Bildirim
FORZA HORIZON PHOTO MODE (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
FORZA HORIZON PHOTO MODE
(En Son Oy Tarihi: 27.6.2015)
Giriş
-
-
-
Biri özellikle konularıma girip yorumlarımı takip edip EKSİ veriyor
Ona burdan selam olsun takip ediliyor olmak bile güzel. Demekki dikkate alınacak şeyler yazıyorum -
7 Katılımcı var . Son 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 27 Ekim 2014; 20:59:28 > -
-
wN6hstR
Diğer iki denemem
Ekleme: Araç ıslak, fakat renginden midir nedir anlamadım yağmur tanelerini belli etmiyor, silgecler calisiyor yoksa. Cağlar koydugum fotograf yagmur kriterlerini saglamiyorsa diger iki fotograftan birini koyabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 28 Ekim 2014; 4:17:03 >
-
A45 AMG efsane olmus.
Alican88 iyi yakalamis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
Katıldığın foto daha iyi bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 29 Ekim 2014; 21:05:05 > -
Hadi bakalım, son sözü halk söyleyecektir. -
Wallpaper kalitesinde SS' ler geliyor. Helal valla.
GS' li olana taraflı yaklaşacağım kesin, oylamada. :) Dışardan da oylama oluyor değil mi ?
Kutulu arayışındayım şu oyunu satan yok, zorla dijital aldıracaksınız. Can çekmemesi imkansız şu SS' lerden sonra. -
Eksici ergenler konudan ayrılmayın olur mu Hem her XBOX konusunu takip ederler hemde her yorumu eksilerler. Ergen işsizler sizi -
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Wallpaper kalitesinde SS' ler geliyor. Helal valla.
GS' li olana taraflı yaklaşacağım kesin, oylamada. :) Dışardan da oylama oluyor değil mi ?
Kutulu arayışındayım şu oyunu satan yok, zorla dijital aldıracaksınız. Can çekmemesi imkansız şu SS' lerden sonra.
Vakit kaybetme bence dostum. Al Emre ile birlikte olsun bitsin -
3. Tur Oylama Başladı
Katılımcılar ilk sayfada .
-
-
Daha önce dikkat etmemiştim de gerçekten öyle görünüyor hocam, lakin bu bir sabotaj yarışma sırasında söylemek nedir
Şakası bir yana, gözünüze sağlık
Bu arada eksiciler devam ediyor sanırım, aynı illet _Dominic_Toretto_ üstadımızın başında da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X