz son sürüm değil. Nvidia'nın 2 adet driver güncelleme yeri var. Siz geç güncellenen sayfadan kontrol ediyorsunuz sanırım. Driver güncellemelerinizi bu sayfadan yapın:
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X