Şimdi Ara

FORZA HORIZON PHOTO MODE (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
2
Favori
12.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

FORZA HORIZON PHOTO MODE

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: otomania

Daha önce dikkat etmemiştim de gerçekten öyle görünüyor hocam, lakin bu bir sabotaj yarışma sırasında söylemek nedir

Şakası bir yana, gözünüze sağlık

Bu arada eksiciler devam ediyor sanırım, aynı illet _Dominic_Toretto_ üstadımızın başında da var

Benim birtane sapığım var. Onun birde grubu var böyle XBOX konularını takip edip ne görseler eksiliyorlar Şimdi sen eksi görünce bana başka gözle falan bakıyorsun ya öyle zannediyorlar.

İşsizlik hocam neyapacaksın.

Oyum sana bu arada ben beğendim

• Yarışma ve fotoğraf konusunda içiniz rahat olsun hocam, muhakkak görsel olarak beğendiğimizin beğenilmesini istiyoruz estetik kaygısı güderek lakin sizden yana bir sorunum yok dediğim gibi şakası bir yana, başka güzel kareler görmemiz için güzel bir durum oluşturmuşsunuz zira, elinize, emeğinize sağlık, benim fotoğrafımı beğenmeseniz de bu böyle

Bazı insanlara akıl erdirmek zor hocam, internet, bilgisayar yaygınlaştıkça daha da tuhaf insan akın ediyor buralara. Ne anlamak mümkün ne de kabullenmek, şahsen ben rahatsız oluyorum bu tarz insanlardan Kişinin istediği muhakkak bu rahatsızlık ama benim asıl rahatsız olduğum böyle haşere gibi toplum arasında dolaşmaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alican in resim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Yarışma ve fotoğraf konusunda içiniz rahat olsun hocam, muhakkak görsel olarak beğendiğimizin beğenilmesini istiyoruz estetik kaygısı güderek lakin sizden yana bir sorunum yok dediğim gibi şakası bir yana, başka güzel kareler görmemiz için güzel bir durum oluşturmuşsunuz zira, elinize, emeğinize sağlık, benim fotoğrafımı beğenmeseniz de bu böyle

Bazı insanlara akıl erdirmek zor hocam, internet, bilgisayar yaygınlaştıkça daha da tuhaf insan akın ediyor buralara. Ne anlamak mümkün ne de kabullenmek, şahsen ben rahatsız oluyorum bu tarz insanlardan Kişinin istediği muhakkak bu rahatsızlık ama benim asıl rahatsız olduğum böyle haşere gibi toplum arasında dolaşmaları.

Burdaki en önemli amacım, birlikteliği arttırmak. X360 ta bunun çok faydasını gördük. Bu tarz yarışma ve turnuvalarda çok garip insanlarlada karşılaşılıyor çok iyi insanlarla da. Şimdi benim ve senin içinde bu durum aynı. Tek başına oyun oynamak için konsol alınmaz artık. Bu nesil birlikte oyun oynamayı gerektiriyor, hem eğlenceyi arttırıyor hemde uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. Üstelik xbox, live ve chat sistemi bunu en iyi şekilde sağlıyor. Benim çevrem ve arkadaş grubumda xbox ta işte böyle olduğu zamanda tadından yenmiyor.

Benim takıldığım iş, ben oyun oynamaya çalışıyorum. Adamın oyun oynamakla falanda alakası yok, tek amacı birilerinin işlerine saygısızlık göstermek, saldırmak, rahatsızlık vermek. Neden bir insan bu tarz bir amaç uğruna foruma girer ? Garip, insan şaşırıyor ancak takılmadan edemiyor malesef. Cevap verdikçe uzuyor ve oka sarıyor. En güzeli görmezden gelmek, yapabildiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 31 Ekim 2014; 19:14:46 >

• Alican hoca çok iyi yakalamışsın zaten a45 amgye sempatim var

• Oylama devam :) Pazartesi Saat 17.00 kadar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Kasım 2014; 17:09:58 >
  • en kötüsü olduğunu düşündüğüm fotoğraf birinci olacak gibi gözüküyor demek ki ben anlamıyorum anlayanlar yarışsın bundan sonra çekildim.
  • Tebrikler

Mert yoktu, rahattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

en kötüsü olduğunu düşündüğüm fotoğraf birinci olacak gibi gözüküyor demek ki ben anlamıyorum anlayanlar yarışsın bundan sonra çekildim.

