Şimdi Ara

FORZA HORIZON PHOTO MODE (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
12.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

FORZA HORIZON PHOTO MODE

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2015)
Giriş

2.Hafta ''Tekerlerler Havada'' Kazanan

FORZA HORIZON PHOTO MODE

mertkitapci | GT: MertKitapci - 3 Puan

Tebrikler

2.Haftanın diğer kazananları

lee byung | GT: assasina7e - 2 Puan

warmkitty | GT: psikolog - 1 Puan

Diğer katılımcı arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

3.TUR İçin tavsiyelerinizi bekliyorum. Çarşamba veya Perşembe günü başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 20 Ekim 2014; 20:10:24 >

• ForzaHorizon2 ''Photo Mode'' Yarışması Puan Tablosu

mertkitapci | GT: MertKitapci - 5

wNchstR | GT: wN6hstR - 3

lee byung | GT: assasina7e - 2

warmkitty | GT: psikolog - 1

pazer89 | GT: psikomanyak - 1
  • gece fotoğrafı, manzara fotoğrafı, hasarlı araba fotoğrafı olabilir, hasar aldığı andaki görüntü zor olsa da yakalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

gece fotoğrafı, manzara fotoğrafı, hasarlı araba fotoğrafı olabilir, hasar aldığı andaki görüntü zor olsa da yakalanabilir.

Süper hepsi üzerine düşüneceğim. Ama çokta zor olmasın katılım 9 ile kaldı bu turda :)
  • Manzara olabilir, bu tura katılabilirim :)
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

2. Ve 3. Arkadaşlarıda Kutlarım

Evet bu tur katılımcı bulmakta zorlandık biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dereceye giren arkadaşlara tebrikler.
  • Cuma gününe kadar Anket açık kalsın arkadaşlar. Konuyu Cuma günü belirler Pazaretsi günüde yeni tura başlarız.

Anket aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

Cuma gününe kadar Anket açık kalsın arkadaşlar. Konuyu Cuma günü belirler Pazaretsi günüde yeni tura başlarız.

Anket aktif

• Anket devam yarın son gün.
  • Yağmur temalı çekim bu haftanın konusu arkadaşlar .

Konuyu siz belirlediniz mırın kırın yok .

** Konu için kuralımız, aracın yağmurdan dolayı ıslak olması. Yağmurun o an yağıyor olması çok önemli değil. Yağmur sırasında veya sonucunda gerçekleşmiş bir foto yakalamamız yeterli

3. Tur Pazartesi başlayacak. Öğlen 12.00 dan sonra gelecek katılımlar listelenecek , o tarihe kadar deneme atışları yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 24 Ekim 2014; 9:31:58 >
  • Caglar konu kalabalik olmasin diye benim bir onerim var. Herkes resimlerini sana simage olarak mesaj atsin sen zaten ilk mesajda topluyorsun. Ayni resimler olmasin sayfada. Ama derseniz ki oylama bitsede diger resimlerde konuda, herkesin kendi mesajinda kalsin, siz bilirsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Caglar konu kalabalik olmasin diye benim bir onerim var. Herkes resimlerini sana simage olarak mesaj atsin sen zaten ilk mesajda topluyorsun. Ayni resimler olmasin sayfada. Ama derseniz ki oylama bitsede diger resimlerde konuda, herkesin kendi mesajinda kalsin, siz bilirsiniz. :)

Konu kalabalık olsun, konuya giren ne yaptığımızı anlasın diye şimdiye kadar böyle işledi. Ama hemen bir anket açarım istersen bundan sonra mail olarak alırız.

Ayrıca ben katılımcıların fotolarını silmedim ilk mesajda var hala. Sadece link olarak. İlk mesaja giren her turda neler yapılmış görebilsin diye öyle yaptım. Pm de gelse Mailde gelse olur yani çok farketmez bana.

• Alistin ankete :). Ben oyle bir oneride bulunayim dedim ama link olarak ilk mesajda varsa o da güzel. Dedigin gibi neler yapilmis diye bakmak isteyen olabilir.

• quote:

Alistin ankete :). Ben oyle bir oneride bulunayim dedim ama link olarak ilk mesajda varsa o da güzel. Dedigin gibi neler yapilmis diye bakmak isteyen olabilir.

Şey olabilir mesela. Katılımcıların katıldığı eserler oylamaya kadar gizli tutulur İsterseniz kopya çekilmemesi adına kim ne ile katılıyor göremeyelim. Sırasıyla Pm leri alır listelerim. Tabi ben göreceğim birtek o ayrı.

Nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Alistin ankete :). Ben oyle bir oneride bulunayim dedim ama link olarak ilk mesajda varsa o da güzel. Dedigin gibi neler yapilmis diye bakmak isteyen olabilir.

Şey olabilir mesela. Katılımcıların katıldığı eserler oylamaya kadar gizli tutulur İsterseniz kopya çekilmemesi adına kim ne ile katılıyor göremeyelim. Sırasıyla Pm leri alır listelerim. Tabi ben göreceğim birtek o ayrı.

Nasıl ?

Bence iyi olmaz o şekilde katılımcılar diğerlerinin resimlerini görüp daha iyi çekim yapmaya bakar bi nevi gaz oluyor. Gizli olursa belli bi kitle içinde döner gibi geliyor bana.

• taze taze birkaç fotoğraf ekleyeyim. ilk kez gök kuşağına denk geldim.

FORZA HORIZON PHOTO MODE FORZA HORIZON PHOTO MODE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 24 Ekim 2014; 21:08:30 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 25 Ekim 2014; 0:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

FORZA HORIZON PHOTO MODE
    Gamertag: CagdasK

Hocam anlat bakalım :)

Şu fotoğrafa yazı yazma olayını nasıl yapıyorsun. Ayrıca yarışma pazartesi başlayacak.
  • Meslek grafikerlik. Bunlar basit işlemler. Herhangi bir resim işleme programı ile logoyu eklemeniz mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.