Şimdi Ara

Forza Motorsport 6: Apex (2016) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
13
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FH3 ü bitirdim değişiklik olsun biraz da bunu oynayayım dedim fakat önceden çalışan oyun su anda açılır gibi yapıyor mavi araba göründüğü gibi masaüstüne atıyor. Var mı bir çaresi?
  • YannicK kullanıcısına yanıt
    -----WINDOWS 10 XBOX KİMLİK DOĞRULAMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ LOGIN OLMA PROBLEMİNİN ÇÖZÜMÜ-------

Yapacaklarını sırası ile yazıyorum.

1) Ctrl+Alt+Del görev yöneticisini açıyorsun

2) Hizmetler sekmesine gelip ekranın en altında Hizmetleri Aç mavi yazısına tıklıyorsun.

3) Açılan pencerede uzunca bir liste çıkacak o listede X e bas Xbox ile ilgili olan üç yer var Bunlar;

Xbox Live Ağ Hizmeti
    Xbox Live Kimlik Doğrulama Yöneticisi
    Xbox Live Oyun Kaydetme

Bu üç yerinde üzerine tek tek gelerek sağ tıklıyorsun eğer çalışıyorsa YENİDEN BAŞLAT diyorsun yok zaten duraklatılmış işe BAŞLAT diyorsun

Sonra da girip oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurecomputer -- 27 Aralık 2016; 11:12:38 >
  • Futurecomputer F kullanıcısına yanıt
    Bunu araştırırken görmüştüm fakat ben de işe yaramamıştı :(
  • klavye ayarlarını değiştirdikten sonra nasıl aktive edeceğim. bir türlü yeni klavye ayarlarını aktive edemedim. yardımcı olur musunuz?
  • İlk oyun Ford ile başlıyor ama klavyeden sanki araç dönmüyor hissi, yani zor dönüyor. Nerede yanlış yapıyoruz acaba?
  • Gençler Oyun ben tam login ekranındayken xbox giriş ekranı açılıyor ve anında kapanıyor yokmu bir çözümü oyunu C'ye yükledim :S
  • Bu oyunu son zamanlarda indiren var mı? 2 kere denedim, ikisinde de 4 GB kadar indirdikten sonra hata veriyor ve indirmeye baştan başlıyor.
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Bende dün kurdum oyunu, aynı şekilde belli bir yere kadar indirme yapınca hata veriyordu. Bende tekrar tekrar indirmeyi başlatınca anca yükleyebildim oyunu.Bir kaç kere hata verir, siz denemekten vazgeçmeyin. sonunda yükleniyor oyun. Oyun çok güzel olmuş, optimizasyonu süper, grafikler süper. Ben genelde Forza Horizon 3 oynuyorum. Ama yakın zamanda gamepad alıcam, klavyede yarış oyunu oynamayı sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 23 Mayıs 2017; 17:31:16 >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Daha sonra indirdim hocam. Oyun hesaba eklendiği için Kitaplığım sekmesine girip oradan sorunsuz indirdim. Gereksinimleri biraz yüksek olsa da PC uyumluluğu gayet başarılı, içeriği de F2P bir oyun için oldukça tatmin edici. Klavye ile yarış oyunu oynamak hele ki laptoplarda tam bir eziyet olduğu için gamepad de aldım, kablolu Xbox 360 kolu tercih ettim. Tamamen uyumlu, çok memnunum. Tercihinize göre kablolu veya kablosuz Xbox 360 veya One gamepadi öneririm. Logitech F710 da forumda sıkça övülüyor, uyumluluk sorunu yoksa alternatif olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Mayıs 2017; 20:6:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ps4 koluyla oynuyorum, klavyeye göre çok fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Motorsport 6: Apex Premium Edition %50 indirim ile 23,75 ₺
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/forza-motorsport-6-apex-premium-edition/9nblggh442gt
  • Normal apex ile arasında ne fark var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldık bakalım paketi nasılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 16 Haziran 2017; 17:58:17 >
  • arkadaşlar bu w10 1703 güncellemesinden sonra oyunlar bir anda kapanıp masaüstüne atmaya başladı. ndivis eski sürücüde kurdum değişen bişey yok. sıcaklık problemide yok kasada max 55 felan. sizde de aynı durum varmı bir çok kişide görüyorum bu atma/kapanma problemini ?
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Yağmurlu bir bölümde bendede yapıyor.
  • Önerilen sistem de gtx 970 r9 290 var sözde, ben de 4g rx470 var yine de high ayarda oynuyorum bu nasıl önerilen sistem?
  • Laptop ile 850m kartla 30-55 fps arası gidip geliyor, 30 fps altı olmamasına rağmen oyun hep kasıyor gibi. Sizdede böyle bir sorun varmı. GTA V full ayarlarda oynatan pc bu oyunda zorlanıyor gibi.
  • Beyler oyun güzel mi indirmeye değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza horizon 3 de g25 direksiyon ile sağlıklı oynayamıyorum. Motorsport ta durum nedir direksiyon ile oynayan var mı? Direksiyon ile randımanlı oynanıyorsa indireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.