Şimdi Ara

Forza Motorsport 6: Apex (2016) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
13
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben momo ile denedim hoşuma gitti baya, algılaması vs baya iyi, titreşimler de fena değil. 20 € ya aldım o nedenle beklentim pek yoktu ama parasına göre performansı çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

ben momo ile denedim hoşuma gitti baya, algılaması vs baya iyi, titreşimler de fena değil. 20 € ya aldım o nedenle beklentim pek yoktu ama parasına göre performansı çok iyi.

direksiyonu mu 20 euro'ya aldınız? yurt dışından mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

oyunda kaç tane yarış var? 36 madalyanın 23 tanesini açtım 12 tane yarış var daha da çıkmıyor sonucunda çok da uzman değilim bütün madalyaları açamıyorum.

ben hala yardım bekliyorum arkadaşlar.
  • Arkadaşlar 30 fps sınırını nasıl kaldırabiliriz?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Madalya siniri yok yaptigin yarislar 1.2 ay sonra tekrar aciliyor tum araclari acmaya yetecek kadar madalya al yeter.

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    evet viyana da yaşıyorum , ikinci el olarak aldım.

• Son iki gündür oyun açılırken oyunun başlaması için "tuşa basın" dediği yerde basıyorum ancak microsoft hesabına girmek için küçük sayfa açılıyor ve ardından hemen kapanıyor. Oyun da açılmıyor orada kalıyor yani. Sürekli aynı döngü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 6 Ekim 2016; 14:46:42 >
  • Multiplayer oynayamıyor muyuz?
  • Şu oyuna hala yeni içerik gelmedi dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Şu oyuna hala yeni içerik gelmedi dimi

Ücretsiz olduğu için ve üzerine bir de Forza Horizon 3 çıktığı için geleceğini sanmıyorum.
  • Arkadaşlar oyuna ilk giremiyorum yükleme ekranından sonra kapanıyor oyun, daha öncedende ekran kartı driveri çalışmayı durdurdu hatası veriyordu. İnternette millet benim sistemimin aynısıyla video çekiyor bende girmiyor. Bu arada tüm herşeyim güncel.
    Gt740m , i5 4200u, 8gb ram var.

Edit:Çözdüm oyunu açarken xbox hesabı isterken hafızadaki hesabı değilde aynı hesabı yeniymiş gibi elimle tekrar yazdım giriş yaptım açıldı oyun mayıstan beri açılmıyordu bu arada grafik ayarları dinamik olmasına rağmen kasıyodu düşürdüm hepsini sıkıntı yok şuan nasıl dinamikse artık.

Ayrıca horizon 3'ü oynatırmı şuan lowda sıkıntısız oynuyorum yüksek ayarları denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 7 Ekim 2016; 22:01:59 >
  • bu oyunu merak ettiğim için Sapphire Amd Radeon R7 250X kart aldım gayet güzel oyun direksiyon desteği de iyi olmuş t150 yi hemen tanıdı birde titreşimi kısma ayarı ve Türkçe dil olsa süper olacakmış grafikler gayet iyi
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    Yeniymis gibi tekrar yazmak ne demek aciklarmisin.

• YannicK kullanıcısına yanıt
    Xbox uygulamasında oturumunu kapat, oyunu aç xbox hesabı isteyecek orada senin hesabın hafızada vardır ordan otomatik açmak yerine alttaki seçenekten kendin yazarak giriş yap.

• Arkadaşlar merhaba ,

Forza Motorsport 6 da kariyer moduna nasıl reset atabilirim yeniden başlamak istiyorum.
  • pemrsona kullanıcısına yanıt
    xbox live yeni hesap ile oturum açarak şuan başka yolu yok.
  • Apex Premium Edition Bundle mağazada mevcut genişleme paketi apexin. 7 kasımda açılıyor.

http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst80560_Apex-Premium-Edition-Bundle.aspx
  • YannicK kullanıcısına yanıt
    Fiyatina gore verilen icerik az bence.
  • bağlantı sıkıntısı yaşayan var mı microsoft serverlarına bağlantı çok yavaş çoğu zaman yok bile mağazadada böyle xbox uygulamasındada oyundada
  • Oyunu ücretsiz sundukları zaman (şuan ücretsiz mi bilmiyorum) indirip 2 saat kadar oynadıktan sonda sildim arcade olmasından dolayı beğenmedim 🤔 Full ayarlarda sabit 60fps ile oynayabiliyordum grafikler çok iyi ama arcade sarmıyor 🤔

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.