Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Resolution Scaling açık halde geldi oyun bunu OFF yapıp Ultra Preset seçip benchmark yaparsanız gerçek çözünürlükde karşılaştırabiliriz sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2021; 15:57:4 >
  • Oyunun kendi içindeki bechmark dimi hocam bu ?

2k da çok iyi değerler Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• MARCO kullanıcısına yanıt

Evet başta göremedim yerini grafik ayarlarına girince en üstte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    Umarım yakın zamanda güncelleme gelir. Şuan hem fh4 ten daha kötü görünüyor hem de daha düşük FPS alıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalnız PC de bir oyunda en önemli grafik ayarı çözünürlükdür.

Gölgedir yansımadır çalıdır vb. bunları fullemek için yüksek çözünürlükden vazgeçilmez 2k 4k monitörleri boşunamı aldık.

Dlss/fsr de aynı, bir iki fark edilmesi zor grafik ayarını kendimiz düşürüp kazanılabileceğimiz fps yi en önemli ayar olan çözünürlüğü düşürerek kazandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2021; 18:12:16 >
  • RTX 3070 4K Extreme Ayarlar Ray Tracing Benchmark Sonucu

Oyun Ultra ayarlarda oynamamı önersede Extreme seçip oyun içi Benchmark aracı ile değerleri gözlemledim ve gayet iyi bir sonuç elde ediliyor. Ayrıca FSR benzeri bir seçenekte var ve tercihe bağlı olarak kalite modları açıldığında daha yüksek değerler elde edilebilir fakat optimizasyon gayet iyi olunca doğal çözünürlükteki performansı ile test ettim. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Ultimate olmayan Game Pass'te var mı oyun?

• Nihayet güzel bir f50 sesi duyduk forza oyunlarında.. canavar olmuş bu canavar  

• Eve geçince 1080p,1440p,2160p ve 2880p testlerini paylaşacağım

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Çok güzel değerler murat hocam Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Oyun içi extreme ayarlarda bi kaç SS alabilirmiyiz müsait olduğunuzda Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• MARCO kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Biraz ilerleyip görseller paylaşırım fakat oyunun performans değerleri ne kadar iyi olsada uzak çizim mesafesi ise açıkçası çok çok geride, özellikle ağaçlar sanki paintten yapılmış gibi duruyor ve rahatsız edici düzeyde dikkat çekiyor. Araç modellemelerine, yansımalara gösterdikleri detay ne yazık ki çizim mesafesinde yok. İlk gösterildiğindeki grafiklerle çıkmasını beklemiyordum ama epey bir downgrade almış oyun. Yinede onayacağız tabi Forza bir tanemiz :)

• Premium sürümü aldık bakalım bu sıralar oynayacak oyun yok Meksika'da gazlayalım. Tabiki 16 mbit ADSL internetim ne zaman izin verirse Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Oyunu steam sürümünde oynamaya başladım, grafikleri ultraya alsam dahi maalesef kaplamaları çok kötü duruyor. Ya bu 2 oldu. Geçen senede cp2077'de yaşamıştım ama forzaya güvenip ön siparişten aldık maalesef grafikler bu şekilde olmamalı idi. sanki fh5 değilde fh3 oynuyor gibiyim. Bilmiyorum sadece bende mi böyle diyecemde bir kaç yayıncıda da aynı sorunları gördüm.

Şu an iade edesim var ya :(

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Steam den alan herkeste var kaplama problemi,bitki örtüsü filan yakından çamur gibi gözüküyor ,uzak mesafe çizimleri çok eskiden oynadığım oyunları hatırlattı .Steam portu belliki aceleye gelmiş .

• İnş. iade ederler bari. olmadı 9 kasımda storedan alırım.

• Oyunun grafikleri gayet iyi. Bana sadece Meksika sıkıcı geldi biraz nedense.

2K/Extreme

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Size akşama çayla beraber güzel bir keyif gider hocam o zaman :)

• forza h. 4 var beyler b 5 almaya değer mi kıyaslama şansınız var mı?

• Oyunun steam sürümünde sanırım RTX 3070-3080 kullananlar da dahi VRAM sorunu var. Ben kendim GTX 1660 Super ile 1080P Ultra yüksek ayar karışık oynuyorum boş yolda 72 FPS sabit alıyorum fakat insan kalabalığı ve şehir içine geldiğim de FPS 60 lara hatta bazen altına düşüyor. Optimizasyonu Forza horizon 4 kadar iyi değil bence. Forza 4 de Extrem ayarlar da 72 FPS sabit alıyordum çok nadir altına düşüyordu. Sinematik sahneler de yerdeki su ağaç kaplamaları vs yüklenmiyor. Bazı yarışlarda 50 metreye kadar yükleniyor gerisi 360P gibi görünüyor. Oyunu M2 SSD ye kurdum. Bakalım bir kaç güncelleme sonra düzeleceğini düşünüyorum. Oyunda hoşuma giden 3 tane özellik var. Yol yarışın da gidiyorsunuz ve yolda bir anda su birikintisi gördünüz sakın üstünden hızlı geçmeyin yoksa benim gibi bir anda arabayı ters bir şekilde bulursunuz :)) İkincisi ise araba forza 4 deki gibi dönerken altında yağ varmış gibi kaymıyor tekerler yere daha sağlam basıyor. Üçüncüsü ve en sevdiğim özellik ekran kartınız RTX bir kart olmasa bile ışın izleme teknolejisini açtığınız da en fazla 2-3 FPS kaybınız oluyor buda o teknolejiyi optimize etmek için ne kadar uğraştıklarını gösteriyor. Genel olarak oyun çok güzel ama bir iki optimize ve kaplama güncellemesi alması lazım.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.