Bence en iyi resim sizinkiydi, en azından bu konu başlığında. "Yağmur, ıslaklık ve yansıma" bu kriterlere göre oylama yapamadık sanırım. Yarışma temasına göre fotoğrafları değerlendirmemiz gerektiğini özellikle belirtmeliyiz..
  • 3.Tur Kazananı

FORZA HORIZON PHOTO MODE
    _Dominic_Toretto_ | GT: TugiTR

Tebrikler

ForzaHorizon2 ''Photo Mode'' Yarışması Puan Tablosu

mertkitapci | GT: MertKitapci - 5

wNchstR | GT: wN6hstR - 5

_Dominic_Toretto_ | GT: TugiTR - 3

lee byung | GT: assasina7e - 2

alican88 | GT: alicanxbox - 1

warmkitty | GT: psikolog - 1

pazer89 | GT: psikomanyak - 1

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    @wNchstR

Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum

benim bu turdaki favorim @warmkitty arkadaşımızdı

ancak lütfen beni oylama yapan arkadaşlarımız yanlış anlamasın sanki oylama fotolara değilde forumdaki arkadaş çevresine göre veriliyor gibi bir his var
  • Arkadaşlar ufak bir MOLA rica ediyorum.

Bir süre dinlendirelim. İlgilenmem gereken farklı işler olacak. Ardından devam ederiz.

Teşekkürler.
  • @wNchstR, @UlasAsmadili ve diğer arkadaşlar. Teşekkür ederim.
  • Oylama konusunda değişik bir yöntem izlememiz için tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 8 Kasım 2014; 11:39:34 >
  • Katilim fotoğrafları sana yollanabilir, sen de isimsiz koyabilirsin,oylama bitince de hangi fotoğrafın kime ait olduğunu aciklayabilirsin üstat. Tek sıkıntı sana baya iş yükü getirir :/

• Vay be, yarışma uçan arabalardan, sexy pozlara dönmüş sonunda Sıkı takipçiyim, yetişeydim Alican a oy verirdim Mercedesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosco

Katilim fotoğrafları sana yollanabilir, sen de isimsiz koyabilirsin,oylama bitince de hangi fotoğrafın kime ait olduğunu aciklayabilirsin üstat. Tek sıkıntı sana baya iş yükü getirir :/

Sıkıntı yok söylediğin gibi yapabilirim :) Ancak konuya oy kullansın diye arkadaşlarını davet eden varsa ''benim fotom şu kırmızı arabalı olan'', ''listede 3. sıradaki araç'' gibi arkadaşlarına bildirebilir. Tam anlamıyla bir çözüm olmaz ancak biraz azalabilir.

Başka önerilerede açığım ancak buna sıcak bakıyorum Daha öncede konuşmuş vazgeçmiştik. Bu işleri Ulaş sever :) Evet Ulaş nediyorsun bu oylama durumuna ?

• Merhabalar herkese,

Birkaç kendi yapımım Skinli araç ekliyeyim. Ve Temiz yarışan ( kasıt, Çarpa çarpa değil ) arkadaşlar buyursun eklesin akşamları müsait olduklarında yarış yaparız. 3 arkadaşım daha var böyle birlikte oyunuyoruz kalabalık daha keyfli olur.

GT: TooL666TR

FORZA HORIZON PHOTO MODE  FORZA HORIZON PHOTO MODE

FORZA HORIZON PHOTO MODE  FORZA HORIZON PHOTO MODE

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.