Şimdi Ara

FORZA HORIZON PHOTO MODE (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
2
Favori
12.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

FORZA HORIZON PHOTO MODE

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: hdblack35

Meslek grafikerlik. Bunlar basit işlemler. Herhangi bir resim işleme programı ile logoyu eklemeniz mümkün.

Mesleğim grafikerlik değil ama evet bunları eklemek basit işlemler bunu biliyorum. Lütfen sadece direk upload ettiğiniz fotoğraflarla yarışmaya katılın.

Teşekkürler.
  • Bildiğiniz birşeyi sormanız ilginç olmuş.

Size iyi yarışmalar
    Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 25 Ekim 2014; 0:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bildiğiniz birşeyi sormanız ilginç olmuş.

Size iyi yarışmalar
    Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim.

Bildiğim birşeyi sormadım. FH2 nin photo modu içeresinde bir eklenti olduğunu düşündüm. PS ile bunu oraya ekliyorsanız çeşitli düzenlemelerde yapıyor olmayın demek istedim. Adaletli olsun direk upload edilen paylaşılsın.

Sanada iyi geceler.
  • Bunlarda benden olsun :) GT: alicanxbox

FORZA HORIZON PHOTO MODE

FORZA HORIZON PHOTO MODE

FORZA HORIZON PHOTO MODE

FORZA HORIZON PHOTO MODE

• İlk foto süpermiş Ali

Arkadaş beni yanlış anladı. Benim söylemek istediğim fotoğraflar yan bir program ile kurcalanmadan direk eklenirse herkes aynı/eşit şartlarda katılmış olur yarışmaya.

Gerisi önemli değil. Bana darıldıysa arkadaş affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 25 Ekim 2014; 21:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

İlk foto süpermiş Ali

Arkadaş beni yanlış anladı. Benim söylemek istediğim fotoğraflar yan bir program ile kurcalanmadan direk eklenirse herkes aynı/eşit şartlarda katılmış olur yarışmaya.

Gerisi önemli değil. Bana darıldıysa arkadaş affola.

Tesekkurler ustad :) oyun gercekten muazzam ama bence tek tek degilde hepberaber toplanip resimler cekelim cok daha guzel durur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir deneme atışı da ben yapayım müsaadenizle, yarışma başlayınca asıl fotoğrafı da gönderirim

FORZA HORIZON PHOTO MODE

GT: GaNG FaRe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 26 Ekim 2014; 11:13:24 >
  • Arkadaslar yanlis anlamayin, sadece bir öneridir. fotograf paylasimlari icin başka konu mu acsak, burada sadece yarismaya katılan fotograflar mi olsa? Yarisma fotoğrafları ile normal paylaşımlar karismasin diye boyle dusundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosco -- 26 Ekim 2014; 14:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Bir deneme atışı da ben yapayım müsaadenizle, yarışma başlayınca asıl fotoğrafı da gönderirim

FORZA HORIZON PHOTO MODE

Muhteşem olmuş!

• fosco F kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosco

Arkadaslar yanlis anlamayin, sadece bir öneridir. fotograf paylasimlari icin başka konu mu acsak, burada sadece yarismaya katılan fotograflar mi olsa? Yarisma fotoğrafları ile normal paylaşımlar karismasin diye boyle dusundum.

Zaten xbox bölümü çok kalabalık değil. 2 konuda iyice işler karışır diye düşünüyorum. Normal fotoları FORZA'nın kendi konusuna atabiliriz, konu Yağmur olacağı için gelen fotolar ''deneme'' olarak geliyor. Karışmaz bence. Yarın 12.00den sonra gelen fotolarıda sırasıyla yarışmaya ekleyeceğim.
  • quote:

quote:

Arkadaslar yanlis anlamayin, sadece bir öneridir. fotograf paylasimlari icin başka konu mu acsak, burada sadece yarismaya katılan fotograflar mi olsa? Yarisma fotoğrafları ile normal paylaşımlar karismasin diye boyle dusundum.

Zaten xbox bölümü çok kalabalık değil. 2 konuda iyice işler karışır diye düşünüyorum. Normal fotoları FORZA'nın kendi konusuna atabiliriz, konu Yağmur olacağı için gelen fotolar ''deneme'' olarak geliyor. Karışmaz bence. Yarın 12.00den sonra gelen fotolarıda sırasıyla yarışmaya ekleyeceğim.

ustat sensin :)

• quote:

quote:

quote:

ustat sensin :)

Yok estağfurullah, çok dikkate alıyorum. Anket açma olayı, konu seçimleri, ilerleyiş vs hep tavsiyelerden sonra oluştu . Maksat muhabbet olsun, xbox bölümü canlı dursun.

• bende bunla katılayım bari :)

FORZA HORIZON PHOTO MODE
  • GT: vengefulghoul82

FORZA HORIZON PHOTO MODE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 27 Ekim 2014; 12:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vengefulghoul

GT: vengefulghoul82

FORZA HORIZON PHOTO MODE

bu armanın karşısında saygı duymaktan başka birşey yapılmaz yarışmadan çekiliyorum :D
  •  FORZA HORIZON PHOTO MODE

Bu fotoğrafla katılıyorum

• Katılalım bakalım biz de.

GT: TugiTR

FORZA HORIZON PHOTO MODE
  • bu tur kıran kırana geçicek heralde

yaa arkadaşlar ben bu tur heralde katılamıycam çünkü dün akşam xbox'ı açtıktan sonra dijital oyunlarımı açar açmaz veri yüklemesi yapıyor ancak ne yaptıysam horizon 2 de data yüklemesini yapmıyor donup kalıyor böyle birşey başına gelen arkadaş varmıdır acaba

neyapmak lazım anlamadım

yükleme yapmasakta sıfırdan başlıyor.
  • Yine güzel fotolar.

Mert bende çekip çekip beğenemiyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.